nedeľa 10. mája 2015

EMPTIES (APRIL)


Momentálne sa celkom statočne pasujem s technikou, pretože môj notebook pomaly dospel k rozhodnutiu, že má svoj vek a "internet" nepozná. Presunula som sa preto na záložný zdroj, ktorý je malý, menej výkonný a napísanie článku mi na ňom trvá tak 4x dlhšie.:D

Pohnime sa však od technický záležitostí ku kozmetike. Myslela som, že nebudem mať o čom písať, ale nakoniec sa mi pár prázdnych obalov zhromaždilo:
- klasika od DOVE, ktorá sa tu priebežne objavuje, už nie je nič nové. S telovým krémom som spokojná a nemám potrebu ho meniť. Len občas skúsim aj iné, nech nie je nuda.:)
- lak od PUPY č.202 ste mali možnosť vidieť v niekoľkých manikúrach. Všeobecne mi na týchto lakoch vadí akurát to, že keď sa dostanete do polovičky lak sa z fľaštičky dosť zle dostáva.:/
- čistiaca voda Korres s bielym čajom mala príjemnú jemnú vôňu, dočistovať pleť mohla aj o niečo lepšie, cenovo to tiež nie je najlacnejšia záležitosť. Bola teda príjemným spestrením, ale nepredpokladám, že by som si ju znova kúpila.
- swiss smile - bieliaci kondicionér s perlovým leskom, ktorý by mal viditeľne bieliť zuby založenej na prírodných nanokryštáloch. Proste si po umytí zubov, raz pumpnute do úst penu, prebehnete s ňou po zuboch, mikro-chvíľočku necháte pôsobiť a vyplujete. Osobne som nepostrehla nejaký výraznejší posun k bielejším zubom a lesk, korý by im tiež táto pena mala dodávať, bol klasický ako keď si opláchnete zuby vodou. Uvidím, či zmením názor, kedže som načala druhé balenie.:) Tentoraz som však zmenila taktiku a používam ho večer pred spaním.
- Dove pure care oil šampón a masku na vlasy Oxygen moisture som nedávno recenzovala (presne TU). Názor som nezmenila, šampón bol pre mňa príjemným prekvapením. Zato maska, na ktorú som sa tešila, ma veľmi neoslovila. Možno bol problém v tom, že som ju nepodporila s výrobkom z rovnakej rady.

Špeciálnym prídavkom alebo skôr varovaním je sada z dielne Marionnaud: Royal bouquet - Lemon Blossom & White rose. Vôňa sa dala zniesť, aj keď osobne by som si vybrala inú parfemáciu. Problém bol v tom, že neskutočne vysušovala.  Na sprcháči som to až tak necítila, predsa len som sa po sprche krémovala, ale ruky tie som snáď nikdy nemala také vysušené a to aj napriek tomu, že som krémovala ako blázon.:/ Krém na ruky je rovnako vysušujúci a povedala by som až vodovo tekutý. Zoženiete za univerzálnu cenu 4,90 eura/ks.
Nemáte s týmto radom náhodou skúsenosti?;)

 photo 2 2_zps0pjoh7db.jpg

Myslím, že 6 kúskov je pekná spotreba, aj keď toto číslo z ďaleka nedosahuje to, čo som dokázala minúť kedysi.:) Čo ste spotrebovali tento mesiac Vy? 

8 komentárov:

  1. Moc hezká spotřeba, škoda, že ta maska od Dove není nic extra :(

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja som to zase myslela na moje očakávania a tie boli veľké, kedže mám vlasy jemné, so suchými končekmi. AKo nemôžem povedať, že by boli vlasy bez objemu, no toho som sa dočkala aj pri tej olejovej línií a vlasy sa mi zdali lesklejšie a ovládateľnejšie, aj keď teda zase pre zmenu skôr elektrizovali, ale to bolo skôr zlým stylingom.

      Odstrániť
  2. Tu masku od Dove jsem chtěla vyzkoušet. Já zrovna dnes dopotřebovala jeden deosprej od Baley, kterej byl fajn, jen když je člověk doma nebo nevykonává nějakou zátěž, jinak před pocením nezabránil

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ako zase nemôžeš brať podľa mňa, že je zlá, len ja som od nej mala vysoké očakávania, ktoré nakoniec splnila skôr tá olejová rada:), závisí od toho, aké vlásky máš....inak ja mám podobný od Garnier Neo, písala som o ňom nedávno, tentoraz som si vybrala neparfumovanú verziu, že veď si aspoň nebude prekážať s parfémom....tiež by som ho nepoužíla pri veľkej záťaži a myslím, že ani v nadchádzajúcich teplých dňoch:/ V tomto na plnej čiare vedie Rexona Maximum protection, aj keď som čítala, že ešte o kvapku lepšia je alternatíva od Dove....

      Odstrániť
  3. Docela slušná spotřeba já jsem za tento měsíc spotřebovala antiperspirant, odličovací ubrousky, řasenku a snad tunu papírových kapesníčků.

    Klára
    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masku som od Dove som mala tiež, spolu aj so šampónom z tej istej rady a musím povedať, že som bola spokojná. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som rada, u mňa bol možno problém v tom, že som masku nepoužívala so šampónom, takto mi prišlo, že mi vlasy robila možno ešte jemnejšie a hlavne nehydratovala na takej úrovni ako som očakávala:/

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)