utorok 19. apríla 2011

MaXfactor false lash efect

V prvom rade asi podotknem, že túto riasenku by som si sama od seba asi nekúpila. Odradil by ma hlavne hrebienok/kartáčik. Je veľký a skôr gumenný, nie ako môj obľúbený štetinkový. Dostala som ju však a tak sa s Vami môžem podeliť o dojmy.

 Telo riasenky pôsobí mohutným dojmom. Má pôsobivú fialovú farbu:)-fialovú farbu mám rada, takže mi trošku uľahodili:). Má Vám zabezpečiť efekt umelých rias s hustotou, dĺžkou a objemom. A aj keď som bola skeptická, fakt mi niečo vyčarilo:). Nielen úsmev na tvári. Riasy krásne obalilo, prečesalo. Treba byť však opatrný pri nanášaní, aby vám veľké množstvo riasy nezlepilo. Možno to bude chcieť spočiatku získať "grif", kedže kefka je vážne veľká. Na jednom oku sa mi trošku hrudkovalo, ale to môže byť preto, že som mala na riasach Taliku. Aby ste sami mohli vidieť, že neklamem odfotila som Vám riasy aj pred a po:). Myslím, že čo sľúbila aj splnila do bodky. Riasy pôsobia výrazne, zároveň však prirodzene. Príjemne prekvapila.

Opis riasenky na obale: " Max Factor False lash efect maskara s efektom umelých rias. Veľká kefka a patentované zloženie zaručia objem, dĺžku a hustotu rias, ktoré sú navyše dokonale rozdelené."
 Pred:
 A niekoľko fotiek po:

 Detail na masívnu kefku:
Pri konci máte malé štetinky na lepšie zachytenie kratších mihalníc.
Máte s touto riasenkou skúsenosti?
Akú značku riasenky používate najčastejšie? Ktorá Vám  vyhovuje?

8 komentárov:

  1. Tak o téhle řasence jsem hodně uvažovala a asi si ji časem pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najlepsia maskara vsetkych cias!!!! nedam na nu dopustit a aj ked si kupujem aj ine (hlavne max factor) tuto musim mat vzdy...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tato mascara je moja oblubena :) pouzivam ju skoro kazdy den....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mela jsem ji a priznam se, ze uz jsem mela lepsi... a rozhodne ne drazsi! I kdyz musi se ji nechat, ze neslepuje rasy - alespon mne ne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já mám hodně ráda řasenky maybelline :) ty jsou pro mě skoro top .)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za komentáre, strašne si ich cením:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)