piatok 2. septembra 2011

To die for

Hello Ladies!
Tak v akom duchu sa nesie u Vás dnešný deň?
V duchu nedávnej snahy míňať aj staré zásoby som sa vrhla na paletku od Essence (05 To die for). Brala som si ich naposledy aj do zahraničia, kedže rozhodovala aj hmotnosť batožiny, všetko bolo treba znížiť na minimum:). A poviem Vám nádherne vyniknú s opálenou pleťou:).
Photobucket


Klasický postup:
  • primer,
  • na celé viečko zlatavý tieň,
  • do záhybu bledší z dvojice hnedých tieňov,
  • "blender":), ale nie je nutný,
  • na spodné viečko do vnútorného kútika zlatavý tieň, do vonkajšieho zase ten druhý použitý, snažíme sa nevytvoriť ostré hrany!
  • riasenka
Použité tiene sú vyznačené žltou hviezdičkou.

Photobucket

Pri mojom nadšení z kozmetiky som asi pred pol rokom podľahla a kúpila si lesk na pery od Bell-u odtieň 402. Je to taká krémová tlmená ružová. Aby ste mali možnosť ju lepšie vidieť nafotila som pre Vás pár jej exkluzívnych záberov;). I keď jej kúpu som najprv oľutovala pre pach, ktorý bol taký zvláštny, ale už som si naň navykla. Druhým mínusom pre mňa bol aplikátor, vždy musím pery maľovať na niekoľkokrát. Naberá sa naň totiž málo, ale už som našla ten správny grif a ide to. Páči sa mi aj jej odtieň, preto som si ho vlastne kúpila. No a "makeupholic" by nebol tým pravým, keby si nekúpil hneď 3 odtiene, takže snáď sa čoskoro dostane aj na tie ďalšie:). Zatiaľ som naň nemala žiadnu alergickú reakciu, nevysušuje a výdržou mi tiež vyhovuje. A na lesk je aj dobre pigmentovaná.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
S riasenku Hypnôse Drama som už stará známa a kedže jej predchodkyňa inej značky už bola takmer úplne suchá, táto mi teraz príde dosť "mokrá". Chcem tým povedať, že na hrebienok sa jej naberie celkom dosť, takže sa s ňou spätne učím maľovať,ale už sa mi celkom darí. Chce to len cvik. Mám ju už druhýkrát a zatiaľ jej nemám čo vytknúť, azda len tú cenu. Ale čo sľúbi to splní:). 

Ako sa Vám pozdáva tento lesk? Aký je ten Váš obľúbený?

P.s. Nenudí Vás tento typ postu?

GOOD NIGHT, LADIES!

10 komentárov:

  1. oči si nalíčila ozaj pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten lesk se mi líbí moc...já jsem věrná jen modrému labelu:))...M*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hypnose drama, presne ako vravis, vsetko fajn az na tu cenu, ALE! Neuveritelne rychlo vysycha. Lenze to je problem takmer vsetkych dnesnych maskar. Holt, tlaci sa na velku spotrebu...

    a pozyvam vsetkych na moju giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Typ postu ma nenudí, je práveže super! Lesky mám rada rôzne no mlj terajší naj je L´oreal a Avon.

    nikolarybarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty stíny vypadají opravdu pěkně. Jinak musím souhlasit s tím, že řasenky od Lancome vysychají až příliš rychle. Já mám ve své sbírce L'Extreme a vydržela ze všech nejméně.....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ty stíny jsou moc pěkný a ten lesk na rty je fakt super

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beth: dakujem!

    Marcela*: Labello je klasika!:)

    lučiak: no vidis, na to som takmer zabudla, je fakt, ze tu prvu som minnula asi za 4 mesiace, inak mi Lorealka vydrzala tak pol roka bez problemov, no a posledna MAxfactorka asi 5 mesiacov...

    Nikoll: potesila si ma:)

    Lenka: sice som mala od Lancomu tiez len tuto dramu, ale suhlasim, ze mi vydrzala len 4 mesiace, cakala som viac, ale je fakt skvela, taky prilezitostny luxus:)

    M.+Nikol+biancaprincipessa: :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. licenie je pekne :) mam rada hnede licenie, pretoze je nenapadne a predsa vyrazne :P...a farba lesku je fajn, dala by som si ho :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)