pondelok 31. januára 2011

What I was interested in - January

Rozhodla som sa, že pridám  nové okienko (neviem, ako to nazvať, čo ma zaujalo mesiac). Táto myšlienka ma napadla už začiatkom mesiaca a poctivo som si vyčkala na jeho koniec, aby som ho mohla uverejniť.

1. som očarená mojou novou kabelkou z Promodu. Síce v nej ešte stále hľadám a nenachádzam, ale stále ma baví:)
2. ďalšou doplnkom sú náušnice. Doteraz som mala skôr také menšie, no raz som na jednej babe videla, že ich má. Aj keď som si myslela, že mi nejdú, skočila som do bižutérky a ajhľa. Šli mi:). A nezostalo pri jedných.
3. na jednom blogu boli ospevované sprcháče z Balei z Dm-ky. Stoja 0,98 eura. To stojí už za vyskúšanie. Rozhodla som sa dať ich sem aj napriek tomu, že mi moc nevyhovuje ich voňa: oranžovo-žltý má náznak kokosu, a ružovo-zelený vonia zase sladko. Myslela som si, že mi bude lepšie vyhovovať žlto-oranžový, no opak je pravdou. V podstate mi to nevadí, lebo telový krém vždy prehluší vôňu sprcháča, aspoň u mňa.
4. obľúbila som si štetec na make-up Sigma Duo fibre F50. Konečne nemám ruky od make-upu. A nanáša ho skutočne prirodzene. Kdesi som totiž čítala, že pri nanášaní štetcom aj tak po bokoch nosa musíte použiť ruky. U mňa teda nie.
5. pri štetcoch ešte ostaneme. Ďalším je štetec na korektor zo Sephory:)
6. kedysi som písala o púdri od Clinique-u. Kúpila som si pritmavý, kedže mi je ľúto vyhadzovať veci, našla som mu iné miesto- ako bronzer. A pôsobí prirodzene. Nie do oranžova ako zvykú bronzery, som spokojná.
7. prehupneme sa k jedlu obľúbila som si slivky a figy. Mňam. O tom, že sú zdravé nepochybujte:). Pre prípadné informácie je tu web vyhľadávač.
8. prípravok z Lushu Ocean salt. Používam ho hlavne na tvár je jemný, a vyčistí čierne bodky a odumreté bunky. Mala by som sem pridať aj Happy hippy. Tiež odporúčam.
9. balzámy na pery Blistex. Veľmi príjemné, ošetrujúce pery. Chystám článok o balzámoch na pery. Bližšie Vás budem informovať práve v ňom.

 Dala som si tiež záväzok, že začnem čítať knihy v angličtine pre zdokonalenie a osvieženie, kedže momentálne sa jej moc nevenujem. Voľba padla na známu Shopaholic ties the knot alias Shopaholička a svadba. Becky už má svojho Luka, dej sa presunul do NYC. Chystá sa svadba. Dej je napínavý. A becky sa opäť dostane do problémov. Do akých? To si môžte prečítať. Fakt odporúčam. Kinsella je vynikajúca spisovateľka, ktorá píše s ľahkosťou, vtipne....získava množstvo uznaní za svoje knižky.
A čo takto si túto knižku prečítať tiež v angličtine. Uisťujem Vás, že tá moja nie je zas tak prevratná, aby ste to nevládli aj Vy. Dosť záleží na tom, akú knihu dostanete do rúk. Ja mám už vyše roka načatú jednu, ktorá je skôr hororová a to som si ju v dobrom úmysle kúpila, že bude v pohode. Kto by to bol povedal?
 A zase štetec, akoby som ich nemala už dosť. Ale nemám. Tento je Blending brush. určený na rozmazanie ostrých hrán pri prechodoch v líčení očí. Fakt super vec. Určite si niečo takéto zriaďte. Tento som si doviezla z NYC.
 Fantastický sprchový gél. Po použití budete rozmýšlať, či sa potrebujete ešte nakrémovať.
 Malé ukážky líčenia:

A čo by ste Vy zaradili ako váš produkt mesiaca?

6 komentárov:

  1. zavidim tvoj vylet do NYC.. v dobrom :) hned by som tam isla na shopping :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a to ešte nevieš, že už som našla ďalšie veci, čo by som si tam rada kúpila. Asi sa tam raz budem musieť vrátiť. Hm, ale tak skoro to asi nebude:(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pre mňa sú vychytávkou januára jednoznačne výrobky od Schwarzkopfu, či už Schauma, Glisskur a podobne, lebo vždy som si ich kupovala ale až teraz som ich začala pravidelne používať a zistila som že mojim vlasom najviac vyhovojú ;))

    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veruška: mala som už voľačo zo Schwarzkopfu, s tými som bola spokojná, Schauma ma nejak neočarila. Veď treba používať, čo ti vyhovuje, takže sa teším s tebou, že si to našla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mam rada taketo clanky, kopec novych rad a napadov, velmi rada taketo veci totizto skusam a potom aj samozrejme pouzivam (i ked ten prvy pocit pri testovani je asi naj :) ).
    Sprchace nevyhovuju ani mne, ani vonou, ani ako gely.
    Dove je uplne uzasny, moj najoblubenejsi "klasicky" sprchovy krem (vcera ho mali na akciu, jupi :).
    A zo Sephory mam takisto stetec na korektor a aj na make-up. Ten na korektor je uzasny, len s tym na makeup som sa este nejak nenaucila robit (alebo mi to asi nejde :D ).
    Pekny clanok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Martina: ďakujem za milý komentár, a aj že si napísala rozsiahly názor na "vec" veľmi si to cením;). Dúfam, že sa ti tu bude páčiť:)
    p.s. možno je chyba v make-up-e;), drzím palce, aby ste sa čoskoro skamarátili:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)