sobota 6. novembra 2010

Herbs lotions

Neverila som im, ale presvedčili ma. Teda hlavne jedna, ktorú som používala a preto som sa rozhodla vyskúšať aj ďalšie, veď všetci básnia o prírodnej kozmetike, či bioživote.
Jedná sa o tieto vodičky, ja som mala lopúchovú. A až neskôr mi došlo, že som po vypoužívaní mala zrazu dlhšie vlasy.
A viete, aký mám teraz problém, preto som zbehla do drogérky a z nej bežala s týmito 4 úlovkami.
A teraz Vám postupne predstavím účinok, aký pre Vás majú mať:
  • lopúchová - extrakt z lopúchového koreňa pôsobí proti vypadávaniu vlasov a znižuje tvorbu lupov.
  • žihľavová - žihľavový extrakt obsahuje vitamín C a vitámíny skupiny B, ktoré podporujú regeneráciu vlasov a vlasovej pokožky.
  • brezová - zamedzuje tvorbe lupov a masteniu vlasov, zvyšuje pružnosť a lesk.
  • s olivovým olejom - Olivový olej, kreatin a D-panthenol zlepšujú regeneráciu a výživu vlasov aj vlasovej pokožky.
Veď už aj naše staré matere preferovali žihľavový, vajíčkový šampón, lopúchové a žihľavové odvary, ale aj tie brezové. A olivové zábaly sa tiež odporúčajú.:)

Použitie je úplná hračka stačí naniesť na vlasovú pokožku a masírovať,....masírovať,.....masírovať....asi 3 minúty, napr. pri pozeraní telky alebo obľubeného programu, prípadne stiahnutých častí seriálov:D

Používate takéto vodičky?? Prípadné iné "babské" recepty, rady?

5 komentárov:

  1. woow, tak tu lopuchovu musim mat! dost mi vypadavaju vlasy, a neviem na to zohnat nic ucinne. a ta brezova by tiez nebola na zahodenie... kde sa to da kupit??? prosim odpis na moj blog, dakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja momentálne testujem žihľavovú(má troška špecifickú vôňu):), no skús možno pomôže, lebo každém zaberie niečo iné, normálne v drogérke to majú, videla som to hádam v každej, a aj rôzne značky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja pouzivam tu brezovu vodu od DIXI. tiez ju masirujem do vlasov len mi trosku vadi ta vona. skoda, ale nejake extra ucinky som nezaznamenala :( este sa opytam, ty ju aj oplachujes alebo nechas volne vyschnut na vlasoch?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. momentálne preventívne som začala s tou žihľavovou, tiež má takú špecifickú vôňu, ono zase mne to napr. neprišlo, že naráz 10cm, ale tak nejaký pokrok tam bol, spolužiakovi som musela kupovať tiež Dixi, lebo chcel tuším s B5 a nie na mastné vlasy a všade mali len takú, bol celkom spokojný-používal ju dlhšie. Neoplachujem, nechávam vstrebať do pokokžky, ono by to potom isto nemalo ten účinok. Používala som ju ráno a večer a snažila som sa aspoň nejakuú chvíľku vmasírovávať. Ževraj aj masírovanie vlasovej pokožky pomáha, napomáha mikrocirkulácií, v podstate také niečo ako keď je celulitída, tak tiež masíruješ postihnuté miesta, aby si ich troška "rozhýbala":)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tremendous things here. I am very satisfied to peer your post.
    Thank you so much and I am having a look forward to touch
    you. Will you kindly drop me a mail?
    Here is my web blog ; protective products international

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)