pondelok 19. júla 2010

M like Manhattan

Mozno ste si vsimli, ze som si nedavno kupila od Manhattanu 2 vyrobky.

Ako prvy Vam predstavim Base line Eyeshadow base long lasting, skratene baza pod ocne tiene. Tato je idealna pod pudrove ocne tiene, aby vam nepostekali ako je zvykom do zahybov na ocnom viecku. Po otvoreni sa maju spotrebovat do 9 mesiacov.
Moj verdikt? Az neskor som si vsimla, ked som bazu nanasala, ze dost chemicky pachne. Taky lekarsko-chemicky pach. Hm, po naneseni skutocne tiene vydrzia dlho. Neviem to posudit vzhladom k inym znackam, kedze taketo nieco som skusila prvykrat. Myslim, ze nieco podobne ma aj MAC. Pokial vam nevadi pach (dnes mi pripadal nieco ako chlorovy), kludne si ho kupte. Ja som neobanovala konecne mi tiene drzia. A nemusim uz po par hodinach kukat, ake su roztecene a vytvaraju linky v zahyboch ocneho viecka. Som vsak zvedava ako ho budem nanasat casom, kedze mam dlhsie nechty a baza je v kelimku. Budem musiet zvolit novu techniku, inak budem mat vsetko pod nechtami. Aby som nezabudla samotna baza ma taku zlatistu-bezovu farbu.


Aspon ilustracia na ruke....


Druhym vyrobkom od znacky Manhattan je Mousse Rouge soft touch-penova licenka. Kupila som ju v Dm a mali este druhy odtien Brown. Ja som zvolila tento jemnejsi Apricot. Po naneseni sa zmeni na puder. O dlhotrvacnosti sa neviem vyjadrit, ale pri ilustracnej fotke na ruke som si ju chcela zmyt mydlom a zostali mi na nej pozostatky. Takze sa len tak "neda":), a drzi. V podstate nie som zastanca takychto liceniek, no na jednom blogu boli baby natesene, ze sa podobny typ-vyrabal ho Maybelline, hadam opat vratil do drogeriek. A tak som si povedala, ze to vyskusam. Spociatku som nevedela odhadnut mnozstvo, no plati menej je viac. Takze opatrne, aby ste nevyzerali ako Marfuska s dvoma cervenymi liciskami. Uvidim, ci sa do tejto licenky zamilujem, no zatial som verna a lepsie sa mi pracuje s mojimi klasickymi praskovym. Zvyk je zvyk. Mimochodom opat kelimok, a prijemna kremova textura. A v porovnani s predchadzajucim produktom tato vonia prijemne.


Pokial sa vam aj bude zdat moc tmava, staci ju rozotret dostratena. Vlastne vysledny farebny odtien zavisi od "rozmazania".

3 komentáre:

  1. Ahojky, já mám bázi od malu Wilz (má být totožná s bází ArtDeco), nechtělo se mi investovat do dražší báze jako např. Urban Decay a jsem moc spokojená. Vypadá jako ta od Manhattanu, má jemně třpytivou béžovou barvu, ale voní docela hezky=) Jediné, co mi u tohoto typu báze vadí je, že když nanáším normální stíny (ne pigmenty), nenanášejí se rovnoměrně..možná je to tím, že báze mají hutnější konzistenci.

    Jinak k pěnovým tvářenkám, mám je strašně ráda. Oblíbila jsem si Dream Mousse Blush od Maybelline - tu ale bohužel neprodávají v ČR.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A nieje s penovou tvarenkou horsia manipulacia?Myslim uz na tvari, lebo so stetcom to ide nejak tak jednoducho a urobi sa celkom dobra linia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Talka: ja som sa kukala na tu Maybellinku, ked ju tu este predavali dost skepticky...tak som si to touto chcela vynahradit, ked su z nej vsetci nadseny..(myslim z Maybelline:))

    lulluword: aj ja som toho nazoru, ze s praskovou je lepsia manipulacia lepsie sa tienuje tuto by som pouzila v pripade, ked su zhorsene podmienky:) na tvari drzi fajn:), no a so stetcom nemas zaspinene ani ruky, a z mojho pohladu vyzera aj prirodzenejsie, mozno to chce len cvik:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)