piatok 10. decembra 2010

Glittering brown eyes

V PRVOM RADE CHCEM POĎAKOVAŤ ZA KRÁSNE ČÍSLO
                                                                                                     
                                                                                                    21 FOLLOWERS
PATRÍ VÁM VEĽKÉ  ĎAKUJEM !!!!! ( a nielen jedno)

   Nedovolím si tento prípespevok nazvať tutoriálom, myslím, že nemám ešte toľko skúseností, no jedného dňa sa dúfam dopracujem na vyššiu úroveň...:))))
Predstavím Vám zároveň nový produkt zo Sephory.
Prejdime teda k samotnému produktu je ním ďalší očný tieň:) Pochádza z dielne Sephory odtieň Choco excess N°19. Chcela som nejaký tmavší očný tieň, ktorý by sa dal použiť na smokey eyes a zároveň pôsobil rozžiarujúco. Priznám sa, nečakala som toľké rožžirenie - je totiž plný trblietok, nanášanie musí byť dosť opatrné inak sa Vám budú trblietať nielen oči, ale aj líca.....a...
A viete ako to s tými neposlušnými trblietkami býva:))), tak skoro sa och nezbavíte....
Inak pekne drží, no videla som už aj lepšie tiene.

Na viečko som najskôr použila podkladovú bázu - pre lepšie držanie tieňov a aj výdrž.
Následne som naniesla už spomínaný očný tieň zo Sephory na celé viečko a trošku som prečiahla okraje pohyblivého viečka.

V ďalšom kroku som využila tiene Maybelline, o ktorých som už písala: zlatavej a čiernej farby.
Zlatavú som naniesla do vnútorneho oka asi do polovičky viečka, čiernu zase opatrne do vonkajšieho pritom som jemne postupovala od kútika smerom k stredu, jemne od mihalníc nahor. Treba pamätať, že menej je viac! A očká jemne dotieňovať. Možno to na 1x nevyjde, no s troškou trpezlivosti to isto pôjde.:) Samozrejme výsledok dotiahneme vrstvou špirály. Ja používam troška očného tieňa aj na spodné viečko a následne vytvorím s ceruzkou čiaru (pod  oko):).
Tu už môžete zhodnotiť výsledný efekt, dúfam, že ma nezvozíte pod čiernu zem. Varovala som Vás, že sa učím.
Budem rada, ak sa v komentároch vyjadríte ako sa Vám postík páčil a ešte raz ďakujem za priazeň!!!
P.s. Veľkú prácu za Vás spravia aj štetce, ktorými sa maľujete! Ja som ich začala používať až nedávno. Najprv som si myslela, že "pche" nejak nevidím rozdiel. Bola som navyknutá na bežné aplikátory, no časom...som názor zmenila, navykla som si s nimi pracovať.:) A ešte niečo, mnohé firmy ponúkajú štetce, donedávna som ich nejak neriešila, dnes už viem, že s niektorými by som sa vážne nenalíčila.

2 komentáre:

  1. Moc pěkné :-) Můžu se zeptat jakou značku podkladové báze a štětců používáš?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem za pochavlu:) podkladovu bazu pouzivam Manhattan,pisala som o nej uz. A stetce taku zmesku, zatial len budujem svoju sadu. Tu som pouzila stetce Gosh (zakupene v parfumerke Fann), Dermacol (drogerka), a este nejake ktore som si na dlhsiu doby pozicala od mamy:) Nedavno som si vsak finalne objednala normalnu sadu,(dovolim si povedat velku:)) ). snad sa mi podari o nej co najskor napisat. No pravdepodobne napisem este aj o tej mojej zmeske:)))

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)