štvrtok 29. septembra 2011

Biela+ružová=trblietky

Aj Vy máte tak radi trblietky?
Ja ich milujem najmä na nechtoch. A v umelom svetle tak krásne hrajú všetkými farbami. Na dennom len pri priamom zásahu slnečnými lúčmi. Ale ako krásne! To ja veľmi môžem:). (Som ako straka:))) )Photobucket

utorok 27. septembra 2011

Septembroví miláčikovia:) a nielen to


Photobucket
V poslednej dobe vyprázdňujem svoje zásoby kozmetických produktov. Kozmetiku mám rada, ale rozhodla som sa trošku šetriť a nekupovať stále niečo nové. Skúšanie je fajn, ale keď máte doma "poklady", prečo trápiť peňaženku:).
Priznám sa, že aj keď mi produkt nejako nesadne, väčšinou ho dominiem. Vyhadzujem ho iba vtedy, ak by som naň mala vyslovene nejakú reakciu.
A častokrát sa mi osvedčí na nejaký čas ho odložiť a po nejakej dobe sa k nemu opäť vrátiť... a zrazu mi sedí a som z neho nadšená:). To je však samozrejme ten lepší príklad a nie vždy to platí...

Máte to aj Vy tak?








piatok 23. septembra 2011

Still in love

Photobucket

Konečne je tu víkend a dokonca podľa meteorológov aj vyhliadka na dobré počasie:).
Čo plánujete robiť?
Ja som ho zahájila robením nechtíkov. Stará verzia sa mi okukala a dokonca aj jemne ošúpala. A čo nemám rada je, keď má niekto lak ošúpaný do polovice nechtov. Našťastie tie moje na tom neboli tak zle. Dokážem pochopiť, že niekto má aj inú náplň dňa ako lakovanie, ale sme ženy, tak trochu o seba dbajme. A niekde som dokonca čítala, že podľa rúk poznáme človeka a že tvoria dosť veľké percento prvého dojmu. A niečo na tom podľa mňa bude.
Ja si vždy všímam napr. na pošte, v banke a dokonca aj v potravinách, aké má nechty, ten kto ma obsluhuje, vlastne tam, kde sa pohybujem, čiže sem spadajú aj kamošky:))). Dokonca u nás má "gélovky" aj teta v pokladni na železničnej stanici.
A čo Vy všímate si nechty druhých?

streda 21. septembra 2011

Nepravá dobošová torta

Pri názve tejto torty ma napadá len to, že keď je nepravá, tak je asi falošná nie? Asi nad tým skrátka netreba moc uvažovať:)). Budeme rešpekovať autora názvu!
Dnes má niekto z mojich blízkych sviatok a ja som sa rozhodla upiecť túto tortu. Mávame ju aj niekoľkokrát do roka pri rôznych sviatkoch, pretože je fakt dobrá. A tentoraz som sa ani neuliala a upiekla som ju komplet celú. Zväčša si totiž vypomôžem hotovými medovými plátmi z obchodu:)) a doma spravím len plnku:P.
Photobucket

utorok 20. septembra 2011

Friday party eyes

Neuveriteľne ma fascinuje líčenie "navy" očnými tieňmi. Napriek tomu, že to nie je klasická prirodzená farba a hodí sa skôr na párty. Niekedy sa treba odviazať. 
Dlho som hľadala nejaké dobre pigmentované, nie nejakú "šunku", ktorá bude mať inú farbu v krabičke a "žiadnu" na viečku. A našla som. Naneštastie som však neodolala a surfovala na nete, kde som našla podľa mňa ešte lepšiu "navy" na stránkach Topshopu. Škoda.
Môj prvý pokus (vlastne tu už druhý) s Maybelline Bleu Couture (440 Couture bleu). "Sparing parťáka" jej robil čierny očný tieň Maybelline Black metal.(842 métal noir). Bodkou na záver bol biely očný tieň z bh cosmetics paletky.
Photobucket

pondelok 19. septembra 2011

Čokoládové rezy

Pôvodne som plánovala tento príspevok uverejniť už včera. Ale bolo dosť neskoro a ja som nechcela byť "rypačská" so sladkým na noc. Takže Vám ho sem "vycapím" teraz, čo čert nechcel skôr mi to nevyšlo, ale verte, že som sa fakt snažila.
A fakt je veľmi chutný, takže ak budete mať čas a chuť, "choďte do toho"!
Photobucket

piatok 16. septembra 2011

"Mesiačikové" nechty

Mám tvorivé obdobie, preto som lakovanie nechtov neodflákla jednou farbou (aj, keď povedzme si, že niekedy je to lepšie), ale vyhrabala starý trend:
"Mesiačikových" nechtíkov
Poučená od ostatných som si nevybrala cestu prúžkov na francúzsku manikúru, ale....:P - dočítate sa ďalej:D.
Photobucket

streda 14. septembra 2011

..čitateľský denníček

Stáva sa Vám, že niekedy viete presne, čo chcete povedať, ale tie správne slová Vám akosi nemožu "prísť na jazyk"?
Mne sa to stáva celkom často. V hlave mám úžasný dej, ale nič pútavé ma nenapadá. Možno aj preto je často na blogu suchý text.
Preto si pravidelne zlepšujem slovnú zásobu čítaním kníh. Voľakedy som chodila do knižnice takmer denne, no po čase som zistila, že moc takých kníh, čo by som si rada prečítala tam ani nie je. A s tým zaniklo aj moje členstvo v knižnici.
Ako je to u Vás?
Photobucket

pondelok 12. septembra 2011

Gloss and matt


Tieto nechty nie sú z mojej hlavy. Pokiaľ ste nechtový maniaci isto ste ich už niekde zahliadli. Chystala som sa na ne dlho. A teraz som si povedala, že je čas prestať to odkladať a konečne sa na to podujať! A tu je výsledok:
Photobucket
Páčia sa Vám?

sobota 10. septembra 2011

Fashion colour

Pár dní dozadu som Vám pri líčení predstavila lesk na pery firmy Bell.
Dnes Vám ukážem aj zvyšné odtiene, ktoré vlastním.
Už som Vám spomínala, že som s nimi na začiatku nebola nejak extra spokojná. V obchode ma nadchla pigmentácia, aj nanášanie. Keď som však prišla domov v nadšení lesk otvorila, na aplikátore bolo len troška lesku. Vtedy som si myslela, že mi bude trvať snáď pol dňa, kým si "naleskujem" pery. Nakoniec som prišla na uhol, ktorým treba pery maľovať.
Cena sa pohybuje  okolo 4-5 eur.
A keby niekoho zaujímalo obsahuje 5,5 g lesku:).
Photobucket

utorok 6. septembra 2011

Luminys touch

Photobucket

Možno ste už zaznamenali "novinku" z dielne talianskej Pupy. Ak nie, ide o niečo podobné ako má kultový YSL Éclat touche. Síce som YSL neskúšala, ALE! aj toto je tiež také rozjasňujúce pero. Pred samotným prvým použitím treba produkt "naklikať" na štetček.
A ak ste zvedavé na detaily, čítajte ďalej!:)

pondelok 5. septembra 2011

Sand tropez

Tentoraz mi snáď odpustíte, ak Vás názov príspevku nejak zavádzal.
Nepohli sme sa z pohodlia domova, je to len názov laku firmy Essie. Mnohé ho asi zaznamenali pri veľkej darčekovej akcií Instyle. 
U mňa to bola takmer láska na prvý pohľad. A ten názov je preň perfektný.
Photobucket

nedeľa 4. septembra 2011

Broskyňkové líčenie očiek

Strašne rada používam broskyňový tieň na oči z paletky Too faced Glamorous to go II.
Vždy, keď ju použijem mama sa ma pýta, čo to mám na očiach, že mi úplne žiaria:).
Lenže podobný odtieň v obchodoch som nenašla a tak sa desím toho, keď sa mi jedného dňa minie.
Ale! Kedže mám doma paletku s neutrálnymi tieňmi (bh cosmetics), mrkla som do nej a našla som tam až dvoch možných náhradných adeptov. Síce sú matní, ale to mi neprekáža.
Dnes som použila jedného z nich. Skúsila som novú kombináciu v broskyňových odtieňoch.
Prvá fotka je trošku upravená na vyniknutie farieb a pritiahnutie Vašej pozornosti:D. Som ja ale prešibaná!:)))
Photobucket

sobota 3. septembra 2011

Heelsholic?...maybe..

Myslím, že dnes si vystačíte aj bez môjho komentára...;)
Photobucket

piatok 2. septembra 2011

To die for

Hello Ladies!
Tak v akom duchu sa nesie u Vás dnešný deň?
V duchu nedávnej snahy míňať aj staré zásoby som sa vrhla na paletku od Essence (05 To die for). Brala som si ich naposledy aj do zahraničia, kedže rozhodovala aj hmotnosť batožiny, všetko bolo treba znížiť na minimum:). A poviem Vám nádherne vyniknú s opálenou pleťou:).
Photobucket

štvrtok 1. septembra 2011

Princesses rule!

Photobucket


Krásny sviatočné VOĽNÉ ránko!

Keď som začínala s lakovaním nechtov celkom v "kurze" boli perleťové odtiene. Odvtedy som prešla rôznymi farbami aj odleskami. A ešte donedávna som bola v tom, že perleť už nie je pre mňa. Ani neviem ako ma taká hlúposť napadla:D.
No v poslednej dobe sa predo mnou vynárali dosť často nechty s perleťovými lakmi. A mne sa zapáčil výzor takmer nenalakovaných nechtov s jemným odleskom. Pocit, že takmer nie je vidieť, ale je tam. (Nepamätám si kedy som nemala vôbec nalakované nechty, už to bolo strašne dávno. Jedine, keď ich prelakúvam). Donedávna som to v svojom vnútri nazývala "lacnosť". Nikoho sa tým však nechcem dotknúť.
A myslím, že "perleťový" lak využijem častejšie!!!
Pôvodný plán však nebol dosiahnuť "len" perleť, ale aj jemné "trblietanie". Ešteže máme doma také dobré zásoby:D.