utorok 29. apríla 2014

Aby červená nebola nudná

Červená síce patrí ku klasikám, ale čo si budeme nahovárať, časom sa na nechtoch môže opozerať. Preto som si vymyslela malé vylepšenie s drobnými bielymi bodkami.
Na podklad som využila červený PUPA lak 616 z minuloročnej limitovanej kolekcie. Vďaka nemu som konečne odložila ružovú bokom a znovu objavila svoju lásku k červenej.:)
Rada by som Vám dopriala lepšie fotky, ale vďaka bláznivému počasiu a svetelným podmienkam mám len tieto. Naživo vyzerajú oveľa lepšie!!!
Prajem Vám krásny večer!

piatok 18. apríla 2014

HAPPY EASTER!


utorok 15. apríla 2014

T&T

V hlavnej úlohe trenčkot a tulipány. To, že chcem na sviatky umelé tulipány a nie živé kvety som priateľovi naznačila už pred časom. Svoju šancu kúpiť ich vtedy, keď boli prepásol (minulý rok), tak radšej nenechal nič na náhodu a hneď ako sa objavili, som dostala svoju "sviatkovú dávku" (všetky na fotke nie sú:)). Teším sa z nich ako malá.  Dokonca som si k nim ešte pár dokúpila, ale o tom vedieť nemusí:D.
Vtipný bol samotný nákup. Neboli sme si istí, či si môžeme vybrať my alebo nás obslúžia. A hneď ako sme sa na ne pýtali, nám slečna zvestovala, že "Ale sú umelé". My, že ok, vieme. Kedže som v inom kvetinárstve uvidela ešte pastelovo fialové, neprichádzalo do úvahy, aby som ich tam nechala len tak. Opäť som nevedela, či by na mňa obsluha nezazerala, keby im tam začnem rabovať dekoráciu, tak sme sa spýtali. A prekvapivo sme sa opäť dozvedeli: "Ale tie sú umelé".
Čo Vám poviem, proste na nerozoznanie od živých:D.

Podľahli ste tento rok čaru tulipánov, či už živých alebo umelých?

piatok 11. apríla 2014

CREATIVE DESIGN

Vo vytváraní nechtových dizajnov som značne poľavila a nepomohlo tomu ani obohatenie mojej zbierky o tento kúsok. Iný lak praktický nenosím. Aby som si ho trošku "pošanovala", siahla som po  niečom inom a stvorila to, na čo sa práve pozeráte. 
Do procesu som zapojila aj priateľa, maľoval mi čierne prúžky na pravej ruke:). Trošku "vypečené", ja viem. Chudák mal z toho stres, ale myslím, že túto výzvu zvládol excelentne!:)
Zapojili ste niekedy do lakovania nechtov chlapov? Ako im to šlo?

Viem, že farby nie je veľmi vidieť, ale základ tvoril šedý odtieň s trblietavým nadlakom a pastelovo-ružový lak. So štetcom som potom namaľovala akrylovou farbou čierny prúžok. A dielo zavŕšila bielymi zväčšujúcimi bodkami.

utorok 8. apríla 2014

SUNDAY

 Môj plán sa mi vydaril na jednotku! Cez víkend som úspešne "vyvenčila" dokonca 2 páry sandálov!:). Daň za to? Moje chodidlá ma pravdepodobne (za otlaky) posielajú do horúcich pekiel. Ale aspoň sa zocelili a majú tak za sebou neoddeliteľnou časť zahájenia sezóny otvorených topánok. A kedže v nedeľu trochu pofukovalo na chvíľku som sa vžila do kože princeznej v myšom kožúšku. Nie, že by som po tom prahla;). 
Krásny večer!




nedeľa 6. apríla 2014

HAIR OILS

Pamätám si dobu, keď som si vystačila so šampónom a kondicionérom. Kde sú tie časy?

Dnes už sa nezaobídem bez rôznych "dodávačov objemu" a tiež bez nejakého toho olejčeka.

Schwarzkopf Gliss kur je určený pre dlhé vlasy so sklonom k štiepeniu končekov. Asi nie je človek, ktorý by ho nepoznal. Myslím, že jeden čas nebolo prakticky o ničom inom počuť. Dlho som rozmýšľala, že si ho kúpim. Ale vždy ma odradila "vôňa". Až raz v Bille. Zrazu sa mi zdalo, že parfemácia sa zmenila. Hovorila som si možno sa nado mnou v Schwarzkopf-e zľutovali. Doma som prišla na to, že nie. Neviem, či mi v tej Bille odišiel "ňuch". Tak som si povedala, že tú vôňu "prekusnem" a keď je doma vypotrebujem ho...
Trvalo mi to veľmi dlho. Výsledok? Nič pre mňa. V jednom momente to síce vyzeralo veľmi nádejne, ale potom sa mi po použití vždy pomotali končeky. A to má prosím pekne umožnovať extra ľahké rozčesávanie a dodávať vlasom pružnosť. Tak asi nemám vhodné vlasy pre tento produkt. A či sa mi prestali štiepiť končeky? Myslím, že nie. Síce obsahuje napr. argánový olej, pšeničné proteíny, ale hneď na popredných priečkach sú silikóny.

Orofluido alias lesk v spreji. Má dodávať úžasný lesk z číreho zlata, jedinečnú hebkosť, kontrolu a okamžité prejasnenie. V popise je tiež uvedené, že vďaka ľahkej textúre sa okamžite vstrebáva do vlasov bez zaťaženia. Orientálna kombinácia vanilky a ambry.
Instantný lesk. Asi tak by som ho nazvala ja. Je fakt, že po použití Vám nádherne vytiahne zlaté odlesky. Aspoň tak to vnímam ja s mojimi hnedými vlasmi. Myslím, že ma tento produkt až tak nenadchol. Preferujem oleje, ktoré používam hneď po umytí, s tým, že ich vyfénujem. A hlavne majú pre vlasy osoh. Tento mi skôr moje jemné vlasy zaťaží. Určite nejdem tvrdiť, že je zlý. Má tiež svojich ľudí, ktorí naň nedajú dopustiť.

LEE STAFFORD Arganoil from Morocco bol takou náhradou za môj Moroccanoil v "light" verzií.:). Veľmi príjemná zmena z hľadiska vône. Aj keď verím, že pánsky podtón každému nesadne. Na orientálny Moroccanoil som si síce zvykla, ale toto bolo zase niečo iné. Spočiatku som bola nadšená. Ale neskôr som začala mať pociť, že to už nie je ono. A potrebujem zmenu.
V zložení argánový olej (je na 3.meste), predbehli silikóny. Takže asi to nie je najšťastnejší produkt pre tie, ktoré sa vyhýbajú chémií.

L´Arganic Natura house bio argánový olej. Chcela som skúsiť ten pravý čistý argánový olej, o ktorom všetci tak básnia. A chcela som ho ovoňať. Preto, lebo som všade čítala ako páchne. Tak podľa môjho až tak nepáchne. Nevonia, ale dá sa to zniesť. Skúsila som ho párkrát a zistila, že pre moje vlasy asi nebude. Mám problém s jeho dávkovaním. Jeden raz mám zmastené vlasy pri korienkoch a suché končeky a druhýkrát presne naopak. A to sa fakt snažím. Ani výsledok pre mňa nebol taký efektný. Možno by som tomu mala dať viac času, ale zaťažuje mi vlasy.:/ Tak ho skúsim aspoň na nechty.

Nezúfam, pretože už mám za všetky adekvátnu náhradu (zatiaľ k mojej spokojnosti). O tej Vám dúfam už čoskoro napíšem. Ale najprv ju riadne otestujem.

Skúšali ste niektorí z uvedených? Vaše dojmy? Poteším sa aj vašim tipom na oleje vlasy!:)

piatok 4. apríla 2014

hAPpy FriDAy

Baby moje krásne, zistila som, že je to už týždeň od posledného príspevku. Užívam si krásne slnečné počasie vonku a teším sa, že som konečne vyvetrala lodičky!!! Btw. už 3 dni sa chystám vybehnúť sandálkach. A dnes, keď konečne mal nastať deň D, je zamračené. Napriek tomu mi to asi nezabráni v mojich plánoch. Budem Vás informovať:DD.

Majte sa krásne a vychutnajte si víkend!!!