piatok 17. júna 2011

New in...and the winner

Hello dolls:)
Dneska bolo bláznivé počasie. Ráno zamračené, potom vyšlo slnko, popršalo, ale...nebudem to tu obkecávať, veď sami viete:). Včera som sa však dostala do "veľkého mesta", kde som splašila pár nových kúskov. A kedže viem, že my baby sme duše zvedavé, zverím sa Vám, čože to bolo..
Tento príspevok by sa mohol volať aj "perie v stromoch", alebo "vtáky v stromoch", a že prečo? 
To Vás napadne, keď sa pozriete na fotku...Tak čo, už viete?:D
Áno, perie je "in" tento rok, a ako obvykle podľahla som mu až po dlhšie dobe, aj keď mám s ním plány, takže toto nie je finálna podoba náušníc.


 Klasika je klasika, chcela som tielko na leto s pekným výstrihom, takže keď som kdesi na blogu zahliadla toto z Tally Weijl, využila som prvú šancu sa k nemu dostať. No nekúpte to za 4,95 eura. Majú veľký výber farieb, takže si nájde nejaké každý, a podľa mňa perfektne sadne na postavu. Ja som zvolala klasické farby, ale chcela som aj fialové a kráľovské modré. Bohužiaľ, obe farby boli posledné a nie v mojom čísle:(. To mi však nepokazilo radosť z týchto troch:)

 Šatky vždy boli a budú, a kedže dnes už nie je pravidlom, že ich musíte nosiť len, keď vonku fúka a teploty sa pohybujú pod nulou, môžete nimi krásne oživiť outfit:) V poslednej dobe sa mi brutálne rozrastá ich zbierka, asi by som sa mala krotiť.
 Neobišla som ani kozmetiku, lak Essence ma upútal krásnou farbou, ktorá nie je bežná a zase nebije do očí. V lete krásne vynikne:). A kráľovská modrá je teraz mojou srdcovkou. Hľadala som lak takejto farby, rozhodovala som sa medzi S-he a Catrice. A zjavne vyhral Catrice.). A Od S-he som si odniesla kamienky na nechty. Takže zase môžem byť kretívna, obahuje hviezdičky, slzičky, kamienky,....rôznych farieb.
 Doplnky:)))
 No a v neposlednom rade Vám ešte dlžím vyhlásenie výhercu giweaway. Číslo 7 prinieslo šťastie ivque, ktorú som už kontaktovala a po zaslaní adresy, odošlem balíček. Btw. dnes blog oslavuje rok. Čo je pre mňa úžasné, pretože som sama nevedela, či toĺko vydržím. A som tu aj vďaka Vám.
A zase sa Vám musím pochváliť, aj keď neska som Vám toho popísala už celkom dosť. Zase som od drahého dostala ružičku. Za štátnice. No, nie je úžasný? A fakt, že ma prekvapil, pretože sme boli na káve so spolužiakmi, a on zmizol s tým, že si ide odskočiť. A po dlhšej dobe, keď som už rozmýšľala, kde toľko trčí, došiel s týmto.

Užite si víkend a majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Tyhla basic tílka jsou perfektní, taky ještě potřebuju sehnat černé a šedé, bílé už mám a peříčkové náušnice jsou seupr, moc se mi líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všechny ty náušnice jsou super...ty modrý jsou nejlepší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. baby, dakujem za komenty, ste skvele:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéj, tak Ty si mala teda poriadne nákupné orgie :)))
    tie farby lakov sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)