nedeľa 2. januára 2011

Talika - lipocils expert


   Ako sa máte? Užili si silvestrovské oslavy?


   Hlavné sviatky sú za nami a nám neostáva nič iné ako čakať na tie ďalšie (uvidíme sa s nimi zase o rok:) ). Ale veď všetkého veľa škodí. Takže koniec smútku, že je to už za nami. Pred nami je Nový rok s novými očakávaniami, radosťami, starosťami, príležitosťami, či povinnosťami....
Už zajtra nám opäť začína, krutá realita bežného dňa. Aspoň nezlenivieme:). Síce mňa čaká učenie, ktorému som sa chcela venovať už dnes, len mi chýba ešte vôľa a chuť.


   Mala som asi skôr začať niečím takým, ako "kto by netúžil po krásnych dlhých mihalniciach..", kedže dnes sa budeme točiť práve okolo tejto tématiky:).
Určite ste už počuli o rôznych sérach a prípravkoch na riasy, ktoré majú zabepečiť nečakané zázračné učinky od farby, dĺžky, pevnosti, rastu až..... .


   Ja som tentoraz stavila kartu na Taliku, ktorá má už nejakú históriu (tá sa píše od roku 1948, je to fakt neuveriteľné). Za túto dobu má už svoje miesto na trhu. Vyrába sa vo Francúzsku.


   Talika, lipocils expert - prípravok určený na rast (dĺžku), zahnutie a stmavenie riasov.


Začala som ho používať dnešným dňom. 


Za 28 dní klinické testy na 30 dobrovoľníkoch ukázali:
Nárast rias + 36% na dĺžku (priemer 2,4 až 4,1 mm)
Zvýšenie intenzity farby rias: + 50%
Zakrivenie rias +50%
Takže som skutočne zvedavá na výsledky, o ktorých Vás samozrejme budem informovať. 
    Zloženie je čisto prírodné. Na zabezpečenie rastu rias obsahuje extrakty z rastlín ako hamamelis, žihľava, tiež z jablka a použitý je aj alantoín.
   Pre zvýšenie intenzity farby vašich rias sa na stimuláciu melanocytov využíva botanický komplex: extrakt z kyslého pomaranča, listov baobabu a extrakt z coleus forskohli (snáď som to dobre odpísala).
   Zvýraznenie kriviek rias zabezpečuje polymér. Ten vytvára spolu s maskarou filmový efekt:) a ochranný štít na ochranu proti stresu každodenného života. Riasy sa lepšie ohybajú a pôsobia prirodzene.
 Aby sme mali predstavu, či tento zázračný produkt skutočne funguje pripájam fotky rias pred. A samozrejme potom si zhrnieme "po", keď uplynie zhruba mesiac. Možno spravím post aj meditým:)


 Možno ste si všimli netradičné zakončenie kefky, resp. hrebienka na nanášanie + malého aplikátora. Je to pre lepšiu aplikáciu. Samotný produkt je priehľadný, ani neviem, či ho skôr prirovnať k tekutine, alebo ku gélu. Nanáša sa po celej dĺžke riasy(naprv aplikátorom a potom prečesať po celej dlžke). Mal by byť bez vedľajších učinkov. Ja som nepocítila zatiaľ žiadne podráždenie pri nanášaní. Pokiaľ sa nejaké vyskytne isto Vás budem informovať. Aplikovať sa má ráno a večer, na vlastné riasy, čiže večer po odlíčení - bez riasenky, a ráno ešte pred nanesením riasenky, na vlastnú riasy bez "make-upu". Zabrániť konktaktu s očami!
Používali ste už Taliku, prípadne iné produkty? Aké boli výsledky?

10 komentárov:

  1. vypadá to úžasně, jen aby to fungovalo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám zase opačný problém :D řasy mám až moc husté a dlouhé

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to nieje problem to je dar.. nemas sa načo stazovat bud rada ze mas objemne a dlhe riasy

      Odstrániť
  3. tak to ani riasenku asi nepotrebujes, vsak? moja spoluziacka mala take, a priatel ma tiez, len mna pri rozdavani dlhych a hustych rias vynechali:(:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vapadá fakt skvěle! :) mohu se zeptat kolik stojí? asi jsem slepá, ale nenašla jsem to...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vapadá fakt skvěle! :) mohu se zeptat kolik stojí? asi jsem slepá, ale nenašla jsem to...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teres: neboj nie si slepa, len som to neuviedla.Kupovala som to v USA, a specialne som vyhladala blocek:). Stala 55 usd, je to vsak francuzsky vyrobok cize v Europe by to malo stat menej.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Možná ve více rstvách by byla super )

    OdpovedaťOdstrániť
  8. asi si si to splietla s riasenkou, nie? len toto je len cisty gel na rast rias.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)