sobota 25. septembra 2010

Big food inspiration

Davno tu nebol prispevok z rubriky "food". 
A kedze sa mi trosku nahromadili fotky, dnesok sa bude tocit hlavne okolo jedla.


Poznate rebarboru? Ja z nej robievam kolac na styl bublaniny. Pred vlozenim do rury kolac posypem vanilkovym cukrom, pripadne klasickym krystalovym a skoricou. 
 Kolac pred a po upeceni

Mate radi tofu? Nechutna Vam obycajne? Staci spravit palacinkove cesto len trosku hustejsie a naslano. Obalit a oprazit. Podavat mozte so zemiakovym pyre.


 Pripadne si mozte spravit plnenu papriku. Moja mama ju ma strasne rada. A tak jej ju obcas spravim. Aby ste si usetrili cas. Staci pouzit klasicke pasirovane pyre, do ktoreho pridate troska kecupu, podla chuti dokorenite a dosolite.  Ako napln staci klasicke "veprove" z konzervy+ petrzlenova vnat a ryza.


 Kedze sme dostali fazulku nechala som sa inspirovat zatocila ju do slaninkoveho paltku a opiekla. Slaninka sa vam krasne zapecie a je:)
Priloha k masku, mozme pouzit dressing. Jeho priprava je jednoducha do cistej bielej Activie date lyzicku horcice a trosku mleteho cierneho korenia. Komu sa zda stale bez chuti prida troska cukru.
 Rychlovka: opecene masko + ryza, a salat(ladovy salat, paradajky, kukurica z konzervy, uhorka, paprika)
 Domace "kvazi" mojito
 Pokial neviete, co je na obrazku hadajte:)
Su to cestoviny(kolienka, mozte pouzit spiralky) s oprazenou struhankou na masle.
 Masko s barbecue korenim+ zeleninka+ dressing. Vysoko letne!
 V lete je dostatok zeleniny, pokial ju dopnite bud mazzarelou alebo tuniakom, zalejete bielym jogurtom, pridate trosku kecupu, lahke jedlo je na svete.
 Panganius s opecenou mrazenou zeleninkkou+ rajciny posypane susenou bazalkou. A to biele, co vidite je syr mozzarela pokrajany na kocky.

3 komentáre:

  1. Mňam! Všechno bych si to nejraději dala :D nechám se inspirovat až budu zase něco kuchtit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejradši mám pangasiuse a mojito, to si dělám doma taky často :).
    Moc děkuju za "sweet" komentář, taky mně moc potěšil.
    Jak vidím, tak jsi asi moc dobrá kuchařka :)
    Dnešek je poslední den, co jsem na počítači. Nevím, jestli se tam na hotelu připojím, přinejhorším použiju internet v mobilu :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňam cestoviny s opraženou struhankou a cukrom milujem, namiesto kolienok alebo špirál používam aj rezance, alebo opražená strúhanka je dobrá ešte aj na slivkové gule :)
    Aj pangasius a mojito vyzerá skvele

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)