štvrtok 15. júla 2010

French white

Nazov prispevku pochopite azda podla pouziteho laku: Minicolorama 51 French white

Na leto sa hodia aj cisto biele....

A trosku vysperkovane:) Pouzite bolo razitko s ciernym lakom:)

6 komentárov:

  1. smiem sa spytat kde dostat take razitko? vizera to moc hezky, a mozno by to zniesli i moje pazuriky, i ked mne lak nikdy nevydrzi dlhsie ako dva dni

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážně ten výsledek vypadá nádherně :) Jsi moc šikovná..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suzi: pisala som o nom uz v predchadzajom prispevku..., razitko som kupila na www.mimibazar.sk,myslim, ze je aj ceska verzia tejto stranky, zadas nazov:"na nechty", prip. "nail art"alebo jednoducho razitko/peciatka a je:) ale videla som ho aj na aukre, kde si mozes vybrat aj dosticky ake chces:), ja si vzdy lak prelakujem priehladny "top coat" lakom- vydrzi mi tak rozhodne dlhsie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niki =* : Dakujem za pochvalu, ale isto by si to zvladla aj ty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vážně povedené:-) Nevím proč, ale mě tento lak schne dýl, když ho dám na celé nehtíky..jak u tebe? Takže ho většinou používám jen na zdobení nebo francozskou manikúru.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som bola prekvapena,ale mne schol celkom rychlo, mozno preto, ze som si ho lakovala, ked som sa opalovala a bolo aj dost teplo, pokial som dala jednu vrstvu nebol uplne kryci musela som dat dve, a trosku horsie sa mi nanasal-ked som stetcek otrela mala som ho malo a ked som ho radsej moc neotierala zase bola ho tam bolo moc a tiez to nebolo idealne.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)