štvrtok 16. júna 2011

Obľúbenci za máj

ahojte babeny:)
I keď s oneskorením, máte tu "mojich" obľúbencov za jún.
Síce som sa moc kozmetike počas mojej neprítomnosti nemala čas venovať, ale mala som aspoň čas dlhšie preskúmať tie, ktoré Vám tu dnes odporučím.
 1.Palmolive Bergamo & Verbena - neviem, či niekoho zaujme, ale je to mydlo na ruky. Už ste si asi všimli, že mám rada citrónové, jemné, svieže vône. A táto je presne taká. Ruky krásne voňajú skrátka, hmmmmm.....:). Musela som ho sem zaradiť. Nezabudnite ovoňať v drogérií:)
2. Ružová voda: čítala som o nej vo viacerých zdrojoch. Bola som skeptická, možno aj pre prírodný pôvod. No zbytočne. Aj napriek tomu, že vôňa mi trošku pripomína vôňu kukuričných kláskov pri šúpaní, či kukuričku z konzervy, dá sa to prežiť. A výsledok Vám bude stáť za to, najmä pre rozjasnenú pleť, ktorá pôsobí zdravým dojmom. Bude šťavnatá a svieža. Treba VYSKÚŠAŤ. Oficiálne ponúka regeneračnú a revitalizujúcu starostlivosť vhodnú pre všetky typy  pleti.
Ďalej z obalu vyčítate aj, že je zo vzácnej burbonskej ruže so všestranným využitím. Výborná na čistenie, osvieženie pleti, ale aj fixáciu make-upu (-toto som síce neskúšala, akosi nemám odvahu, ale možno sa odhodlám). Vyrovnáva ph , hydratuje a spevňuje. Omedzuje vznik nových vrások. Ideálny ako regeneračný obklad na oči. Urýchľuje hojenie drobných poškodení pleti. 100% prírodný produkt.
Kupovala som ju v DM-ke, ale existuje viacero výrobcov tejto vodičky, napr. Saloos, a pod.
3. Essence anti-spot 4in1 cream wash, sprvoti som si myslela, že 4 v 1 znamená čistiaci umývací krém, peeling a masku. Ale nie:). Znamená to, že:
1, hĺbkovo čistí pleť,
2, zmatňuje pleť,
3, odstraňuje čierne bodky,
4, čistí póry.
Kedže som počula pozitívne ohlasy, chcela som vyskúšať, čože je to za zázrak. Pleť som mala príjemne hladkú a jemnú, a akné sa mi zjemnilo. Dá sa použiť ako umývací krém - nanesiete na navlhčenú tvár, ako peeling - jemne masírujete, ale aj ako maska - nanesiete na tvár a necháte pôsobiť 3 minúty (2-3x za týždeň- ale skôr by som odporúčala podľa potreby a neviazala sa na to, čo odporúčajú na obale, kľudne stačí aj raz týždenne).Účinné látky prenikajú do pokožky zabraňujú upchávaniu pórov a nečistôt, pravidelným používaním zlepšíte stav pokožky. Tak šup do Dm-ky poň.:)
4. Biosil - tabletky na rast vlasov, ale aj na zlepšenie stavu pleti a nechtov:). Za cca. 4,21 eura dostanete 60 tabletiek. Užívajú sa 2 tabletky denne. Ja ich užívam obe naraz ráno. Obsahuje zinok a pantothenan vápenatý, vitamíny a minerálne látky. Užívam ho najmä kvôli vlasom, a pozorujem, že ich rast sa zrýchlil.
5. Očný tieň Alverde Elegant beige 01 - je univerzálny, a tento odtieň by u Vás nemal chýbať. Dá sa použiť na rozjasnenie, ako doplnok k čiernej očnej linke, či ako kombinácia s ďalším tieňom.


A kedže sa blíži čas dovoleniek, teda vlastne už je:), pokiaľ by ste sa chystali do Tuniska, isto si kúpte tento citrónovo-olivový olej. Je na urýchlenie opálenia. Ja som si tam kúpila rovno balenie do zásoby. Fakt funguje. Aj keď budete krásne naolejovaný a trošku z Vás bude "ťiahnuť" svieži citrón:D. Ja som sa o ňom dočítala náhodne minulý rok, kdesi na nete. A tak hneď po príchode som "šmejdila" po obchodoch, kde sa skrýva:)). Cenu si už bohužiaľ nepamätám. A aby som nezabudla je to dvojfázová emulzia, takže pred použitím pretrepať.
....zaujalo Vás niečo z týchto výrobkov...?

22 komentárov:

  1. mě zaujal ten olej... ale do tuniska se zrovna moc nechystám, tak asi nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. niekedy bývajú rôzne variácie takýchto olejov aj v inych destináciach, a kam sa chystas:)?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja milujem citrónové a celkovo také leto pripomínajúce výrobky!:Pa ten tieň má dobrú farbu tiež taký podobný mám a je to proste na každú príležitosť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pěkné, ta čistící krém mě zaujal:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Též používám Biosil a jsem spokojená :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na Biosil sa tiež dlhšie chystám, uvidím, kedy si naňho najbližšie s lekárni spomeniem. Essence anti-spot 4in1 cream wash bohužiaľ neskúsim určite, mala som z tej rady pleťovú vodu s púdrom na zmatnenie, používala som ju cca 3-5 dní a pleť sa mi zhoršila o 90%. žiadne zmatnenie, zhoršilo sa mi akné (čo ja ho nezvyknem mávať skoro vôbec) a celkovo je to najhorší výrobok, ale uznávam, že na každého môže pôsobiť inak:/ A ružová voda pôsobí zaujímavo, obávam sa skôr tej vône, neviem prekusnúť vôňu ruží, no rozmýšľam, či mi to za to rozžiarenie pleti nestojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujal mě rozhodně ten Biosil, koupím ho normálně v lékarně? A čistící krém od Essence taky nevypadá špatně, ani nebude drahý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. GirlieNamedZ: napr. na puder od essence nemam odvahu ani ja, ani na make-up, ale na ten krem som citala dobre ohlasy, preto som sa rozhodla ho vyskusat, verim, ze vsetky vyrobky nie su dokonale, mala som aj tie nalepky na akne a nejake vysledky som nevidela. ked na tu ruzovu vodu narazis normalne odkruť vrchnacik a ovonaj, aspon uvidis, po case si na to zvyknes a nebude ti to mozno tak vadit, ja som si zvykla:)), aj ked stale to nie je, ze by som bola prec z tej vone. Ja mam z tej vody aj celkovo pocit takej pruznejsej pokozky.

    Dazz: jasne, normalne v lekarni bez predpisu:).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. super tipy!!!
    ten essence 4in1 určite kupujem, bolo by mi niečo také treba :)
    a fakt ďakujem za tip na tie tabletky, mám s vlasmi trošku problém, takže sa mi zídu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. evie: právě, že se nechystám nikam... takže by mi byl takový olej stejně na nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. trb: jaj, no tak to potom chapem

    OdpovedaťOdstrániť
  12. v životě jsem o růžové vodě neslyšela! no ale vypadá docela zajímavě... můžu se zeptat prosím kolik stála? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Teres: akoto?:), fuu, teraz si uz fakt nespomeniem, kupovala som ju tak mesiac a pol dozadu. ci nie okolo 9eur, ale fakt netusim.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mňa by zaujímalo, kde sa ti podarilo zohnať ten biosil. Obehala som všetk lekárne v mojom meste, aj v meste, kde chodím do školy a nikde nič :/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. a pytala si sa aj zamestnancov lekarne, nepoculi o tom? mne to mamina brala z lekarne, kde to mavaju narazovo, ked objednaju, skus pozriet na net, mozno najdes lekaren, ktora to ma blizko teba, napr. v brne som to videla normalne na pulte, mali tam toho jeden riadok:)a myslim, ze u nas v meste som si to prvykrat brala normalne, ze to mali.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jasne že som sa pýtala, teraz som si kúpila nejaké vitamíny, ale keď sa naštvem tak to objednám z netu :) A v Brne mi to bude na dve veci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja len tak, ze to aj v brne maju normalne vylozene, takze by to mali mat v lekarni normalne:)co som kukala na nete je aj fajn cena 2,51eura, ja som kupovala za 4,21. Len tam je as postovne. Keby si to nemohla zohnat mozem ti to kuknut a dohodli by sme sa nejak.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Biosil je na SR taky drahy?Ja ho kupujem v Cesku za necelych 6O kc..A to je dost velky rozdiel..

    OdpovedaťOdstrániť
  19. kukla som sa na prevod je to asi 2,46eura( rozdiel cca. 1,70), zaleží podla mna od lekarne, ja nemam tolko prilezitosti behat do lekarne a porovnavat, ale zda sa mi, ze uplne prvy, co som mala bol lacnejsi. Ved aj v obchodoch byvaju rozne ceny...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Biosilu mi teď dochází už několikátý balení. Je perfektní i na nehty. A u nás ve městě ho kupuju v dr. Max za necelých 60Kč. Za tu cenu je opravdu vynikající.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ten čisticí krém asi vyzkouším. Zrovna dnes jsem se na něj dívala, ale já jsem kosmetiku z drogerie nepoužila roky a zvlášť k té na akné jsem neměla důvěru.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)