štvrtok 14. apríla 2011

Big Pupa Haul

Hello beauties:)!
Aj keď som už mala zopár výrobkov od Pupy, a nejak extra ma neočarili, nezanevrela som na ňu. I keď takmer sa tak stalo. Asi pred mesiacom som si kúpila pár výrobkov. Oboznámim Vás aj s trošku staršími, ktoré už mám dlhšie.
Asi viaceré máme slabosť na ružovú farbu. Tiež som taká. No stále hľadám niečo nové. A kukám po lepších a lepších odtieňoch:D Doteraz patrí medzi moje Top Maybellinka (rúž):). No chcela som krásnu ružovú, ktorú som videla na jednom blogu. Samozrejme, že odtieň mi nesadol. No bola dokonale krycia. Keď predavačka pochopila moju túžbu za ružovou, ponúkla mi niečo z najnovšej kolekcie. Nie je síce dokonale krycia, no pôsobí prirodzenejšie:) a to sa predsa ráta. Nakoniec som neodišla s jednou, ale rovno troma. Predávajú sa v krásnych krabičkách ( áno, aj to si všímam:) )- kombinácia čierno-ružovej, bodečky:). Veď povedzte sami, kto by odolal. Plastový obal samotného rúžu ma až tak neočaril, aj keď vyzerá celkom odolne. Samotný rúž je krémovej konzistencie, niečo medzi rúžom a leskom. A dosť závisí na tom aký je Váš podklad, ale pigmentácia je fajn. Spotrebovať ju treba do 12 mesiacov.
A takto sa javia v obale: ( na perách zase vyzerajú trošku inak odtiene)
01 je neónkovo - ružová
02 pripomína mi Rimmel 700, hnedastá s určitým podtónom ružovej, ktorú však vôbec nie je vidno. Taká broskyňková, je to fakt ťažko opísateľná farba.
03 by som opísala ako korálovú, ale krikľavejšiu:)
 Kedže nemám moc dobrú pleť, mojou záchranou sú korektory. Hneď ako som zbadala tento zelený, povedala som, že by mohol byť fajn. Mám dosť fľakatú kožu z akné, preto ho využívam denne, treba ho nanášať opatrne, aby ste ho nemali priveľkú vrstvu, mohlo by to robiť šarapatu s make-upom. Zvýrazňoval by ho. Ja som spozorovala pri jednom mojom make-up-e (Mac), že ho na tom mieste stmavil. Nie je to však problém, lebo na prekrytie stačí vážne malinká vrstva!.
Druhým korektorom je klasický hnedý, resp. vo farbe pleti, make-up-u. Pôvodne som si ho nešla kúpiť, len som si trošku šuchla make-up a chcela som napraviť napáchanú škodu. Potom som odišla z obchodu, no ale nie nadlho, pri skúšaní klobúčika som si trošku podráždila malú " ďobku" na čele. A ako na potvoru som si vyložila svoju kozmetickú taštičku. Tomu sa hovorí zákon schválnosti, nosíte ju 364 dní v roku a keď ju jeden deň nemáte hotová katastrofa. No a predsa nebudem po celom centre behať s červenou " ďobkou" na čele. Nedalo sa to totiž zakryť ani vlasmi. A tak som naklusala späť do Pupy, že si to len zakryjem. No zasiahla mama, ktorá povedala, aby som si ho zobrala, že budem mať do kabelky. V kabelke ho stále nenosím, ale doma mi pomáha. A samozrejme je ideálny hlavne do spomínanej kabelky. Presne do ruky.
Stick concreaner by ste mali minúť do 24 mesiacov, ten druhý " zelený" do 6 mesiacov.
Po stálom používaní " blusherov" odtieňov broskyňa, jemne načervenalých, som zatúžila po niečom inom, novom. Niečom, čo by ma rozjasnilo. Ešte pred vybraním rúžov mi padla do oka táto lícenka. Už aj preto, že som sa tak nejak vnútorne nastavila, že si v najbližšej dobe musím kúpiť zrovna ružovú. Tak som po nej chňapla. A neoľutovala som to. Krásne rozjasní. Krúživým pohybom zmiešate všetky tri farby dokopy a nanesiete. A žiarite. Nepôsobíte pritom ako Barbie. Fakt odporúčam. Spotrebovať sa odporúča do 12 mesiacov. Mám odtieň 02.
V jednom nemenovanom časopise zrovna tento produkt jedna žena strašne vychválila. Preto som si povedala, že keď sa dostanem do Pupy, určite okolo nich musím prinajmenšom prejsť. A ako vidíte nezostalo len pri prechádzaní. Navyše som ešte teraz videla tiež tento "všetko v jednom" v jednom časopise. Takže svoje miesto v médiach už získal. Obsahuje 4 farby, ktoré pri použití ako bronzer zmiešate krúživým pohybom a nanesiete. Navyše ho môžte naniesť aj na dekolt. Nevytvára neprirodzené oranžové odtiene, čo mnohé určite oceníte. Obsahuje aj jemné trblietky, ktoré majú skôr rozjasňujúci efekt ako príliš lesklý, takže sa isto hodia. Spotrebovať by ste ho mali do 12 mesiacov. Navyše sa predáva až v 4 variantách. Jednou z nich je tento bronzer, druhé skôr lícenka. A ďalšie 2 si už akosi nespomeniem. Jednotlivé farby bronzeru môžete použiť aj ako očné tiene. Ja ho momentálne nedávam z ruky, a odsunula som na chvíľu bokom aj moju novú lícenku a na líčka používam len tento bronzer. Som nadšená a môžem Vám ho len odporúčať. Mám odtieň 02. Mám skôr bledšiu pleť, takže sa isto hodí aj pre Vás bleduľky:), ale svoje miesto nájde aj u iných.
 S lakmi z Pupy nemám zlé skúsenosti. Kedže používam minimálne podkladovú vrstvu priehľadného laku už aj preto, aby som ich nemala zažltnuté, nemala som výrazný problém s olupovaním u žiadneho laku. Po tejto fialovej som túžila už pred 2 rokmi. A tak som sa poň hnala až do BA, kedže na SR nikde inde predajňa nebola. Ten druhý "trblietkavý" som si kúpila teraz. Ešte som ho síce nevyužila, ale verím, že nesklame. Laky sa v Pupe pohybujú od 1,90 do 3,90 eura.
A pred Vianocami som neodolala tejto dvojke. "Sprcháču" a telovému mlieku. Jedno vonia po jahodách a druhé po vanilke. Popravde telové mlieko mám jahodové, no skôr mi to pripomína jahodový koktail z prášku, taký nepodarený. Už určite neinvestujem do tejto vône, niekomu však môže voňať. Zato vanilka je určite lepšia, aj keď aj z nej cítim určitý podtón niečoho, čo mi až tak nesedí. Ale vonia vanilkovo:). Dá sa to zniesť.
Spotrebovať by ste mali tieto produkty do 12 mesiacov a sú dermatologicky testované. Navyše majú aj iné vône a darčekové kazety, takže by ste si tam isto niečo našli:).
Zaujalo Vás niečo?
Vlastníte niečo z Pupy? 
Teším sa na Vaše názory, dobrú noc:)

10 komentárov:

  1. Ja mám od Pupy iba laky na nechty. A som veľmi spokojná. Dokonca mám zrovna ten zlatý top coat, čo ty:-) Super sa kombinuje s ostatnými lakmi v mojej zbierke, ale trochu ťažšie sa odlakúvava.
    A na Miss Milkie si ma úplne nalákala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od Pupy nemám nič, nie je v blízkosti nášho mesta ale po Miss Milkie túžim už strašne dlho, počula som naň len samé chvály :)

    mysunnybubble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, koľko ťa vyšiel bronzer a blusher? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veve: ďakujem za komentár potešil ma, ten vrchný trbietkavý lak je skôr taký priehľadný ako zlatý:), nejak v poslednej dobe " škrečkujem" takéto nadlaky, sú perfektné, keď chcem vytvoriť nový look okukanému laku:)Veď isto sama poznáš. Som rada, že som ťa na niečo navnadila:) A ďakujem za upozornenie na odlakovanie, minule som pri trblietkavom skoro stratila nervy:D, ale nedám si povedať:DD

    Veruška: a skadiaľ vlastne si? Ina v poslednej dobe Pupa otvroila dosť pobočiek až sa čudujem koľko ich zrazu je:D. Držím palce, aby sa ti do Pupy podarilo dostať;)

    Anonymný: Blusher vyšiel na 12,90 eura, bronzer 10,90 eura.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Užasne to je ;) Pupa je celkom dobrá kozmetika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. děkuju za milý komentář na blogu, potěšila jsi mě! jinak snad tě také potěším - followuji tě, máš zajímavý blog!
    měj se krásně! :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nicol: tak to si píš, že si ma potešila, ďakujeem aj ty sa maj krasne a hádam sa ti tu bude páčiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som celkom spokojan s Pupou,
    mama ma zaucila :) pred 20 rokmi dostala taku akzetu Pupa a ked som bola mala vzdy som jej ju kradla do teraz ju m, uz len preto ze to bol darcek od oca.
    mam dost lakov, ruzov leskov a tak.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja mam telove miss milkie biela čokolada, paradne niečo :) a tie rúže vyzerajú naozaj skvelo, mam velmi rada Pupu a na málo čo dám dopustiť od nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja mám lesk na pery a teraz som si kúpila farbu na líčka, nejak som sa nevedela rozhodnúť a ochotná a milá predavačka mi poradila, nakombinovala som 2 farby spolu a som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)