nedeľa 13. februára 2011

Golden godess

Prínášam Vám malý pohľad na laky Elf. Kedže sem si objednali dve farby, na obrázky oba zľava rozhodla som sa pre takúto formu ukážky.
I ordered nail polishes from ELF. On the left side you can see it.

Účinkujúci:/Staring:

Elf 1503 Nude
Elf 1572 Golden godess
Mavala 30 Mexico
Essence 20 Fatal

Môžte s nimi vytvoriť rôzne "look-y", aj preto som si Golden godess objednala. Na nete som si pozrela ako vyzerá a hneď som vedela, že ho chcem.
With Golden godess you can make various look, so for this I order it. On the webside I saw how it looks and I immediately know that I want!

 ELF Golden godess je polopriehľadný a obsahuje malé aj väčšie trblietky, na fotke mám dve vrstvy. Môžte ho použiť len tak, ale na hociaký iný lak. Vznikne Vám tak nová farba, čo je pre šetrného študenta dosť prínosné:) Je to vlastne také 2 v 1. Je presne podľa mojich predstáv, takže som nadmieru spokojná. Like it!:) Prirovnala by som ho k jednému laku zo Sephory, ktorý však nevlastním.
It semitransparent and it contains of smaller and bigger glitter, on the photo I have 2 coat. You can use this polish alone or on another nail polish. You get new color, which is for "poor" student useful. It something like 2 in 1. It is exactly according to my idea. Like it! I assimilated to another nail polish from Sephora.
ELF Nude si vlastne objednala moja mama. Ale pre Vás som ho použila, aby ste videli ako vyzerá v skutočnosti. Je to veľmi prirodzená farba, nie je čisto priehľadná. Na nechte mám dokonca tri vrstvy. Takže by som ho zahrnula do setu na francúzsku manikúru. Ale ho použiť vtedy, keď nemáte chuť na výrazné farby. Lak je troška skreslený mojím "prirodzeným" zažltnutím nechtov, kedže mám prakticky permanentne nalakované nechty.
This color ordered my mum. But I use it for  really swatch. It is really naturally color, not purely transpared. On the nail I have 3 coat. It is suitable for french manicure or when you don´t have mood for bold color. My own nail are a little yellow from often painting nails. I have permanently painted nails. 
Essence 20 Fatal je čierny lak, mám jednu hrubšiu vrstvu. Osviežila som ho práve Elf-ím Golden godess (jedna vrstva), presne takto som si totiž predstavovala Elf-ie použitie:).
Is black color, I have only 1 coat. It is refresh with Elf Golden godess (one coat). This is how I imagine using Elf nail polish.
Mavala 30 Mexico už poznáte z predošlých postov. Tiež vylepšený jednou vrstvou Elf-a. :) 
From another post you know this polish. It is also improve with 1 coat of Elf.


Stačí už len kúpiť a môžte vymýšľať variácie:). O trvanlivosti Vám momentálne toho moc nepoviem, kedže ho mám len pár minút na fotenie. Ale schnú dostatočné rýchlo, nemusíte behať po dome/byte s mávajúcimi rukami a čakať, kedy konečne zaschnú:D. Štetcom sa nanášajú tiež príjemne. 
Just buy it and you can make your own creation. 



Tak, čo poviete? Páči? + ospravedlňte vizuálnu stránku, je to fotené fakt narýchlo.
Do you like it?

8 komentárov:

Thank you for leaving comment:)