štvrtok 10. novembra 2011

PREVIEW Vampire´s Love

S premiérou ďalšieho dielu upírskej ságy dorazí do drogérií aj kolekcia Vampire´s Love.
Možno ste o nej nepočuli, možno hej.
Každopádne som zvedavá, či sa na ňu tešíte a čo si z nej plánuje doniesť domov:).
Photobucket
Do mojich rúk sa dostali dva laky na nechty:
05 HUNT ME IF YOU CAN
03 TRUE LOVE
Myslím, že odtiene sú veľmi pekné. Dokonca sa vyparil aj môj počiatočný skepticizmus voči fialovej TRUE LOVE. Vo fľaštičke sa mi zdal ako bordovo-fialový, taká neurčitá farba. Nakoniec ma príjemne prekvapila tmavá fialová s fialovými trblietkami, ktorá však na svetle nepôsobí temne:). Na jednom blogu som čítala niečo o slivkovej farbe a myslím, že je to celkom "trefné" prirovnanie.
HUNT ME IF YOU CAN je prakticky to iste len v čiernej, čierna farba s čiernymi trblietkami. Alebo je to optický klam a tie trblietky sú strieborné, ale úplne malinké, tak pôsobia ako čierne. Ja Vám akosi neviem. (Na fotke vyzerá, že je to čierna so striebornými, čo Vy na to?)
Pre mňa táto gélová konzistencia laku napodiv celkom dobre schne. A celkom dobre sa s nimi lakovalo. Lepšie je použiť 2 vrstvy pre dokonalé krytie.
Myslím, že farby celkom zodpovedajú fotke.
Photobucket
Photobucket

Ďalším kozmetickým skrášľovadlom, ktorý môžete nájsť v tejto kolekcií, je Shimmer powder. Ja moc trblietavé púdre nevyhľadávam, vlastne ich ani nepoužívam.
Musím Vás upozorniť, že je dosť parfémovaný. Vôňa mi prípomína krémy na ruky. Mne nevadí, ale niekomu by mohla. Myslím, že má jemné sfarbenie aj po nanesení, ale to sa po roztretí takmer rozplynie. Zostane len "shimmer", ktorý je vidno v tieni aj na slnku. Takže je len na Vás, či máte radi takýto typ "púdrov".
Viac Vám k nemu nepoviem, kedže ho mám pár dní a viac dôvodov som uviedla vyššie. Ale to by som nebola ja, aby som mu nenašla nejaké uplatnenie:D.
Myslím, že sa dá používať na rozjasnenie lícnych kostí, pod obočie a pod. Btw. používate tieto púdre na dekolt alebo v lete na telo?
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Očarilo Vás niečo?
A zaujímalo by ma, či používate "shimmer powder", už som ho videla u viacerých značiek, a zdá sa mi, že aj Essence má v každej kolekcií  nejaký...
Užite si dnešný deň s úsmevom na perách!
p.s. Neviem, či Vám tento post pomôže, ale aspoň máte vzorkovník:))))
p.s.1 Myslím, že odtiene lakov z tejto kolekcie len tak niekde nenájdete!;)

16 komentárov:

  1. ty barvy laků vypadají skvěle, líbí se mi true love.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se rozhodně nejvíc těšim na laky. Ty, co máš, vypadají výborně. Ten fialový určitě koupím. Taky jsem hodně zvědavá na tu tvářenku.

    Třpytivý pudr jsem zatím neměla, nějak nemám potřebu je používat, takže to pro mě nebude.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. počuj, ty si tiež vyhrala v tej súťaži? hmm to čo jeee :D ja som ani nebola na nete keď to fičalo :D....a inak ja chcem z lakov ten fialový a potom taký biely s tmavými glitrami abo ako to mám pomenovať, bo si nepamatám názov ;) a ten púder by som nechcela sa trblietať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. očarilo ma všetko ♥ prečo to u nás nemali?! :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten shimmer mi přijde krásně jemný, takže by měl pěkně rozzářit tvář, přemýšlím o něm. Ale co mě dostalo je odstín True Love, ten je prostě úžasný, budu si ho muset taky pořídit až přijde k nám. Dlouho takový odstín sháním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten hunt me if you can vyzerá dobre!
    požívam, okrem tváre hlavne na dekolt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. překrásné barvy laků ... v sobotu jedu nakupovat tak doufám že narazím na stojan s Essence :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Love these nailpolish! the color is fabulous! :)
    Kisses!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dnes som bola v DM a ešte nemali túto kolekciu :( tak som kúpila iba lak za 0,79 colour and go čo mali v akcii, inak ten fialový by som tiež brala :) a čo sa týka púdrov tie nemusím ale používam ich ako podklad na očné tiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som akurat vcera obzerala v DMke tuto kolekciu a najviac ma zaujal ten lak taky akoby tmavozeleny.. ale inak moc na tieto veci ala upiri nie som takze si asi nekupim nic :) (btw taky velmi podobny shimmer puder od essence som mala ale liezol mi totalne na nervy tak som ho dala segre..celkovo nemam moc rada trblietave veci az na jeden krem ktory mam ale ten je velmi jemne ...skor taky perletovy, vidno to len na slnku. a naaaadherne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak hunt me if u can musím mít! Včera jsem byla okulovat rossman a po teto kolekci ani památky, tak snad příští týden...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak hunt me if u can musím mít! Včera jsem byla okulovat rossman a po teto kolekci ani památky, tak snad příští týden...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Terry: neboj ona este len pride do obchodov:)

    Style On The Road: myslim, ze oba su celkom unikatne:)

    Lola: ja som najprv, ze nic moc, ale su fakt peknucke:)

    MissMarta: no to bola cista nahoda, ale hej vyhrala, viem ktory myslim, ja som dufala, ze mi dojde ten, ale dosli tieto, myslim, ze vsetky sme dostali to iste...

    Beth Hisemova: lebo este len budu mat:)

    Karolína B.: tak to som rada, ze si konecne nan narazila, isto sa ti bude pacit aj nazivo:)

    dolcezuzka:ty si vzdy peknucko nalicena:)

    Terka ♥: drzim palce!

    Gaby de Modacapital: thank you!

    Tonkiss: tieto laky do obchodu este len dojdu!

    ann: ja jeden doma mam, z cias s-he, hm a nepouzivam ho:D, no ja som bola 2 dni dozadu v jednej DM a este tam nic nemali...

    PlumFoolery: treba byt trpezlivy, bude kazdym dnom:))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Souhlasím, laky se jim povedly, jsou dokonalé...
    Akorát jediný Hunt Me If You Can mě teda dvakrát neokouzlil, čekala jsem od něj víc...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)