štvrtok 1. marca 2012

Boo, it´s february favourite time!

Photobucket
Po každom mesiaci si vzdychnem ako už ten čas letí. Aj keď sa neskutočne teším až odhodím zimný kabát a vytiahnem do ulíc niečo ľahšie ( no a koniec koncov aj novšie;), ale to sem teraz nepatrí).

A nemyslite si, že tento post je sponzorovaný Dove-om:). Objavila som čaro ich výrobkov a budem rada, ak sa podelíte o vaše skúsenosti s ďalšími ich výrobkami.

Dove-krémy na ruky - neodolala som im pri bežnom nákupe potravín. Vlastne som ich vyskúšala ešte predtým, takže som šla v podstate na istotu. Jeden je vyživujúci hydratačný krém vhodný na každodenné použitie (používam cez deň). Druhý obsahuje kombináciu vyživujúceho oleja a bohatého hydratačného krému pre napätú, drsnú a veľmi suchú pokožku (jeho "zázračno" nechám pôsobiť počas noci). Veľmi dobre sa vstrebávajú, zanechávajú moje ruky hebké a hydratované, bez "pociťovej" mastnoty. Výsledok vidíte okamžite. Aj keď vôňa by sa dala vylepšiť, lepšie mi predsa len vonia ten nočný.

Eucerin Dermo Purifyer cover stick toto je už moje druhé balenie korektora. Zatiaľ neuvažujem o ďalšom, kedže si naň už moja pleť zvykla. Ten prvý som však velebila. Krásne mi vysušoval a hojil akné. Navyše červené fliačiky aj slušne maskoval. Chcela som o ňom napísať dávnejšie, ale vždy sa mi zmizol z očí. A viete ako sa hovorí: "Zíde z očí, zíde z mysle". Odtiene sú pokiaľ si dobre pamätám dva. Váha produktu 2,5g. Nájdete ho v lekárni. Cenu neviem, kedže to bol darček. 

Sally Hansen odlakovač - konkrétne tento je už náš asi tretí. Existuje tento náš zelený, ktorý má byť hydratačný na krehké nechty a s vitamínom E a aloe. Ružový je spevňujúci s vitamínom E a pšeničnými proteínmi. A modrý, ale ten si nepamätám, kedže ho doma ani nemám. Myslím, že práve ten bol náš prvý. Lak z nechtov dostane bez trápenia. Obsahuje acetón. Objem 236,5 ml - vydrží celkom dlho. Cena: cca. 2,69 eura v DM-drogerií.

Dove Deeply Nourishing shower gel - príjemná krémová konzistencia, ktorú je dobre napeniť, alebo použiť také tie "žinky" na umývanie (aby ste ho z tela dostali:D). Nevysušuje, hydratuje a krásne vonia. Podľa obalu aj vyživuje. Veľké pollitrové balenie len tak neminiete:D.

Lóreal age density si pôvodne kúpila mama. Pri poslednom domácom farbení vlasov mi ho však podstrčila, nech si umyjem vlasy s ním. Bola som prekvapená aké príjemné vlasy mi zanechal. Najradšej ho však používam práve po farbení. Mimo neho mi vlasy dosť zmäkčí. Je určený na objem, hustotu a lesk vlasov s jedinečnou zložkou OMEGA 6. Popis na balení sľubuje zdravý lesk a mladistvý vzhľad, nadýchané vlasy, dokonale pružné a pevné na dotyk. A ja len súhlasím. Netreba to s ním však preháňať, aby vlasy toľkým enormným množstvom vitamínov nepreťažil. Včera som si s ním umyla vlasy a dnes som mala objem ako nikdy predtým:D. Ako som už povedala treba ho striedať aj s inými šampónmi, aby si naň vlasy nezvykli.

Prezradíte mi na oplátku Vy, čo Vás očarilo v poslednej dobe?
Prípadne mi napíšte, či ste niečo z tohto zoznamu mali a čo ste boli spokojné!

Teším sa na vaše komentáre a prajem Vám krásny svieži deň!

22 komentárov:

  1. Ja Dove tiez milujem :) Sprchace, telove mlieka, deodorant (tuhy aj sprej). Dove je klasika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove sice nepoužívám, ale výrobky, který jsem od nich měla dřív, byly vždycky senzační. Dobrá volba ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dove sice nepoužívám, ale výrobky, který jsem od nich měla dřív, byly vždycky senzační. Dobrá volba ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to mě právě taky:) Ten Dove mám taky doma, je úžasný<3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dove je nestárnoucí klasika prostě... Sprchové gely spolu s Baleou mám nejradši. I když já mám ráda jako krém na ruce i obyčejnou Niveu. A ten Loreal, my jsme ho měli v zeleném provedené, a byl určený speciálně na objem. No, nevím. Větší objem sem spozorovala u Syossu než u téhle značky L'Orealu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten zeleny som mala a u mna moc nefungoval..tiez..

      Odstrániť
  6. Dove s v poslední době strašně moc zlepšil. Dřív jsem ho moc nemusela, ale teď mám jejich výrobky čím dál raději :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Asi nejblíže je mi ta Eucerin tužka :D Skvěle zakreje..:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já snad ani jednou neměla šampon, který by mi vyhovoval. Vlasy mám splihlé a strašně jemné, dobrou pomocí je Wella na objem, ten mi celkem vyhovuje, ten Loreal možná zkusím, vypadá skvěle :) jinak jak slečna mluvila o Syossu, ten je skvělý, ale vlasy mi zmastil hned v půlce dne, takže šampon za 150, po dvou týdnech na vyhození :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zase pomahaju skor penove stylingove pripravky, ale je fakt, ze niektore sampony hned zmastia vlasy, tento by som vsak neodporucila na pravidelne umyvanie...

      Odstrániť
  9. mám doma ten druhý(na obrázku) krém na ruce a musím říct, že bych si ho zrovna asi nekoupila.. vlastně ho mám doma jen proto, že jsem původně šla pro krém od Essence, ale už neměli a já zoufale potřebovala s nějakým odejít :D ta jeho "vůně" mě vážně moc neoslovila..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved pisem, ze vona toho denneho nic moc:D, mne zase prisiel Essence moc "vodovy" mala som ho minuly rok a tento rok som po nom uz netuzila. Kazdemu vyhovuje nieco ine:)

      Odstrániť
  10. Ten dove intensive cream som prave dopotrebovala. A je to zvlastne, lebo s dove kremami som nikdy nemala problem, ale po case mi zacal drazdit pokozku. Prave po naneseni na suchu a ppodrazdenu kozu ruk mi sposoboval palive zacervenania. Nie od prveho pouzitia, co je tie zvlastne. Znova si ho nekupim.
    Eucerin kryciu tycinku uz chcem vyskusat dlho, kedze tuto radu na tvar celu pouzivam. Okrem teda korektora. Ked sa minie moja tycinka od catrice, asi si ho kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mozno to bude tym, ze si tam mala uz otvorene ranky, myslim, ze na to by reagoval podobne takmer kazdy krem. Tento skor je na prevenciu takeho stavu, aby k tomu nedoslo.

      Odstrániť
  11. Přesně tenhle Dove používám a je fakt skvělej..vonim po něm celej den :DD

    www.likeadivaweb.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ten zelený odlakovač sally hansen je skvělý, akorát jsem ho nechala otevřený, pak do něj drbla a šup, půlka láhve byla na zdi a na zemi vylitá, zbylo jen trošičku:( ale koupím zas, navíc po odlakování s ním, jde velice dobře zatlačit kůžička na nehtech

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tvoje posty o kozmetike milujem a pritom neznašam!:D stale pri nich utrpí zle moja peňaženka!:D ten loreal už je na ceste ku mne ! <3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tymto komentom si ma vazne moc potesila:)...a nezabudni ho striedat!!!, aby si nemala splihnute vlasy!

      www.mysweetstrawberries.blogspot.com

      Odstrániť
  14. Ahoj!!! Posuvam ti nail polish tag!! ak budes mat cas a chut, urob ho, a posli mi nam link, rady by sme si pozreli tvoju lakovu zbierku:D

    http://supercutesupereasy.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ...miluju DOVE...a uz se konecne otepluje vid:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)