utorok 5. apríla 2011

Essence cosmetics funpage

Ako sa máte dámy?
Pár dni dozadu som objavila super stránku, ktorá sa hodí najmä pre baby zo SR. Informácie však isto potešia aj  tie z CZ.:). Kozmetické výrobky značky Essence sa tešia obľube najmä pre cenovú dostupnosť. 
Kedže mi padlo pár výrobkov do očí a chcela som ich vyskúšať, neustále som robila nájazdy na Dm-ku. Čo je v podstate jediný obchod v mojom okolí, kde ju môžem kúpiť. Až som narazila na túto stránku:


...a tu som sa dočítala, kde môžem dostať len vybraný sortiment a kde celý. Zase sme o niečo múdrejší.

Navyše myslím, že pokiaľ " fandíte" môžte získať aj balíček tejto značky, keď sa na Vás usmeje šťastie:)

Na stránke nájdete:

"..stránka je určená všetkým milovníkom kozmetiky značky essence. práve tu nájdeš informácie o aktuálnych módnych trendoch a kozmetických novinkách."

A mňa osobne zaujalo toto:

kozmetiku essence môžeš kúpiť v:

*dm-drogerie markt - celý dekoratívny stojan, kozmetika pre mladých PURE SKIN, starostlivosť o nohy SHOW YOUR FEET, maličkosti do kabelky POCKET BEAUTY
* HM Tesco Petržalka - kompletný sortiment essence, sú tam dva metre essence
* BA OD Tesco na Kamennom - kompletný sortiment essence, sú tam dva metre essence
* BA HM Tesco Lamač - kompletný sortiment essence, sú tam dva metre essence
* obchodné domy TESCO - Nitra, Žilina, Košice, Prešov - kozmetika pre mladých PURE SKIN, krémy na ruky, odličovače a odlakovače, starostlivosť o nohy "SHOW YOUR FEET"
* KE Drogéria Norma OC GALERIA - kompletný sortiment essence
* L.A.PRESS KOŠICE - OC Hnedák, OC Merkur, OC Železníky, Muškátová ul. - dekoratívna kozmetika essence


Pokochať ponukou sa môžte na stránke:


Na funpage-i som sa dočítala, že aktuálnymi novinkami sa môžme potešiť v predajniach už koncom mája!!!
Otázkou je, čo nájdeme v predajniach, kde sa nepredáva kompletný sortiment.


Máte radi túto kozmetiku?
Bol pre Vás tento článok prínosný?

8 komentárov:

  1. Děkuji za milý komentář :),libí se mi tvůj blog,koukám,že se hodně věnuješ článkům s lakama,která já miluju,takže jsem tvůj nový čtenář :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam essence velmi rada, daju sa tam kupit naozaj nejake vychytavky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som túto kozmetiku ešte neskúšala, ale už pár krát som na ňu mala chúťky. Môžem sa ťa opýtať, ako sa dávajú tie odkazy s fotkami na články??Čo máš pod každým príspevkom? Veľmi sa mi to páči no ja a počítač to je boj.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj sledujem tvoj blog už dlhšie a páčia sa mi tvoje recenzie na kozmetiku. No myslím si, že pri kupovaní kvalitnejších a drahších výrobkov je vhodne prečítať si viaceré názory a preto nevieš mi doporučiť nejaký ďalší blog o kozmetike, ktorý sleduješ? No vernou sledovateľkou ostávam naďalej :) Ďakujem. Soňa.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš skvělý blog, a zbožňuju recenze, takže super super! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kockandy: teším sa, že si sa stala mojim čitateľom a prajem ti príjemné chvíle pri čítaní môjho blogu, dúfam, že sa ti tu bude páčiť:)

    biancaprincipessa: ja rada chodím obzerať ich stojan v Dm-ke, len už ma nebaví, že hádam od decembra sa tam neobjavilo nejak zvlášť niečo nové, čo mi je ľúto, potešila by som sa keby je sortiment tejto kozmetiky kompletne dostupný, čo je bohužiaľ len na uvedených miestach.

    lulluword: chvíľku som nevedela, čo presne myslíš, no keď som sa zamyslela pochopila som:D Takže porade: pod tými obrázkami naľavo je napís LinkWithin-klikneš naň dostaneš sa na stránku. Na ľavej stranke máš okno, kde vyplníš mail, blog, platformu, kt. používaš, čiže blogger, a koľko príspevkov chceš zobraziť- na výber máš 3,4 alebo 5. Zvolíš ešte, či má tvoj blog tmavé pozadie, ak hej označíš kolónku nižšie a odklikneš. Hotovo! Snáď som ti to vysvetlila dobre:)

    Anonymný: Ahoj Soni, ďakujem za prejavenú priazeň, teším sa z nej:). Tiež som názoru, že si treba prečítať viac recenzií-koľko ľudí toľko chutí a kedže drahšia kozmetika niečo stojí, treba si dobre premyslieť kúpu. Najlepšie je vyžobrať aspoň vzorky aj keď si myslím, že u nás tento systém takmer neexisstuje. Buď nemajú alebo nedajú, lebo človek nič nekúpil. Sledujem napr. z blogspotu zlatosfera, miabelladox, ivetka82, biancapricipessa, nat-fashionaffair, väčšinou síce používajú ľahšie dostupné značky. Osobne, keď ma niečo skôr preklikávam google a nájdem si nejaké výsledky. Zaujímavá je aj adresa makeupalley.com-kde je množstvo výrobkov a recenzie na ne aj podľa veku pleti. Skús kuknúť tam. No a nejaké blogy mám uvedené aj v bočnej lište.

    Mirabelle: som rada, že si zavítala na môj blog, sem-tam sa chodievam inšpirovať aj k tebe:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)