streda 15. júna 2011

Hello

 Hello girls!

Tak po dosť dlhej dobe sa konečne hlásim. Konečne je za mnou jedna etapa vďaka, ktorej som musela zanedbávať blog. A teraz sa Vám budem môcť opäť naplno venovať. Z čoho sa neskutočne teším.

Pripravila by som si aj dlhší postík, ale vzhľadom na to, že som sa len pred chvíľkou vrátila domov a som dosť unavená, musíte ma za to ospravedlniť.
Dnes trošku o nechtoch. Využila som šancu dostať sa k laku Essie za výnimočnú cenu:)). Podarilo sa mi uloviť, len minimum tých odtieňov, čo som v skutočnosti chcela. Medzi nimi však aj tento odtieň - navonok nenápadný, ale zároveň žiarivý. Plusom je aj to, že fialkový odtieň som chcela:)). Oživila som ho dekoratívnym lakom Pupa. Vyskúšala som trend "iného prstenníčka". Pretrela som len lak na prstenníku. Nebola som natoľko odvážna dať si úpne inú farbu:).
A čo vy? Chytil Vás tento trend? Priznajte sa....a páči sa Vám vôbec?



A tip na chutné a zdravé jedlo:
Opiecť nakrájané kuracie prsíčka, ochutené korením na gril a pečené (skrátka niečo na mäsko), a zeleninka (mne mimoriadne chutná mrazená zelenina z Lidla). Ochutíme jogurtom Activia (poprípade môžme do Activie vmiešať trošku horčice).

5 komentárov:

  1. Páči, páči. A rozdielny prsteníček praktizujem už dlhšie aj ja, rozžiari to ruky:) A konečne si späť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeej ake mile privitanie:), je prijemne vediet, ze tu niekomu chybali aktualizacie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. taky jsem teď zkoušela jiný prsteníček. nalakovala jsem na lak třpytky Circus Confetti od Essence a moc se mi to líbilo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prepacte a co to vlastne znamena, ked prsteník nej farby??

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)