štvrtok 6. septembra 2012

August Favorites

Včera ste sa mali možnosť dočítať o tom, čo sa mi podarilo počas augusta "zlikvidovať". V tomto príspevku sa Vám zase rozpíšem, čo ma počas minulého mesiaca zaujalo.
Budem rada, ak zase vy, na oplátku napíšete, čo "bodovalo" u Vás. Uvítam aj názory na spomínané výrobky, ak ste ich už mali možnosť vyskúšať. Vždy si rada vypočujem, čo komu sadlo a čo nie. A verím tomu, že to pri rozhodovaní pomôže nejednej z nás;).


YVES ROCHER ÉCLAT RADIANCE (malinový ocot pre lesklé vlasy) má oživovať prirodzený lesk vlasov, ktoré majú po jeho použití krásne žiariť a nádherne sa lesknúť.
Zložkou rastlinného pôvodu je ocot z malín pestovaných vo Francúzsku s certifikovaným pôvodom!
Použitie: Aplikuje sa na vlasy pred posledným oplachnnutím. Následne sa opláchne.
Na recenzie na blogoch som pozerala skepkticky. Nakoniec som sa odhodlala a vyskúšala ho. Výsledok? Vlasy sa naozaj lesknú. Stav hladiny je po použití asi po 2-3 razoch. 
Cenu presne neviem, ale YR je známy akciami (30%) a rôznymi ďalšími, na ktoré Vás upozornia prostredníctvom pošty vo vašej schránke (po zaregistrovaní). O ich vernostnom klube som písala TU. O ich cenovej "politike" (alebo by som skôr mala napísať zľavovej) si môžete prečítať aj u lučiak, (kde mimochodom nájdete aj recenziu na make-up Replumping Serum + matte comfort powder.
Akosi som sa tu "rozkecala" a zabudla Vám povedať o úúúúžasnej malinovej vôni tohto octu. Nemusíte sa obávať, po "pričuchnutí" by ste vôbec neboli tipli, že je to ocot. Naopak by ste "zamľaskali" nad vôňou. Tú, z vlasov cítim ešte na druhý deň ráno! Po nanesení ocot nechám chvíľku na vlasoch pôsobiť a až potom zmyjem. 
Zjedla by som ho:))!

CHI SILK INFUSION obohatený o prírodný hodváb s pšeničnými a sójovými proteínmi, ktoré prenikajú do vlasu a spevňujú ho. Napriek tomu vlasy zanechávajú neuveriteľne mäkké. Uľahčujú štylizáciu a nezaťažujú ich. Chráni pred stratou hydratácie, vysokou teplotou, účinkami kaderníckej chémie a znečisteným prostredím. Dodáva vlasom zdravý vzhľad a vyživuje ich.
Použitie: Kvapku "hodvábu" rozotrite v dlaniach a rovnomerne naneste na celú dĺžku vlasov. Prípravok sa neoplachuje.
Myslím, že o tomto prípravku ste počuli už viaceré. Možno aj pri jeho porovnávaní s kolegom z "bratstva" Biosilk-ovým Silk Therapy. Ja som sa zatiaľ sústredila najmä na Chi, ale po jeho minutí sa vrhám do testovania Biosilk. (Medzi nami, pozitívnejšie ohlasy sú vo väčšej miere hlavne na spomínaný Biosilk-u, alebo to chvíľku ešte počká:) ). Možno je to aj pre jeho vôňu, kedže Chi vonia skôr, povedzme, že pánsky. Mne osobne to až toľko nevadí. Ale každý máme iný nos:). Pamätám si ako nám kaderníčka povedala, že ho treba len trošku, lebo keď sa to s ním preženie, treba vlasy znova umyť a nanovo. Ja si ho ulievam štedro (možno je to tým, že mám dlhé vlasy) a s premastením vďaka Chi som problém našťastie nemala. Som s ním spokojná. Mám dobrý pocit, že pre vlasy niečo robím (nie, že by boli nejak extra tepelne namáhané žehličkou alebo fénom), ale aj tak. Vlasy sú lesklé, mäkké, príjemné na dotyk a snáď aj na pohľad. A končeky sa mi menej štiepia.

BIODERMA PHOTODERM AUTOBRONZANT (samoopaľovací hydratačný sprej) som v podstate opísala už vo včerajšom poste. Dnes informácie doplním od tie oficiálne z balenia:
- dodáva pokožke prirodzený opálený odtieň, pokožka získa rovnomerné tónovanie.
- unikátny dlhotrvajúci účinok a výrazná hydratácia.
- kombinácia aktívnych tónovacích látok DHA so špeciálnym difúznym systémom, ktorý rovnomerne rozptýli DHA na pokožke.
- exkluzívny patent Bunkovej Bioochrany (patent BIODERMA) zaisťuje optimálnu ochranu kožných buniek proti ich poškodeniu a zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky.
- sprej po nanesení ihneď zasychá a nezanecháva fľaky na pokožke. Praktický rozstrekovač je funkčný v každej polohe.
- jemná parfumácia, nekomedógénny, hypoalergénny.
-exceletná tolerancia i pre najcitlivejšiu pokožku.
NÁVOD NA POUŽITIE: Prípravok aplikujte v tenkej vrstve zo vzdialenosti aspoň 20 cm na vopred očistenú a riadne osušenú pleť. Intenzita trvania tńovania závisí  od použitého množstva prípravku a od frekvencie jeho aplikácie.
Samoopaľovací sprej Vás nechráni pred slnkom. V prípade opaľovania chráňte svoju pleť prípravkom s faktorom odpovedajúcim vášmu typu pleti.
Používajte v dobre vetrateľných priestoroch.
Odo mňa už len pár bodov:
- "samoopálenie" pomocou tohto produktu je naozaj prirodzené, 
- ani pri tomto "samoopaľováku" sa tak celkom nevyhnete typickému pachu. Ja z neho pri aplikácií cítim aj trošku "typického" plynu, ktorý býva v sprejoch, inak samotná "náplň" vonia príjemne - jemne,
- so sprejom si hravo zvládnete "opáliť" aj chrbát, čo pri krémoch býva problém...
- sprej sa pekne roztýli po pokožke, nezanechá fľaky. Pokiaľ sa Vám podarí naniesť ho na jedno miesto moc, stačí ho roztrieť rukou..
- po nanesení behom chvíľky zasychá. Žiadne nezmyslné hodinové čakanie po nanesení (ako pri niektorých krémoch:D ) 
- sprej je sprej:)))
(Prípravok mi bol poskytnutý spoločnosťou BIODERMA na čestné zrecenzovanie! :) )

Tak ako? Našli ste v týchto výrobkoch nejakého favorita?

Krásny večer!

18 komentárov:

  1. Chi je môj veľký favorit. Mám po ňom uplne úžasné vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od yr som nemala este nic, chi je super a bioderma vynikajuca :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na Chi Silk som sa chystala tak dlho, že som nakoniec kúpila Kérastase olej..no čo už, Chi počká :))) mám ešte taký olej Bioionic, ale nemám ho rada kvôli jeho intenzívnej "vôni" :(
    Samoopaľovák Bioderma je môj TOP zo všetkých TOP, tak ho mám rada :)) ja si ho zvyknem nastriekať večer ale už sa po ňom nekrémujem - raz som to skúšala, že cca. po hodinke po nanesení som sa nakrémovala a práve vtedy som začala cítiť tú nepríjemnú typickú "vôňu" samoopaľovákov... Našťastie inak ju necítim vôbec :)
    a u mňa momentálne boduje matujúci lak - ďakujeeem za tip, zamilovala som sa do matných nechtov :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ako si spokojna s Kerastase?...
      ja som ho tiez pouzivala vecer, samozrejme som nekremovala (kremovala som sa v ten vecer, kedy som vynechala nastrek).
      som rada, ze si taka "happy" z matovania:)))

      Odstrániť
  4. ten ocot potvrdzujem ze je fantastickyyyy! milujem maliny a vdaka nemu este viac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. AKo si to dávaš na vlasy ten ocot? JA si len pokvapkám všade a neviem, či to robím dobre:(

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidis, to som zabudla spomenut, chyba mi tam nejaky blizsi popis ako ho aplikovat, ja nim zvycajne pokvapkam-polejem vlasy po celej dlzke a necham chvilku posobit (3-5min) viac sa mi cakat nechce...ale myslim, ze aj babicky spominaju ako si vlasy prelievali octom, takze mozno staci vlasy nim len preliat...

      Odstrániť
  6. O tom spreji od Biodermy uvažuju už hodně dlouho a myslím, že jsi mě konečně nalákala :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne ten malinový ocot neskutočne smrdí, nepomôžem si, je to taká nepríjemná "vlezlá" vôňa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no každy sme iny:), mozno aj mne zacne casom vadit..určite by som ju nezniesla ako vonavku...:)))

      Odstrániť
  8. Zaujímavý príspevok a produkty:)
    Pozývam ťa na moju Giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a kde si kúpila ten hodváb na vlasy?:)(kým som prišla ku komentom tak som zabudla celý názov:D)lebo ja som ho našla na nete že 40 eur za 300ml :O :( dosť...keby bol aj menší..nevieš mi niekde odporučiť?:) a ten ocot od YR...asi si ho musím objednať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies, co ja som ho mala v sade aj so samponom a kondicionerom, bol tam este jeden produkt. Donedávna som ho videla aj v Kliere v mensom baleni, ale ked som sla naposledy okolo, mali ten vyber riadne okresany a myslim, ze jediny vyrobok od chi bol tento silk, ale vo vacsom baleni. Mensi najdes na ebayi, napr. http://www.ebay.co.uk/itm/FAROUK-CHI-SILK-INFUSION-50ml-Silk-Reconstructing-Complex-FAST-DELIVERY-/180815487254?pt=UK_HealthBeauty_Other_RL&hash=item2a19716116#ht_537wt_952 50 ml za 5,49 libry+2,70 postovne. Alebo si mozes pozriet aj 177 ml:):http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311&_nkw=chi+silk+infusion&_sacat=0. Dufam, ze som pomohla:)!

      Odstrániť
  10. O malinovom octe som už počula, že je na vlasy veľmi dobrý. Ja stále hľadám niečo čo by dodalo mojím vlasom lesk takže to asi skúsim.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)