streda 23. marca 2016

China Glaze EverGlaze Fit! Collection


Keď mi v schránke pristál mail od Nikol s ponukou nafotiť pre modelaznechtu.cz novú kolekciu Everglaze od China glaze s názvom Fit! neváhala som ani minútu. Jednak sú laky China glaze mojou srdcovkou (ten výber farieb je prosto neskutočný), jednak, keď som videla konkrétne tieto v náhľade , nešlo im len tak odolať.:) A kedže som zatiaľ mala skúsenosti len s klasickými lakmi, chcela som vyskúšať aj Everglazákov. Jedná sa o revolučný dvojfázový lakový systém, ktorý sľubuje až 10 dennú výdrž manikúry. Oproti klasickým lakom sa tiež líšia tým, že netreba použiť podklad a ako finálny vrstva sa nanáša tzv. Active top coat, ktorý uzamkne farbu a lesk, tak ako gel-laky. Laky majú plochý štetček. Odlakujete ho klasicky ako bežný lak odlakovačom.

Keď na mňa po rozbalení vykuklo 6 veselých lakov, nevedela som, ktorým začať. Klasický problém.:))

 photo 50_zps1amidxrj.jpg
 photo 48_zpsqbnwyydn.jpg

Ako po prvom som siahla po "Beat your best lime" Podľa náhľadu som očakávala, že mi príde zľahka žltý lak, v duchu som si hovorila ideálny na jar.:) Podľa popisu mala doraziť svetlá limetka (pale lime). No a ja mám z neho dojem svetlej pistácie. Mama v nej dokonca videla pastelovú zelenú.:)
Lak ako taký kryl v 2 vrstvách, aj keď musím prezradiť, že namiesto odporúčaných tenkých som dávala o niečo silnejšie. 

 photo 21_zpstirmik1v.jpg

"Waterbreak" žiarivý Tiffany odtieň s oficiálnym popisom ako tyrkysový (turquoise). Na pekné krytie stačili 2 vrstvy. Mala som pri ňom dojem, že je taký výrazný až v ňom moja pokožka pôsobila priam mdlo.:) Rozhodne upúta pozornosť. Aktuálne je tento odtieň na modelaži vypredaný. Z mojej zbierky mi pripomína "Too yacht too handle" taktiež od China glaze.

 photo 43_zpsf8eyxszb.jpg

Ďalšou kráskou v poradí je "Bring on the pl-urpess". Sýta fialová (intense purple), ktorá taktiež dobre kryje už v dvoch vrstvách. Hneď ako som na mňa vykukla, videla som v nej podobnosť s China glaze "That's shore bright". Farba, ktorá dostane každú "fialovoholičku".:)

 photo 29_zpsqfxxnnd4.jpg

Pracovne by som si tento odtieň nazvala cestárska oranžová, pretože do diaľky na vás žiari neónovo oranžová. Oficiálne jej však priradili "Red- warrior pose" (red-orange). Nemôžem si pomôcť, ale akosi v nej tú červenú nevidím.:) Vy snáď hej?:)
Inak v prvom momente som mala pocit, že sa pozerám na "Pool party" od China glaze. No nakoniec som po porovnaní zhodnotila, že ten ide viac dočervena.
Na krytie Vám postačia 2 vrstvy.

 photo 20n_zpsibenp8l8.jpg

Myslím, že zástupci nevýrazných odtieňov si prídu na svoje pri "Mind over matter" (light brown). Keď som ho zbadala, moje srdce zaplesalo, lebo som nadobudla dojem, že je to presne ten odtieň, ktorý posledný polrok hľadám. Telový odtieň, ktorý opticky predĺži prsty a nepôsobi mdlo, pretože má v sebe štipku broskyňovej. Na modelaži ho však už nezoženiete, pretože je vypredaný.
Na plné krytie som dala 3 vrstvy, nedalo sa mi ho nanášať rovnomerne.

 photo 19_zpsszxd5guh.jpg

A na koniec obľúbená ružová fuchsiová neónka (hot fuchsia) "30 sec plink". Ako jediná má prekvapila svojou konzistenciou. Zatiaľ, čo predošlé laky boli krásne krémové, tento na mňa pôsobil ako želé. Taktiež krytie bolo najslabšie zo všetkých. Musela som naniesť 3 vrstvy a aj tak som mala pocit, že pod určitým uhlom som stále vnímala presvitajúce biele končeky. O tom, že je krásny a prudko nositeľný však niet pochýb.

 photo 17_zpsodudobbz.jpg
 photo 8293994b-3f1d-4815-90f5-dc594a2bfff2_zpsg8f683cm.jpeg

Ktorý odtieň je Váš favorit? U mňa vedú posledné 2 odtiene: telový a krásne ružovo neónový.;) Veď ma poznáte.:))
Za príležitosť nafotiť laky sa ešte raz chcem poďakovať zastúpeniu modelaznechtu.cz.

 photo 12n-side_zpsqph1btx3.jpg
 photo 14-side new_zpskjpjfu5y.jpg
 photo 15-side_zpsu3piciah.jpg

10 komentárov:

  1. Super farby! Páčia sa mi všetky do jednoho :) S výdržou je to ako? Neskúšala si?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa teším, tak zbežne som vyskúšala, ružový 10 dní nedal, ale zhruba týždeň vydržal, závisí, čo robíš..;)

      Odstrániť
  2. Naozaj pekné farby, ani sa neviem rozhodnúť, ktorá sa mi páči najviac, na tvojich nechtoch vyzerajú všetky super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné odtiene, páčia sa mi všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jsou ale krásné jarní odstíny! Brala bych všechny!
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já tyhle koláže veselých barev fakt můžu, takže se nemůžu vynadívat a rozhodnout, který se mi vlastně líbí nejvíc. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)