utorok 13. decembra 2011

U "susedov"

Uhádli by ste odkiaľ pochádza táto fotka?Photobucket
No blogoch sa ako nákaza rozšírili fotky z vianočnej Viedne. Práve preto som zvažovala, či mám ešte, čo ponúknuť. Ale kedže momentálne je môj notebook mimo prevádzky a s ním aj fotky a programy, ktoré používam, musíte sa uspokojiť s týmto.
Popíšem Vám zážitky dňa aspoň okrajovo. Však to poznáte ranné vstávanie, rýchlo vybehnúť z domu a chytiť spoj. Podarilo sa! Počasie bolo všelijaké, preto som zvolila čižmy. A prišla som na to, prečo boli zlacnené. Zvyčajne ma maximálne boleli nohy z podpätkov, ale tieto sú "špéci", odreli mi oba palce!
Príchod bol vďaka pár drobnostiam dosť oneskorený. Chvíľku sme hľadali parkovacie miesto, kedže sme nemohli parkovať v podzemných garážach (ktorých je vo Viedni plno). Podarilo sa. 
Photobucket
Po dosť veľkej chvíľke sme došli na miesto. Ten istý nápad mali viacerí. Trhy boli preplnené. Pokiaľ ste nechytili správnu vlnu, šli ste proti prúdu a valilo sa na Vás more ľudí.
Výzdoba však bola krásna, všade samé svetielka:). Strom so srdiečkami, mašličkami, či snehuliakmi. Alebo brána s efektnými odkvapkajúcimi cencúľmi.
Photobucket
Pri tomto zámočku hrala taká zvláštna hudba ako z kreslených rozprávok, čo dávajú ráno v telke. To, červené sú srdiečka.
Photobucket
Celkovo ma výlet sklamal, akosi som nemala tú správnu vianočnú atmosféru. Tešila som sa, že si dám Peppermint latté, ale mali len Vanilla. To predávajú aj u nás...
Dostala som vianočný darček, z ktorého mám zmiešané pocity. Túžila som po ňom už dlho a keď ho mám konečne v ruke...
Dostali ste niekedy niečo, čo ste strašne chceli a keď ste to konečne mali, neskákali ste od radosti meter dvadsať?
Boli ste vo Viedni, alebo niekde inde na trhoch?
Aký ste mali víkend Vy?

6 komentárov:

  1. naozaj to tam vyzerá ako z rozprávky :) z toho, že nemali Peppermint latté si nič nerob, môžno až tam prídeš nabudúce, tak ti ho urobia najlepšie ako sa dá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pepermint latté si urob podľa receptu od sabinky :) (lost in closer) :D a vianočnú náladu nemôže mať snáď nikto pri tom jesennom počasí.. ale aj tak ti viedeň závidím! bola som tam len raz, na dušičky, čiže vianočné trhy ešte v nedohľadne...aaach

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bola, keď som bola menšia, tak sme tam chodili každé Vianoce :)
    ale je tam strašná plnka, aspoň čo som počula o minulom roku :/
    čo si dostala? prezraď :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beth Hisemova: no ja som ho zatial mala len v USA, lebo nic ine som tam nemohla pit, vsetky kavy mali strasnu chut..

    nina: myslim, ze uz len prostredie cesty do Viedne ma svoje caro:)

    dolzezuzka: no kamarat hovoril, ze najhorsie je tam ist sobotu a zrovna vtedy sme tam boli...ty "yvedavica" jedna..na to si asi budes musiet chvilku pockat...tak ako aj ja:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě jen na Rakušácích štve ta jejich kýčovitost někdy.... Jinak trhy ve Vídni jsem ještě neviděla. Snad někdy.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)