utorok 25. októbra 2011

Revlon Colorstay makeup

Photobucket
Asi ani Vás nepotešil ráno pohľad z okna. Upršané rána teda nemusím:(.
Ale na jeseň je to skrátka tak, ochladí sa a stále prší a tiež padá lístie úžasných jesenných odtieňov.

S príchodom ďalšieho ročného obdobia som aj ja presedlala z môjho tónovača Lancôme na klasický make-up.
O značke Revlon ste už isto počuli. Ja som si ju viac-menej spájala s vlasovou kozmetikou, kedže som od nej mala prvý produkt práve na vlasy. Bol super. Potom som hľadala "nude" rúž. Vyhliadla som si ho tiež u tejto značky. A tak som nevidela problém v tom, že by som od nich vyskúšala aj make-up.

Myslím, že medzi najznámejšie Revlon make-upy patri zrovna Photoready a Colorstay. Zhodou náhod a omylov som  si vybrala Colorstay, aj keď som chcela vyskúšať ten prvý.
Colorstay sa vyrába pre zmiešanú/mastnú pleť a ak sa nemýlim, druhá línia je určená na suchú. Takže myslia na všetko.:)

A aby tých omylov nebolo dosť vybrala som si odtieň 250 Fresh Beige, ktorý je na mňa tmavý. Aj keď som si donedávna myslela, že nie som ten porcelánový typ, ktorému nesadne ani najbledší odtieň, už som vyliečená aj z tohto omylu. Aj pri tých najbledších make-up pozorujem odlišnosť farby krku a tváre:(. Ale pochybujem, že raz nájdem taký, ktorý mi sadne. Čo ma však minule potešilo, bolo vyhlásenie nejakého vizážistu, či vizážistky (zase si nepamätám), že make-up na krk nepatrí. Neviem si totiž predstaviť, ako by som si na krk napatlala make-up, v zime by asi všetok zostal na mojom šále. Áno, dovoliť si to môžu tí, čo idú do telky hlásiť správy, alebo program, alebo na dotónovanie k róbe, aby až toľko nekričal dekolt proti tvári. Veď koľkým z nás sa zhoduje odtieň pleti a dekoltu?
A zase bola mega-odbočka.
Ak sa čudujete, akoto, že používam tento odtieň aj napriek tomu, že je na mňa tmavý, má to ľahké rozriešenie. Skrátka som používala samoopaľovacie prípravky, takže som musela prispôsobiť aj make-up. Celkom sa teda hodil.
Balený je v sklennenej fľaštičke, čo je celkom nepraktické, kedže musíte fľaštičku otáčať, aby ste z nej niečo dostali. Navyše niekedy Vám môže naraz vybehnúť dosť veľké množstvo.
Konzistencia  nie je celkom hutná, ale ani najredšia. Ale aj tak by som asi uvítala skôr hustejšiu, aby sa s ním lepšie manipulovalo. Síce potom by zase mohol byť už moc ťažký.
Balenie ukrýva zvyčajných 30 ml, cenu si už nepamätám, nekupovala som ho tu.
Odtieň som si vybrala zle preto, že tam neboli testery a ako vidno brutálna zlyhal môj odhad a aj domnienka, že veď nie som biela ako stena, nepotrebujem, ten najbledší (neónky spravia svoje).
Nezdá sa mi, že by make-up na mne zoxidoval, čiže stmavol, ale je to možné aj napriek tomu, že je Colorstay. Myslím, že lepšie by sa to pozorovalo na bledšom odtieni.
Dobre sa rozotiera, no niekedy (podľa nálady) mám pocit akoby fľakoval? Používam aj bázu pod make-up a zatiaľ som to nepozorovala, až s týmto. Stáva sa to aj Vám?
Podľa recenzií na nete som bola pripravená, že ma intenzívnu vôňu. Nečakala som, že až takú! Sprvu mi to teda dosť vadilo, ale časom si človek zvykne na všetko. Inak na začiatku mi tá vôňa priam smrdela, teraz ju už vnímam ako parfemáciu (vôňu).
Pozitívom je, že sa nelesknem a fakt vydrží. Nemerala som to časovo, ale cca. zvyčajný pracovný deň. (na balení je, že by mal vydržať 16 hodín a zabezpečovať oslnivý vzhľad a ľahkú textúru). Je fakt, že ho moc na pleti moc nevnímam.
A to najpodstatnejšie odhadujem ho na skôr ľahko/strednejšie krytie, pokiaľ máte na pleti nejaké nedokonalosti, ktoré chcete make-upom zakryť, tento by som Vám na to nedoporučovala.
Photobucket

Dole v hrubšej vrstve.hore rozotretý v tenšej vrstve.
Photobucket

Výsledok?
Svoju šancu dostal a neoslnil, takže druhýkrát už doňho isto nepôjdem. Vyskúšam radšej niečo nové.
V populárnom bodovaní dostane 3/5.

Mali ste ho už? Spokojnosť, či...?
Photobucket
Aký make-up-ový favorit práve teraz kraľuje Vašej make-up-ovej poličke?
Krásny deň!

18 komentárov:

  1. Mojí stálicí je Astor perfect stay 24h, bohužel už jsem ale vybledla a odstín mi taky nesedí, takže musím zabrousit pro nový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kedysi som používala make up od Maybelline a ten som mala veľmi rada, tóny boli dosť prispôsobiteľné a tiež si myslím, že make-up na krk nepatrí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. momentálne M.A.C. ale velmi velmi som mala rada make-upy od La Roche a Vichy neuveritelne kryje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Limett::)

    Beth Hisemova: fiha, tusim sa poohliadnem po Maybelline, neviem ci som uz nejaky mala:)

    stylish fox: ja som mala tiez Vichy, len na mne zoxidoval takze bol dooranzova a navyse aj dost hutny...ale kazdemu sadi nieco ine:)) a LR som este neskusala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. táto značka mi niečo hovorí ale veľmi ju nepoznám, musím omrknúť :)
    ja už dlhšiu dobu používam penový make-up od Maybelline a Essence a som najspokojnejšia, oba mi vyohovujú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Momentálne používam penový make-up a som s ním maximálne spokojná. Krásna stredná cesta pre zmiešanú pleť. Každopádne ďakujem za inšpiráciu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. môj obľúbenec je L´oréal Perfect Match, som s ním spokojná už dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som tento mala tiez, nevyhovoval mi a myslim ze je prilis tazky, vyhodou akurat je ze maju taky siroky vyber odtienov.
    Inak mam Revlon velmi rada, tiez v buducnosti planujem spravit prispevkov o ich produktoch, hlavne ruze su skvele.
    Super clanok!

    Lucia
    http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja make up nepoužívam :D a svet je taký krásny aj bez neho baby! :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já jsem nejspokojenější s La Roche... Ale Chanel Mat Lumiere je taky super :-), akorát na můj vkus kryje až moc.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Me se libi, jak to maji rozdeleno na ruzne typy pleti. CHystam se ted vyzkouset neco z te rady Fit me...sice na to nejsou tak super recenze jako na color stay, ale to by bylo, abych si neco nevybrala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tohle je muj nejoblibenesji makeup, pouzivam ho uz hrozne dlouho! je hutnejsi, takze asi nevyhovuje vsem. ja ho rada nosim, kdyz potrebuju zakryt nejakou nedokonalost a libi se mi, ze cely den matuje!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som dlho dlho pouzivala Rimmel Recover - v takej nezvycajnej umelohmotnej flasticke s ruzovym vrchnakom. Ten bol uplne The best. Potom ho vsak prestali vyrabat (resp. uz asi 2 roky ho nemozem zohnat) no a odvtedy tapam, hladam.. ale este som nenasla adekvatnu nahradu. Chystam sa vsak vyskusat Loreal True Match, tak uvidim. Ak vies o nejakom dobrom makeupe, porad prosim! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veruška: no Revlon u nas nedostat (skoda), tak mozno aj preto nie je taky znamy. Od Maybelline by som rada nejaky skusila, ale zatial som sa k tomu nedostala.

    Ruby: penovy laka aj mna, zatial ho vsak akosi obchodzam, ktory konkretne mas ty?

    dolcezuzka: ten som chcela aj ja, lenze v kazdom obchode mali len nejake odtiene, nevedela som najst ten najbledsi a potom som skonstatovala, ze aj ten najbledsi je na mna tmavy...

    Lucia: no vyber maju obrovsky, ja som si nevedela ani vybrat:DDD, ked som videla este, ze zmiesana plet a sucha plet....treba ich vsak za to ocenit, ze rozlisuju aj typ pleti.

    MissMarta: ja viem, ze svet je krasny aj bez neho, ale s nim este krajsi (niekedy by som sa ho sice rada vzdala), lebo kazdy nema dokonalu plet:)

    Lenka: no na Chanel som pocula dost chvaly, ale aj nieco v zmysle, ze je mastnejsi?

    PlumFoolery: no vybrat sa da vzdy, inak Maybelline v zahranici nema tiez radu Fit me?

    Style On The Road: no v matovani mu nemam, co vytknut, akurat ja musim velke nedostatky este dokryt korektorom...

    ann: no ono zavisi aj aky typ pleti mas, ja som ten Loreal chcela tiez skusit, ale potom som zistila, ze aj napriek tomu, ze hlasaju, ze kazdy si najde ten pre svoj odtien pokozky mne sa zdal aj najbledsi dost tmavy a navyse dozlta?
    Inak neskusala si hladat ten rimmel na ebayi som ich nasla dost: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=rimmel+recover+&_sacat=See-All-Categories.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj, mozem sa spytat kde si si zohnala Revlon? Prip. nevies mi odporusit nejaky cz e-shop, myslim, ze v cechach sa predava cez internet :)
    Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. andrea.k.: ja som si ho doviezla zo zahranicia, ale mozes skusit ceske aukro, a urcite bude aj na ebayi...
    na SR som teraz kukla a ma ho tento eshop, ale nikdy som od nich nic nebrala:http://www.parfumeriajulia.sk/produkty/dekorativna-kozmetika/revlon/ alebo skus na mimibazare:http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=122534, niekedy byva aj na omlazeni.cz v bazari, zalezi aky odtien potrebujes..snad som ti aspon trosku pomohla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dakujem krasne, dnes som ho nasla na mimibazare. Citala som resp. pocula na youtube o nom same chvaly, aj ze uzasne kryje, co ty vyvracias, takze nie som si ista, ci si ho nakoniec zadovazim. :) Ale skusila som Dermacol caviar a ten mi vyhovuje, takze na dlhsiu dobu mam "vystarano" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. záleži na tom, ci mas na tvari nejake fliaciky, zatret sa da aj korektorom, ale mna teda neocaril, to uz vazne skor ten Dermacol:), ak nad nim aj tak vahas/rozmyslas mozes sa pozriet sem: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=13842/Colorstay_Foundation/Revlon/Liquid, je tu hodnoteny na 3,8 z 5. A docitas sa aj viac o nom. Ja mam fliaciky z akne a musela som ho zatierat dodatocne korektorom a to som mala aj tmavsi odtien ako potrebujem, takze bledsi si neviem ani predstavit. Inak myslim, ze teraz siel na trh od Revlonu aj nejaky novy, ale zatial to neboli moc oslnive reakcie..

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)