pondelok 4. júla 2011

Líčenie aj na deň

Ako si užívate tieto ďaždivo-ďaždivé dni?
Ja len čakám, kedy to už prestane.
Dočkať by sme sa mohli už zajtra:).
A teraz ďalší návod na líčenie....
Ozaj máte tieto líčenia radi? Len tak, aby som vedela:).
Photobucket


 Farebná verzia...:)
Photobucket

Let´s go:
Po nanesení primeru pod očné tiene, použijeme tieň vo farbe kávy= také LATTE (aby ste zhruba vedeli odtieň, môže byť jemne došeda). Mal by to byť odtieň podobný vašej pokožke, ale tak aby vynikol. Nechceme nič výrazné, aby to už z diaľky kričalo: "Haló, tu som."
Photobucket

Aby sme však vedeli, kam tento tieň použiť:
Žiadne viečko, len použijeme kontúrovací štetec na vykreslenie "kontúry", čiže záhybu oka. Na obrázku je to zvýraznené červenou farbou.
Photobucket

Kontúrovací štetec, ktorým to spáchame:
Photobucket

Na scénu prichádza tieň slonovinovej kosti, môže to byť aj biely tieň = BONE (skrátka taký, čo používate na vysvietenie pod obočím). Môžeme použiť štetec na obrázku, alebo použijeme štetec zvaný "ceruzka". Prípadne taký, ktorý nám vyhovuje:) a máme ho doma "poruke":).
Photobucket

Červenými bodkami je naznačené, čo rozjasňujeme:). To isté spravíme aj na druhom oku:D.
Photobucket

Máte radi šampanské? Nájdite podobný odtieň medzi vašimi tieňmi.  Ja som použila Elegant od ELF.
Photobucket

A šup s ním na pohyblivú časť viečka:).
Photobucket

A teraz sa opäť vrátite k úplne prvému tieňu, ktorý ste použili na začiatku. Kde ho použijete sa dozviete nie na ďalšom obrázku, ale až na tom nasledujúcom po ňom:).
Photobucket

Medzi svojou zbierkou nájdete dostatočne tmavohnedý odtieň. (super tmavohnedý) a...moment napätia...
Photobucket

Miesto určenia úplne prvého tieňa je spodná línia rias po celej dĺžke. Potom použijeme "šampanský odtieň". Jeho miesto je vyznačené modrými bodkami. Podotýkam nemaľujeme presne tam, kde sú bodky, ale bližšie k oku. Vybodkované je to preto, aby ste mali možnosť reálne ho tam vidieť. Líčenie nebude pôsobiť fádne.
Super tmavohnedý odtieň použijete k "orámovaniu". Najprv som myslela, že Vám to vysvetlím aj takto, ale som to mala radšej vybodkovať. Skúsim to však takto, kedže troška je to aj vidieť na obrázku. Na hornom viečku spravíme akoby linku s týmto tieňom (začneme cca. v 2/3 od vnútorného kútika) a na spodnej strane postupujeme rovnako. Hranicu pokiaľ až možno je vidno na obrázku. A dôležité, aby ste si zbytočne nezmenšili oči! - vonkajší kútik vylepšíme jemným pretiahnutím linky. Je to vidno na ľavom oku.
Photobucket

Ďalej použijeme bronzer, červeň na líčka. Aplikujeme jemným krúživým pohybom. Rozjasňovač (u mňa High beam) aplikujeme na hornú časť lícnych kostí, a pozor, jemne môžeme aj na špičku nosa. Neprežente to však! Zvýraznime si obočie, a riasenka mi bohužiaľ z obrázku zutekala:)) Dnes nemala svoj deň, nechcela sa fotiť:). Na pery použijeme lesk:) - prirodzený, prípadne podobný decentný ako na obrázku.
Photobucket


Photobucket
Tak a teraz si už bežkajte odpočinúť:) aj ja idem.
Je dosť hodín:)
xoxo
p.s. Rada by som Vám dopriala fotky lepšej kvality, len reálne to vyzerá inak a foťak mi ukáže iné...
Veď to možno poznáte aj z vlastnej skúsenosti...
+
Keď tu vidím tie moje oči....hmm

UPDATE: prídavok fotiek:))
Photobucket

Photobucket

Photobucket

7 komentárov:

  1. používám podobný odstín stínu jako ty, pak řasenku a makeup... to je asi tak vše. Někdy rtěnku, podle nálady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ja ich, samozrejme, rada mám! :)
    a veľmi pekné :)
    počuj, nechcela by si urobiť jeden menší návod na cat eyes, taký výrazný čierny? aj keď som sa snažila robiť to podľa návodov z youtube, nikdy mi to nevyšlo podľa mojich predstáv :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty oči se ti povedly:) taky používám tento odstín stínů

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčení :) A hrozně moc ti závidím Naked paletku, obdivuji ji uz hrozne dlouho a pokud mi vyjde brigáda, tak neváhám a ihned si jí koupim <3 Zajímal by mě tvůj názor na ni, jak ti vyhovuje a tak, protože přeci jen neni nejlevnější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. it looks fabulous. love the nude colors.

    ps would you please vote for me HERE by clicking "stem"? You're able to vote every day if you want, and I'd be so grateful! (if you want, please make your friends vote too, it would help sooooo much) x

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Denisa: super kombinacia:)

    dolcezuzka: ďakujem za reakciu som rada, že sa ti "tutorialy" páčia:) Tvoje prianie je mi rozkazom, hneď ako budem viac času pozrem sa na to a nechcela by si tu hodiť nejaký odkaz, aby som mala konkrétnejšiu predstavu, čo presne myslíš?:)

    Monika: super, som rada, že sa ti páči, ten odtieň sa podľa mňa hodí hádam každému:)

    Laura: ďakujem

    Monni: Ďakujem kočka:)Zatiaľ som ju síce extra moc nepoužívala, ale inak mi pigmentácia vyhovuje. Navyše sa nepráši ako niektoré tiene, takže za mňa spokojnosť. Patrí medzi najpredávanejšie palety takže niečo do seba musí mať. Mohla by som spraviť článok čisto o nej, ak by si mala záujem:). Ja som po nej najprv netužila, ale náhodou som bola v Sephore a len som ňou upravila očka a nemohla som sa na ne vynadívať. Takže misia na ďalší deň bola nájsť a kúpiť, bohužial vo väčšine Sephor bola vypredaná, nakoniec som na nu vsak natrafila:)

    Theonlyfashionprincess: thank you, I check it..:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)