utorok 17. augusta 2010

False lashies project


Dlho som tuzila po nekonecne dlhych a hustych riasach...
Bala som sa,...ale sla som do toho ....vysledok mozte posudit sami...+pripajam ako som postupovala...
Zvolila som najnenapadnejsiu a najprirodzenejsiu variantu rias, kedze to bola moja prva skusenost.
K riasam zvycajne byva prilozene lepidielko, no tento fakt si treba overit, aby ste pripadne neboli prekvapene, ze tam nie je a doma by ste ziadne ine nemali. Ja som nepouzila prilozene, mala som otvorene uz ine a nechcela som zvytocne otvarat dalsie.
Potrebujete: par rias, lepidlo, pinzetu, ciernu linku na oci, zrkadielko, sikovne ruky, trosku trpezlivosti, (prip. noznicky)
Par rad:
1, Riasu si treba pred lepenim, ocistit od lepidla, ktorym je nalepene v baleni na plast.
2, Tiez je dobre si riasu prilozit na svoju riasu, aby ste si lepsie vedeli predstavit, kde ju idete lepit. Pokial je na vase oko pridlha, nebojte sa kustek odstrihnut, strihajte vsak po mihalnici, nie cely kusisko, aby ste to nepresvihli a nakonec Vam ostane len kusok, ktory sa nebude dat pouzit k povodnemu ucelu.
3, Pre prirodzenejsi efekt je dobre vlastne riasy aspon trosku pretriet maskarou, na mojich obrazkoch vidite ako to vyzera, ked sa nepretre. Mam svetlejsie riasy ako cierne, tak to vyzera trochu osumtelo(akoby zaprasene??)
4, Zakladny fakt, ktory vsak neuvadzam ako prvy je, ze riasy sa lepia na namalovane oci, uz ako finalne zavrsenie licenia:) Je zvykom si namalovat ocnu linku, aby ste si takpovediac "naskrtli", kde riasu prilepite. Vymedzite si tak liniu. A pokial riasu budete chcet odlepit pojdu malovatka a nebude Vam to trhat vasu vlastnu citlivu kozu na ociach.
5, Riasu lepime postupne, mozte si zvolit vlastny postup, ja som zvolila od vnutorneho kutika k vonkajsiemu.

Lepidlo na riase nechame par sekund zaschnut
Oko pripravene na lepenie mihalnic s linkou (ospravedlnujem sa za kvalitu)
A uz nalepena riasa
Efekt zavretych oci:)...
Efekt otvorenych oci (aspon pre ten pocit to urcite stoji vyskusat:))

Chybicky krasy pri lepeni:
1, Treba si dat pozor na presne nalepenie, co najblizsie k mihalniciam, tuto sa mi to akosi vymklo z pod kontroly a mozem povedat, ze som pocitovala jemne tahanie, na ktore som si neskor zvykla. Sprvoti som ho povazovala, ze nie som navyknuta na lepislo na oku. Takze na prilepeni si dajte fakt zalezat. Inak budete citit akoby, ste si lepiacou paskou vypli kusok viecka:)
2, Na lavom oku(vasej pravej strane) mozte pozorovat jemne odlepenie konca riasy. Naprava je jednoducha: na koniec nanesiete lepidielko, opatrne, aby sa vam nedostalo do oka, nechate chvilku zaschnut a sup prilepite. Je dobre mat lepidlo po ruke v pripade malych nehod (olepeni), aby ste nechodili trosku komicky s polkou mihalnice odlepenou, pripadne jednym okom s mihalnicou, druhe bez. Riesenim by nebolo, aby odlepenie mihalnic, odlepilo by vam aj licenie.

Riasy po pouziti mozte znova pouzit, treba ich vsak opatrne ocistit od lepidla.
Treba si ich nalepit fakt dokladne zavisi od toho aj celkovy vyzor oka.
Citala som, ze niekomu pripada oko s nalepenymi mihlanicami, akoby ich mihalnice zmensovali.

Na to, ze som mihalnice skusala 1x, som celkom spokojna, aj s ich nalepenim. Priznam sa, ze som si moc neverila, ale netreba sa toho skutocne bat. Prvy par mozte brat skutocne ako skusobny, na ktorom sa ucite:)

Co vy na to? Ake mate skusenosti s umelymi mihalnicami, pacia sa vam?

4 komentáre:

  1. Wow, ty rasy vypadaji fakt nadherne :). Ja jsem zatim umele rasy nezkousela, ale mozna vyzkousim, na nejakou specialni prilezitost :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som sa na ne nemohla vynadivat, som stale ako nejaky narcis kukala do zrkadla:))), je to taka fajn zmena:)urcite by som odporucala

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty řasy vypadají vážně perfektně, moc ráda bych si je taky koupila. Kolik asi tak stojí? :) Jo, už jsem zpátky z Prahy a mám o tom článek ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sa zasmejes, ked ti napisem z kade ich mam:)Z Coop Jednoty(myslim, ze ta vacsia prevadzka Terno) stali 2,65 eura, uvidela som ich tak tak som neodolala:D, idem teda kuknut na blog;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)