nedeľa 9. januára 2011

Guess what...?!

Hádajte, čo je na obrázku. Schválne, či to uhádnete:).
Výhercu bude hriať sladký pocit na srdci:)
...dobre nebudem Vás viac napínať....
Tak a teraz s pravdou von.
Ide o "lushovský" prípravok "Ocean salt".
 Pôvodne si ho kúpila moja mama. No to by som nebola ja, aby som ho nevyskúšala aj ja.
Je to vlastne peeling, no veľmi príjemný. Určený je na tvár aj ruky. Hlavnými zložkami sú časti z limetky, kokosového orecha, grepfruitu a morskej soli, ktorej veľké kryštáliky sa nachádza aj na vrchu samotného peelingu. A v ňom samozrejme tiež. 

U Lush-u sú niektoré vône trošku špecifické, musíte si na ne zvyknúť. Pri tomto peelingu mi vôňa neprekáža, cítim hlavne morskú soľ a limetku. Taká svieža:).
Pre žiariacu pleť:)
A skutočne po jej použití mi pleť pripadala jemná, hladká, bez podráždenia. Použila som ju večer a aj na druhý deň som cítila veľmi príjemný pocit nielen, keď som sa na svoju pleť pozrela v zrkadle. Žiadne pnutie, alebo niečo podobné sa nekonalo.

Neviem ako to má napr. český Lush, no na balení tohto ma na vrchnáčiku upútalo, že pokiaľ prinesiete 5 čiernych vrchnáčikov, dostanete čerstvú masku zdarma. Ide o výrobok dovezený z USA.


    Po prekonaní veľkých kúskov soli, Vás čaká jemnejšia peelingová textúra. Tie sú myslím len na samom vrchu. Skôr dekoračné?!? 
 Je tuhej textúry, s drobnučkými časticami, pravdepodobne rozdrvenou až pomletou soľou, ktorá ma za úlohu práve "peelingovať".

 Krásna tyrkysová farba, ktorá navodzuje pocit "pohľadu na more". U mňa "dovolenku":)
    Pri tejto kozmetike je špecifické, že ju vytvára vždy človek z tímu. Túto dal dokopy Nic. Ako môžte vidieť jej trvanlivosť je až rok od dátumu výroby.

Pre predstavu ako vyzerá výklad v NYC Lush-i. Nenechajte sa núkať a ochutnajte. Ale vážne, neochunali by ste niečo z výberu aj naozaj.:). V tomto obchodíku nás obsluhovala veľmi príjemná černoška v zásterke. Predviedla nám práve tento peeling a ponúkala k nemu aj krémik, kedže však s touto kozmetikou nemáme až také skúsenosti zobrali sme zatiaľ len toto. Aj zvyšok tímu bol "živý". Hudba hrala a oni lákali ľudí dovnútra. Vo dverách stálo mledé dievča a prelievalo z jednej odmerky do druhej nejakú sladkoružovú peniacu tekutinu, dokonca pri tom aj tancovala. Ďalší nám pri pokladni predviedol "scrubík" na pery. A sladko sa pri tom zalizoval. A keď sme prešli k takému snehuliačikovi (pene do kúpeľa), neváhal, prišiel a hodil ho do "u nás by som povedala zaváracieho hrnca" a nechal ho vyšumeť. Fotiť vnútri sme však nesmeli. Pripadáte si tam však ako v rozprávke a aj napriek veku sa vrátite zase do detských čias. Ospravedlnte moje dojmy, ale bola som v Lush-i prvýkrát, a hádam nie naposledy.




Už Vás niekedy napadlo preložiť si slovíčko "LUSH"?
Znamená to napr. svieži, bujný, luxusný, šťavnatý, bohatý,....

4 komentáre:

  1. nikdy som si slovo lush neprekladala, ale vždy som si myslela že to bude znamenať niečo ako svieži, pretože taký lush aj je :)
    mňa mrzí, že na svk nie je, lebo viem že by som tam veľmi rada chodila :)
    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tuhle věcičku jsem se už dívala, asi brzy vyzkouším=) Až teď jsem si začala vážit toho, že mám Lush obchůdek nedaleko od domu, když se dozvím, že za ním jede někdo až do USA=)) Já mám zase nejraději tuhé olejíčky, které nádherně voní a jsou lepší než všechny tělová mléka dohromady=)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Talka: ja som tam za ňou zámere nešla, v podstate som ani nemala nejakú predstavu, čo si odtiaľ odnesiem (no dobre, trošku klamem), ale váž si toho, mnohé baby Ti závidia:), a čo takto spraviť článoček o tvojich olejíčkoch a výrobkoch Lush?;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)