utorok 3. júla 2012

Ázijská Missha

"Boom" BB cream-ov neobišiel ani mňa a vďaka jednej ponuke som ho mala možnosť vyskúšať na vlastnej pleti. Myslím, že toho, čo "BB cream" vlastne je, na čo slúži a aké má vlastnosti bolo popísaného už dosť.
Prejdem teda priamo k "recenzovaniu": MISSHA SIGNATURE REAL COMPLETE BB CREAM.

Vlastnosti, ktoré uvádza stránka, z ktorej mi bol zaslaný:
- obsahuje prírodné zložky, ktoré spĺňajú normu ECOCERT,
- poskytuje optimálnu rovnováhu vlhkosti,
- obnovuje pokožku pomocou peptidov,
- obsahuje antioxidant Gingko pre upokojenie pokožky a prevenciu starnutia,
- je plný výživných látok pre mladú a krásnu pleť,
- má sviežu jemnú kvetinovú vôňu,
- vhodný pre všetky typy pleti,
- prevencia starnutia - blokuje UV žiarenie s SPF 25,
- maximálne farebné krytie a dokonalý tón až 12 hodín,
- veľmi jemná textúra zaisťuje ľahkú absorpciu cez pokožku.
- dostupné farby: #21 svetlo béžová, # 23 prirodzene béžová,
- cena 16,36 eura za 20 ml.

Čo na to ja:
Tomu, kto vyskúšal pravý ázijský BB cream nemusím hovoriť, že po nanesení som mala, povedzme zmiešané pocity. Je známe, že BB-čka majú šedastý nádych, ktorý zmizne. Navyše sú v porovnaní s make-upmi, ktoré zvyknú ešte oxidovať, značne svetlejšie. Po asi 20 minútach sivý nádych, ktorý uvádzajú aj na webovej stránke zmizne. Dosť som týchto 20 minút prežívala, predsa len nevyleziem z domu bledá ako stena. Kedže mám zmiešanú pleť, nanášala som ho priamo bez použitia krému alebo podkladovej bázy (mal by sa nanášať na vyčistenú pleť). Ak máte suchú pleť odporúča sa použiť pred jeho nanesením krém, čo potvrdila aj Martinka, ktorá ho tiež testovala. 
Vôňa je jemná nevtieravá, pri zapnutí čuchových buniek celej rodiny sme ju zhodnotili ako vôňu ruže. Je príjemná. Kto uprednostňuje neparfémované výrobky by asi až tak nadšený nemusel byť.
Samotný krém je hutnejší, napriek tomu sa dobre roztiera. A aj keď balenie obsahuje len 20 ml, myslím, že sa výdržou vyrovná klasickému 30 ml make-upu. Stačí ho totiž málinko, až vás to samé prekvapí. Podľa popisu na balení sa dá vrstviť, nemali by ste však naniesť viac ako 3 vsrtvy. 
Osobne ma prekvapilo ako tak málo produktu, dokáže tak kryť. Nebudem vás balamutiť, že korektor môžete zahodiť pri jeho kúpe rovno do koša. Má veľmi dobré stredné krytie ( prekryje žilky, začervenania, skrátka zjednotí pleť). Pokiaľ Vás trápi akné, treba mať po ruke spomínaný korektor. Dievčatá s dobrou pleťou nemajú, čo riešiť.
Pri jeho používaní sa u mňa neprejavili žiadne podráždenia. Po nanesení sa pekne vstrebal (po čase som pozorovala akoby "prepudrovaný" - zmatnený vzhľad aj bez použitia púdru ), pomerne rýchlo som bez problémov mohla nanášať bronzer aj lícenku. Nezanáša póry, čo s mojou pleťou beriem ako veľké plus.
Aby som len nechválila, je tu aj "ale". A to patrí výdrži, pri teplom dni (rozumej tento "hyc", čo je vonku) som sa leskla už po nejakých 4 hodinách, čo sa dalo stlmiť púdrom. Napriek tomu sa tento "malý-veľký" problém opakoval. Predsa len v lete to môžete "zahrať" na počasie. Inak drží od rána do večera.
Vďaka jeho svetlosti sa už teším na jeseň a zimu, kedy mu bude patriť čestné miesto. Momentálne som trošku chytená slniečkom, tak by mohol v konečnom výsledku pôsobiť pohľad na mňa až divadelne.
Musím sa priznať, že bez vyskúšania by som si asi dobre rozmyslela, či do neho investujem, kedže cena nie je práve "za facku". Nerada kupujem to, čo si nemôžem vyskúšať. Pri make-upoch a tónovacích krémoch, bb-čkach a pod. to platí dvojnásobne.
Pokiaľ ste však "bleduľky" a na leto nemeníte farbu, prípadne hľadáte svetlý odtieň na zimu, môžem Vám tento odporučiť. Určite Vás poteší, že neoxiduje - žiadna "oranžáda". Navyše takýto svetlý odtieň u nás medzi make-upmi ani nenájdete.
Zároveň Vás môžem ubezpečiť, že som bola požiadaná o čestnú recenziu bez akéhokoľvek prikrášľovania a spravila som ju najlepšie ako som vedela. Bez nadržiavania!
A aby som nezabudla odtieň, ktorý mám je #21 svetlo béžová (myslím, že v čase, keď som ho vyberala na stránke tam bol názov aj v angličtine "light pink beige", čo znamená, že má jemný ružovučký podtón. Podvedome skôr inklinujem na žltý, už aj vďaka mojím červeným jazvičkovým  fliačkom. No po pár dňoch používania som si zvykla aj na tento. A fakt som si musela zvyknúť, lebo je to niečo iné ako makeupy. Čo sa mi však páčilo, že mi nevytváral, ja tomu hovorím "make-up-ové ryhy", keď make-up zalieza do vrások.
Spotrebovať by sa mal do 12 mesiacov.

Tentokrát sa mi nepodarilo vyfotiť fotku "pred", ale je tu fotka "po". Bez akejkoľvek úpravy. Kto sem chodí pravidelne, už moju pleť pozná a vie, že rozhodne nevyzerá "tip-top". Tento BB cream však pozodrievam z nejakého intelientného odrážania svetla, kedže je podľa mňa aj "photo-friendly". Čo poviete Vy?

Photobucket

Detail bez úpravy + bronzer  a "líčka"
Photobucket

Swatch:  #21 svetlo béžová
Photobucket


Recenzia od testerky Martinky, ktorá ho vyhrala:
"Dala som si prvý krát a vydržal mi dosť dlho myslím, že od ráno až do večera , no večer to už bolo také slabšie viditeľné , keď som si ho nanášala tak bol veľmi ťažko rozotierateľný pre suchšiu pleť určite odporúčam dať si podoň nejaký krém na všetky typy pleti iba, aby vám zmastnela pokožka. Je veľmi dobrý, nemusíte si dávať naň žiadny púder a nelesknete sa. To ma obzvlášť okúrilo, pretože neznášam keď sa lesknem. A po väčšine make-upov sa lesknete, niekedy ani ten púder nestačí. Trošku ma zarazilo že je taký maličký má 20ml."

+ dokumentačné foto od Martinky:
Photobucket
No a nakoniec poďakovanie tímu zo stránky http://www.coolbeanz.sk/ (po novom je to stránka:http://www.bbcreamshop.sk/), vďaka ktorým som si mohla účinky a krytie BB creamu vyskúšať. Pretože, inak by som sa k tomu tak skoro k vyskúšaniu bb-čka nerozkývala. Aj keď by som po ňom asi tíško "slintala" (tlak boomu bb creamov na blogerskej scéne je veľký;)). A som rada, že som si nakoniec vybrala tento a nie Missha Perfect cover (aj keď aj ten môže byť super).

Ako sa Vám pozdávajú BB cremy po tejto recenzií?
Dostali ste aj vy chuť ich vyskúšať?
Používate make-up v týchtoch horúčavách?

15 komentárov:

  1. Tenhle mám doma a chystám se na recenzi. :) Jinak jejich našedlost mi až tak nevadí, jelikož jsem našedlá tak nějak od přírody. Mám ho docela ráda.
    A make-up v tomto horko nenosím, to nemá cenu. Člověk vleze do autobusu a už je zpocený... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom napis, ked ju budes mat na blogu, som zvedava v kolkych bodoch sa zhodneme;)...no ta nasedlost "vyprcha", takze nevadi ani mne, len som bola prekvapena tym aky je svetly...:)

      Odstrániť
  2. taka krasna zdrava plet a nechavas si ju nicit makeupom :(
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ked som robila recenzie predoslych make-upov dockala som sa aj takych reakcii, akoze niekto nevedel, ze mam tak "špatnú" plet, takze si ma tymto komentarom trosku pobavila (v dobrom), nemam dobru plet-mam akne, jazvicky a podobne, aby som sa citila lepsie zjednocujem ju, v lete uprednostnujem tonovacie kremy...fotka mala ukazat ako vyzera na pleti..

      Odstrániť
  3. Já jsem teda z těch BBkrému vyskoušela jen ten asi nejznámější od Garnieru a jsem s ním spokojená. Ale i tenhle vypadá dobře... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len toto je trosku iny typ BB kremu...ale aj tak dobre, ze si spokojna, to je hlavne!

      Odstrániť
  4. vypadá to super a "líčka" je nejlepší slovo!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná recenzia:) Chcela by som ho vyskúšať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vážne podrobná recenzia. Čím ďalej tým viac sa chystám ho vyskúšať keďže naozaj o ňom bolo veľa písané..
    Musím to skúsiť a spraviť si vlastný obraz. (:
    Make-up teraz nepoužívam.. maximálne korektor keď je to nutné.
    Skvelý článok. (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja momentalne, ked sa chystam na chalupu zamaskujem len najnutnejsie korektorom..inak pouzivam tonovaci krem..

      Odstrániť
  7. Ja mam BB krem od Bobbi Brown, ale ked sa minie, tak nemam nahradu. Kebyze tento nedostanem do daru, tak o nom ani neviem a nevedela by som ho zohnat ani. Takze tento bude asi dobra nahrada, dakujem za super recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fiha o tom som ani nepocula, ale teraz s BB kremami prichadza snad kazda znacka, takze nic nove. Inak nemas zac, ja dakujem, ze si ju precitala:)

      Odstrániť
  8. Nezalejzá do pórů? Soudím podle fotky, ale to může dělat foťák. Plum-Foolery ho taky hodně chválila a ten obal je nádherný :)) Odstín je taky fakt pěkný.

    Jarmark Marnosti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pisala som, ze nezanasa pory. kazdy ich ma ine, a ked ma splynut s pletou, tak sa na nieco "prisat" musi, zavisi od toho ake pory mas. Ja ich mam dost velke, od toho vyzera fotka. A s tym nezaliezanim do vrasok-pri makeupoch sa mi akoby vyzbiera make-up do ryhy, co sa tiahne od nosa k ustam a pri tomto som to nepozorovala.

      Odstrániť
  9. ďakujem za pekný komentár, máš super blog! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)