nedeľa 13. novembra 2011

"Nude-čko"

Photobucket
Víkend je takmer za nami, ale ja som si posledné tri dni neskutočne užila. Aj keď som sa takmer nezastavila. A aký bol ten Váš?
Už som Vám možno spomínala, že nejakým vnútorným cítením striedam tmavé a svetlé laky. Takže kedže som naposledy mala nalakované vínovou červenou, ktorá bola pomerne tmavá, prišiel čas na niečo svetlejšie:). Máte aj Vy nejaké takéto cítenie? Alebo slabosť pre nejakú farbu?
Použila som dve farby:
Essie Topless&Barefoot 
Elf Innocent (prstenníček)

Vo fľaštičke sa tieto laky javia ako veľmi príbuzné. Po nalakovaní som pozorovala isté odlišnošti. Jednou z nich je aj lepšia krycia schopnosť laku Essie. Aj keď veľmi slušný výkon podal aj Elf. Naniesla som 2 vrstvy oboch. V schnutí som obom pomohla urýchľovacím sprejom od Opi. 
Myslím, že ten kto dostal do ruky laky Essie už si vytvoril svoj názor na lakovanie s nimi. Mne vyhovuje. Je ale dosť takých, čo moc tieto laky nemusia. Patria do skupiny, že ich buď milujete alebo nenávidíte.

Essie Topless&Barefoot  je farba latté. Od Elfieho Innocentu sa líši odtieňom. Essie je viac krémovejšo-bledý, ako keď do neho pridáte ešte viac mlieka. Zatiaľ, čo Elf je skôr do hneda. Najlepšie je to vidieť na celkovej fotke. Osobne sa mi viac páči farba Essie. Sú to však krásne nude farby, ktoré si isto nájdu svoje miesto. A to najmä vtedy, keď nemáte náladu na niečo farebné, či výrazne. Pôsobia elegantne a myslím, že každý by mal doma mať aj takúto "nude" farbu. Nemusí byť však nutne od týchto značiek.
Ešte mám pre Vás v zásobe jeden odtieň, na ten však príde čas zase inokedy:).

Na prstenníčku je ELF:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ospravedlňujem sa za kvalitu nalakovaných nechtov, dnes som akosi nemala svoj deň. Ale snažím sa neustále pre Vás zlepšovať kvalitu.
Btw. Dnes je vonku krásne slnečne, ideálny čas na prechádzku:). Len sa treba dobre obliecť, lebo nám akosi prituhlo!
p.s. Keď som si jedla salámu, prišlo mi, že Essie má jemný ružovkastý podtón. Závisí od svetla a času, kedy sa naň pozeráte:))

15 komentárov:

  1. no tak mne sa zasa viac páči ten Elf :) nude farbu som si ešte stále nezadovážila, už fakt musíím...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paci sa mi takato uprava nechtov, posobi to cisto, elegantne a upravene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak tahle barvička je skvělá, essie jsou je moje nejoblíbenější značka a tenhle odstín musím rozhodně doplnit do sbírky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm, taky si chci objednat nějaký ten lak od Elfu na vyzkoušení :) Líbí se mi oba, mám ráda obě tyto značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja se priznam, ze tam nevidim zas az takovy rozdil, ale obe barvy jsou pekne! Mam od essie Sand Topaz a myslim ze je to skoro to samy, tyhle nude barvicky nemuzou nikoho urazit!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. MissMarta: no veru mala by si! ale myslim, ze ty si taky farbomilny clovek nie?:)

    dolcezuzka: teda a to si uz druha...

    Dariet: dakujem:)

    Lucy: suhlasim!

    ann: potesila si ma, dakujem:)

    Karolína B.: ja ked som ho uvidela, tiez som musela:)

    Simona: dakujem

    PlumFoolery: no on je tam len minimalny rozdiel, skor by si to videla nazivo, je to fakt len taky jeden stupen:)a asi si myslela sand tropez:) ten mam tiez a aj ten sa mi dost paci:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já osobně taky raději Elfa... A i líp se mi s ním pracuje. Ale jak řekla Karča, jsou to barvy, které rozhodně nikoho nemohou urazit... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. MIlujem nude laky, mám aj ten od ELF, a som s ním vážne spokojná. Essie so ešte neskúšala, no uršite niekedy vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Topless ti veľmi svedčí! Milujem nude odtiene, a tieto sú naozaj vydarené.. Essie je najobľúbenejšia značka, tento ešte nemám takže keď budem nabudúce pátrať po novom nude laku, určite si na tento spomeniem :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. no ved toto :D preto nemam v zbierke este taketo nude farby :D si ma prekukla ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)