sobota 25. júna 2011

Chutná klasika

Krásny sobotný večer!
Tak ako víkendujete? 
Nebudem Vás takto proti noci zaťažovať kozmetikou. Zoberiem to odľahčene len s outfitom a zase mňamkou, kedže som robila koláčik k sviatku:). 
Čo poviete na výber doplnkov?
Btw. troška som zmenila farbu vlasov:). Najprv som o tom len tak premýšľala a ani som sa nenazdala a odvážne som sa rútila ku kaderníčke. Výsledok môžte vidieť v článku...
Pokiaľ sa divíte názvu článku, spojila som vlastne dve "hlavné témičky" - outfit (aj keď neviem, či ho tak silno môžem nazvať) a  koláča:).
Čo u Vás patrí k najpohodlnejšiemu oblečeniu?
Ku klasike, ktorá nielen efektne vyzerá, ale je aj úžasne skombinovateľná patrí obyčajné tielko:). Stačí vybrať správny strih (farbu) a máte eso v rukáve! Ďalším takýmto kúskom v šatníku sú obyčajné jeansy, ktoré už dnes neberieme ako pracovný odev robotníkov, ale ako štýlový prvok. Dokonca to dopracovali tak ďaleko, že sú dnes brané aj za elegantné. Zobrať si jeany na "recepciu" by bolo ešte pred pár rokmi nevhodné a dnes? Spoločensky štýlové:), veď čoby nie?! Dokážu Vás nielen vysvietiť, ale nevhodný typ aj potopiť...a nájsť tie pravé dá zvyčajne riadnu fušku. Mne to robí problém aj preto, že nemám konfekčnú výšku, takže každé musím skracovať...a čo vy dostanete kúpiť priamo na seba, alebo ich musíte dodatočne upravovať.

Z "čierno-tmavo-hnedých" vlasov mám toto:
 Ozaj a robievate ovocný koláč so želatínou? Síce by som to mala skôr nazvať korpus s ovocím a želatínou:D
Ja som si tentokrát pomohla kupovaným korpusom, nemohla som skrátka nájsť doma formu na pečenie:DDD. Ale aspoň som si prácu urýchlila. A potom som naň už len naskladala ovocie, čo som doma našla a zaliala tortovým želé. Dobre, dobre kiwi bolo kupované zámerne, páči sa mi vizuálne jeho prierez. A kedže sme mali doma mali práve červenú tortovú želatínu, tak je celý koláč trošku dočervena.
Máte radi?
Nech sa páči jeden kúsok pre Vás, ak si budete priať, bude aj troška šľahačky na dozdobenie:)
p.s. Rifle boli nové a tmavé. Ofarbila sa mi od nich kabelka. Je z brúsenej kože. Aj keď som zmierená, že z nej tu modrú, ktorá sa na béžovej transformovala do zelenej nedostanem, ale aj tak nemá niekto skúsenosti s čistením takýchto vecičiek?

12 komentárov:

  1. vlásky máš veľmi pekné :)
    tak ja som zatiaľ žiadne kúpené jeansy nemusela upravovať- max. tak zúžiť, keď som schudla... ale ja ich až tak veľmi nemusím, radšej mám jeggins...
    a pre mňa sú najpohodlnejším kúskom šaty alebo jumpsuit (ten, keď fúka vietor:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dolcezuzka: tak to sa mas:) mne teda nehrozi, ze by som musela zuzovat, ked by som schudla:))), ale ty si stihlunka aj tak a dakujem:)

    Donchinka: nepiekla korpus som kupila, ovocie nan naskladala a zaliala želatínou, takze okolo rúry to ani nechodilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ale byzera to lahodne..:) hlavne to ovocie. mnam!!
    a mam anoooo!! vcera som bolaaa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten kolacik vyzera suprovo ... a tie nausnice :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kabelku má z Kik a válenky jsou z Tesca a stály jenom 84 korun, byli zrovna aji ve slevě :) a ten koláč vypadá užasně!:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc hezké fotky. :) A ten dortík. :P Mňam!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Your bag looks very nice, i like the colour of it! :)

    www.thecabinetoffashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)