sobota 24. júla 2010

Lóreal pure zone 30s perfect clear


Ano, ano...zase som podlahla reklame! Neodolala som a kupila tento zazrak??!!...hm, aby toho nebolo malo prihodila som do kosika aj pletovu vodu z rovnakeho radu...a "result"?
Nooo..., aby som vedela podat skutocny nazor myslim, ze 3 tyzdne je dost dlha doba na to, aby som pozorovala nejake zlepsenie.
Budem sa tu dnes venovat viac menej gelu aj ked neda mi nespomenut par slovami aj pletovu vodu.
Popravde som si povedala, ze ja koza som si kupila to comu som sa chcela vyhybat oblukom, kedze som sa nedavno dozvedela, ze by sme sa mali vyhybat antibakterialnym pripravkom na tvar, lebo vam odoberu aj vasu vlastnu prirodzenu ochranu tvare. A plet je potom nachylnejsia na infekcie, ktore sposobuju napr. aj akne.
Zmatnujuca pletova voda slubuje, to co aj gel:
1, zmatnit plet
2, vycistit ju od ciernych bodiek
3, a posobit proti vyrazkam "pupienkom"
Hlavnou zlozkou je kyselina salicylova a zinc-G, to pocitite aj pri otvoreni flasticky. Vodicka ma modru farbu. Plet zmatni, no na citlivu plet by som ju rozhodne neodporucala, v podstate som nepozorovala nejake enormne zmeny, a bola by som schopna sa jej aj zbavit. Mna nenadchla.
Ma zvycajnu vonu pripravkom na akne. Ma sa aplikovat na T zonu kazdy den. No ci ju pouzivam, ci nie vysledok je rovnaky.

A teraz k hitu poslednej doby. Revolucny?? Mozem to tak nazvat?...aj napriek negativnemu postoju jedneho fora som sa rozhodla ho vyskusat. Sklada sa z kefky, ktora je domyselne zastrcena v nadobke. Tuto troska ovlhcite, nanesiete gel a mozte drhnut.., ale nie:) trosku prehanam. Voda ma dopomoct, aby vam krasne napenil. Kefka je urcena na hlbkove cistenie, ja som sa rozhodla ju pouzivat len sem tam, aby som si zase nezodrala kozu. Aj ked je fakt hebka, neverila som, ze moze byt nieco take jemne, (a pruzne). Mne je vsak luto davat dole tazko nadobudnute opalenie z tvare:D a preto gel pouzivam aj bez kefky.
Vysledky: plet je zmatnena, pory mensie-aj ked nie uplne odstranene, a vyrazky zostali-mozem vsak zhodnotit ich urcite znizenie vyskytu:D
Co mu nemozem vytknut je vona, ta je prijemna:D.



Nemozem vsak povedat, ze by som z tohto vyrobku bola enormne nadsena...
A aj ked neviem, ci to mam pripisat tomuto vyrobku po 2 tyzdnoch pouzivanie som sa vyhadzala, vysledok liecim doteraz. Takze gel mi rozhodne nesadol.
A co vase vysledky??
Ake tajne zbrane pouzivate vy ???

p.s. pripravok vdaka kefke mozte povazovat aj za peeling, myslim, ze dostatocne odstrani odumrete bunky na tvari.

4 komentáre:

  1. Ahoj, pleťovou vodu nepoužívám vůbec, nikdy mi žádná nesedla. Na odlíčení používám dvoufázovou emulzi, která krásně odlíčí i voděodolné líčení a výše uvedený čistící gel používám zhruba 2 týdny a jsem zatím spokojená. Po gelu ale ještě vždy nanesu na pleť trošku krému :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jo, ty reklamy :-D. Mimochodem, ptala ses na mé stránce jakou brigádu dělám, tak se ti omlouvám, že píšu tak pozdě, ale by jsem vytížená,, takže jsem třídila papír a pet láhve, ne moc pěkná práce, ale každopádně už mi skončila, což se můžeš dočíst i na mém webu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Simonsi: ja na odlicenie pouzivam krem a potom vzdy pouzijem pletovku na odstranenie kremovej mastnoty:)..a pred spanim este gel, ale citala som, ze niektorym plet trosku vysusovala...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niki =* : hned idem kuknut na blog, tu brigadu nezavidim, isto to bolo unavne

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)