pondelok 11. júna 2012

Hello dear, I am your BB cream!

CLOSED!!!
Vďaka spolupráci s www.coolbeanz.sk - facebook (po novom stránku nájdete na:http://www.bbcreamshop.sk/ máte šancu získať pravý BB cream!
V hre je Missha Signature real complete B.B cream #21  úplne zadarmo (čarovné slovíčko, však;) ).

Dôkladne si prečítajte, čo pre to musíte spraviť:

1, Účasťou sa zaväzujete, že behom 30 dní napíšete svoje čestné dojmy z používania, jednoducho vlastnú recenziu (Nemusíte mať blog, bude uverejnená na mojom blogu. Pokiaľ máte svoj, môžete ju po uverejnení na mojom blogu, zverejniť tiež v svojom spracovaní). Ideálne pokiaľ bude obsahovať aj fotky pred a po použití, ale nie je to povinné. Keď budete spokojné, budete ospevovať, v prípade opaku....napíšete skrátka pravdu. Žiadne ovplyvňovanie.

2, V komentári pod týmto príspevkom napíšete, prečo by ste chceli vyskúšať BB cream.

3, Nezabudnite napísať e-mailovú adresu, aby som vás v prípade výhry vedela kontaktovať!

O výsledku rozhodne random.org. V prípade, že by ma nejaká odpoveď mimoriadne zaujala, rozhodnem o výhercovi ja. (Tak sa snažte;) )!

Svoju šancu na úspech môžete skúsiť až do nedele 17. júna 2012 do 20.00!
Zúčastniť sa môžu všetci s trvalým pobytom na SR a CZ.

Komentáre zverejním až po vyhodnotení, aby ste od seba neodpisovali! Veď vieme, ako to bývalo v škole:). Každý platný komentár dostane číslo.

Ak nesplníte 2 podmienky a to napísať e-mailovú adresu a prečo by ste chceli bb cream vyskúšať, je mi ľúto, ale Váš komentár bude ľudovo povedané "out". Taktiež sa zaväzujete napísať behom mesiaca recenziu!

Výherca má 3 dni na to, aby odpovedal na môj email, inak si bb cream bude hľadať nového majiteľa!

Veľa šťastia!

48 komentárov:

  1. tak já bych chtěla vyzkoušet konečně ten legendární asijský BB cream , protože podle mě ten od Garnieru stojí za nic....
    zároveň nemám zrovna "dokonalou" pleť a tak ji nechci zatěžovat make upem ,navíc všechny možný tónovací krémy atd jsou na mě moc tmavý a tak hledám nějakou alternativu , kterou vidím právě v BB cremu :)
    ve.posp@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1, nemám problém napsat pak recenzi
    2, bojím se objednávat ze zahraničí a proto by to byla skvělá příležitost, navíc že bych mola použít jen jeden produkt? pohádka
    3, jana.hrbacova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takže, chcela by som BB cream skúsiť pretože je to PRAVÝ BB cream- nie jeho napodobenina( garnier). Skúšala som garnier a vôbec sa mi nepáčil a tak som zaradila BB creamy do jednej škatule ZLÉ. Ale potom som si našla čo je BB a chcela som vyskúšať pravý. No ale tak BB garnier 7 evri a Origoš od 20 hore. Takže som bez BB kremiku. TAK držte mi palce nech ho vyhrám. A napíšem o ňom recenziu v mojom blogu ! A bude to pravda a nič len pravda k tomu mi dopomáhaj boh :P

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som zo Slovenskej republiky a mám aj emailovú adresu, a to kowkuska711@gmail.com. Na túto základnú otázku - Prečo by som PRÁVE JA mala vyskúšať tento BB cream - sa mi slová hľadajú aj ťažšie aj ľahšie, paradoxne. Ujo google a stránka coolbeanz mi ponúkla zopár veľmi pekných popisov, oku lahodiacich fotiek či chvál na tento produkt. Povedala som si WOW, veď toto musí byť snáď najlepšia vec, pre každú ženu, ktorá proste nie je spokojná so svojou pleťou. Bohužiaľ, aj ja som jedna z nich, či už ide o začervenanie, ktoré mi vadí snáď najviac až po nejaký ten pupáčik na brade, ba dokonca začínajúcu sa vrásku na čele!. Make- up sa stal každodennou záležitosťou,ale BB creamy sú mi sympatickejšie /používam ten od Garnieru/.. úprimne, neverím,že tieto sú iné,ale ktovie možno sú...a práve PRETO som tak zvedavá :) že či sú naozaj tí v ázijskej spoločnosti až takto múdri a šikovní, veď sa nie nadarmo hovorí, že tam na výhode, či krajine vychádzajúceho slnka sú tie najkrajšie, najštíhlejšie, najmladšie vyzerajúce ženy s havranovo čiernymi lesklými vlasmi a neviem čím všetkým NAJ ženy. Proste asi na tom niečo bude...možno :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sakraaaaa zase som zabudla e- mail.

    Tu je stokyadik@azet.sk
    Dúfam, že ma aj tak zaradíš do súťaže :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mám blog, tak recenze nebude problém :). Chtěla bych ho vyhrát, protože mi krachli všechny plány na prázdniny a já budu jenom makat a makat, tak abych měla aspon nějakou radost...

    july.mayova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. adulka4M@gmail.com

    BB cream chcem už dlhšie vyskúšať, hlavne tie ázijské, pretože tie majú najlepšie ohlasy. Bohužiaľ, tie kvalitné sú aj trošku drahšie, preto stále váham. Chcela by som ho hneď z niekoľkých dôvodov:

    - aj keď mám akné, prestala som používať na krytie makeup, pretože som nemala dobrý pocit, keď som sa objímala napr. s mojím priateľom a musela som dávať pozor, či sa mi náhodou nezotrel, nenechal jemu fľak na oblečení a podobne. Radšej by som prešla na BB creamy doplnené korekčnou tyčinkou napríklad :)

    - moja pleť potrebuje hydratáciu, hydratačný krém používam stále a plus keby mal aj nejakú jemnú kryciu schopnosť, bolo by to ideálne

    - po akné mi zostal tón pleti dosť nevyrovnaný (červené stopy) a práve BB creamy majú v "náplni práce" vyrovnať tón pokožky a tak jej dať prirodzený vzhľad,

    - ide leto a makeupy či púdre sú jednoducho podľa mňa na leto "ťažké", pleť nemôže dýchať. S BB creamom sa podľa jeho charakteristických vlastností nič také nedeje, pleť neupcháva. Navyše, tento obsahuje aj ochranný faktor :)

    Tento Missha vyzerá super a som rada, že si nám ponúkla možnosť oň "zabojovať" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow já bych ho strašně ráda zkusila protože BB od garnier byl pro mě strašný propadák (mám mastnou pleť)a tenhle by snad mohl být dobrý =)a napsat recenzi bych si ráda zkusila, přítel mi pořád říká ať si založím vlastním blog, když blogy sleduju většinu volného času, tak třeba by to byl dobrý impuls začít =)


    roni1251990@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj, takže chcela by som veľmi vyskúšať BB cream, pretože sa neviem už dlhšiu dobu zbaviť pigmentových škŕvn, používala som strašne veľa prípravkov na pigmentové škrvny, ale nič mi zatiaľ nepomohlo, trošku sa mi to zlepšilo, kedže začalo svietiť slnko viacej,ale predsa len by som rada vyskúšala :)

    Môj email: martina500@post.sk

    S pozdravom Martina.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jee, to je super giveaway!:( BB krem jsem vyzkousela jen od Garnieru, tak urcuíte by nebylo na skodu vyzkouset i jiny:) Vyhra by mě určitš potěšila. (koho ne, že.. :D )
    k tomu jsem vymyslela i příběh: Byla jednou jedna holčička. Nebyla ošklivá, jen mela problém s pletí, ale žádný výrobek jí nepomáhal na zakrytí, a ani její plet nerozjasnil jak si přála. Ale jednou šla a z čista jasna na ní spadl tento uzasný BB cream. Jelikož pocházela z chudé vesnice, nic takového neznala. Začala tento produkt používat, a najednou se z ní vyklubala nejkrásnější holka ve vesnici, o kterou se každý kluk pral. A zazvonil zvonec a pohádky byl konec:d:))
    (nic moc):D
    veru.konecna@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já bych chtěla vyzkoušet BB cream hlavně z toho důvodu, že o BB krémech každý básní a já jsem ještě neměla možnost žádný vyzkoušet. Ten od Garnieru mě nezaujal a proto jsem zvědavá na ten pravý BB cream, zajímalo by mě jaký vlastně je a co dokáže :)

    L-LV@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám blog, takže neboj. Recenze se na Tvém blogu objeví, a i na mém. teda jestli vyhraji.
    Chtěla bych vyzkoušet BB cream, protože bych chtěla vyzkoušet nějaký pořádný. Kámoška měla BB krém a ještě ted na něj nadává. A právě, podle toho co jsem slyšela, tak tenhle by měl být dobrý. Světlý, krycí,... atd.
    Navíc na léto nechci zatěžovat pleť make-upem, ale zároveň nechodit tak jen tak lážo plážo bez make-upu ( myslím do města, večer na diskotéky atd). A opět - co by bylo lepší než pravý BB cream?
    Což znamená, že by mi udělalo radost ho zkusit.

    chiarlottes@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. po tomto BB creamu toužím už docela dlouho, ale váhám mezi ještě dvěma dalšími, tak by jsi mi možná udělala radost, kdybych vyhrála a nemusela se dál rozhodovat :)
    thenikol@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tak si ma teda prehovorila :) ..bb cream som chcela vyskúšať už veľmi dlho, hlavne preto lebo sa mi už trochu zmenili obzory (čiže som už nechcela chodiť len tak neupravene- naprírodno :D) no make-up som aj tak používať nechcela, prišlo mi to príliš umelé.. tak som používala tónovacie krémy, no potom som sa vďaka viacerým blogom dopočula o tomto a všetky tie pozitíva sa mi naozaj veľmi pozdávali, akurát cena nie.. teda nemyslím že je to nejak veľmi drahé ale keďže rozpočet mám minimálny tak vždy sa vyskytne niečo čo mi treba súrnejšie a tak som si ešte žiadny nezaobstarala :) preto by bola toto super možnosť

    domculienka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. BB cream chcem vyskusat uz dlhsie, nemam vyhliadnutu ziadnu konkretnu znacku, jedine co viem, ze Genier ee :) A o Misshe som toho uz pocula viac-len kladne recencie, je to fakt bb cream, tak preco nie. Chcela by som si dat na leto trosku oddych od klasickych make-upov a mat pocit, ze moja plet dycha, no zaroven je chranena, a su aj zakryte pripadne drobne nedokonalosti.
    Moja plet je zmiesana so suchymi miestami, tak dufam, ze by mi mohol tento produkt mozno aj pomoct, hadam, zhydratovat suche miesta a ak by som sa velmi leskla, v kabelke vzdy nosim puder, takze no problema :)
    Velmi sa tesim z tejto moznosti dostat sa k Misshe :)
    Moj mail: andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. měla bych BB cream získat proto, že už dlouho chci nějaký vyzkoušet :) a protože mě láká zjistit, co na tom lidi mají a taky chci, aby mi všichni záviděli dokonalou pleť po jeho použití :D

    cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj,
    ráda bych tenhle BB cream vyzkoušela z toho důvodu, že jsem zatím zkoušela jen Garnier a ten mi teda vůbec nesedl a podle mě to ani snad není BB cream. Navíc jsem právě udělala státnice a už mám prázdniny, takže mám spoustu času, který můžu věnovat právě testování BB creamu:) A byl by to i hezký dárek k tomu bakaláři:)

    a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. už dlhší čas mám problém nájsť si vhodný makeup, nestále skúšam, hľadám, a nie som spokojná.. rada by som vyskúšala BB krém, príde mi to ako vhodná alternatíva makeupu na leto a takisto si myslím, že BB krém by mi vyhovoval viac, ako klasický makeup :)

    simonakocurkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ach to by bola nádhera vyhrať tento BB cream! O BB creamoch som už toho veľa prečítala, dokonca som dva z nich aj vyskúšala, ale jeden sa mi pri rozotieraní začne na tvári hrčkavieť a druhy po vsiaknutí do pokožky zanecháva nepekne fľaky.(a pritom lacné neboli vôbec :D) BB cream by som chcela hlavne vyskúšať preto, lebo moja pleť je je dosť aknozna a nepekne mastná. Niektoré miesta však mám naopak suché, začervenané čo tiež nie je výhra. Taktiež sa mi BB cream páči pre jeho konzistenciu, nie je príliš hustý a krycí ako make up, ktorý ja v lete veľmi nemusím. Načo trápiť a zaťažovať pleť ešte aj v lete? Skvelé na ňom je aj to, že ma SPF 25, takže je na leto naozaj ako stvorený! Silno sa budem modliť a snáď mi ho nebesá doprajú :D
    PS:ďakujem za super giveway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. och ospravedlňujem sa od toľkého písania mi vypadlo, že som mala uviesť aj e-mail, snáď to nebude problém keď to bude v dvoch príspevkoch :/
    afferre2@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. BB cream žiadny nevlastním, ale už som si aj vyrobila. Bolo to z núdze, pretože make up, ktorý som mala bol extrémne hustý. Tak som ho zmiešala s krémom bez parfémov a na moje počudovanie, je lepší ako bez kŕemu. Chcela by som ho vyskúšať, pretože neviem, aký je ozajstný BB cream továrensky vyrobený a rada by som ho zhodnotila.

    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. takze hned napisem mail.... heidi.o.kozmetike@gmail.com

    a preco by som ho chcela? no lebo je nadherny :-D a obal predava ze? takze som riadne zvedava, aky moze byt, ked ma taky super obal.... infantilny...a to ja mam rada...aj na svoju 18ku som dostala obrovske prasiatko z Macka Pu :-D proste som velke dieta, ktore ma male rocne dieta (ale neboj, nemam uz 18:-D)...
    no a teda ked BB dominam, tak to moze mat moja dcera ako taku peknu hracku, takze vlaste je to super multifunkcny vyrobok :-D
    prajem pekny den :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Znáš takový ten pocit masky na obličeji? Určitě ano. Tak přesně tomu se chci vyhnout a zkusit něco nového a lehkého.
    Můj e-mail je: littlebigpresent@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ahoj, to je akt super nápad dať takú GA kde niesú vidno ostatné komentáre!! :))
    a k odpovedi..
    rada by som vyskúšala BB krém preto, lebo mam fakt nerovnomernú farbu pleti, bez make upu von nevídem... potrebujem byť niečím vytienovaná :D ale cez leto zase sa potrebujem natierať opalovacím krémom, pleť mám zároven suchú.. tak by som chcela vyskúšať Bb krém ,ktorý by zahrnal všetky potreby ktoré mám , a nemusím si potom na pleť kydať XY dalších vecí :) isto to ušetrí čas aj moje nervy :D
    alamahapalamlaa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Tento BB krém chci vyzkoušet, abych na vlastní kůži poznala, co všichni na těch BB krémech mají.

    Martinka.mal@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Zdravím, :D
    veľmi rada by som sa zapojila do súťaže o BB cream. Dôvod? Som fanúšik prirodzenej krásy, ale výzor a la naturale si už vďaka stovkám strán učebníc a potulovaniu sa na internete neskoro do noci nemôžem dovoliť. Z toho, čo som zatiaľ o BB cream-och čítala a videla, sa mi zdajú skvelou alternatívou pre moju super de luxe citlivú, svetlú a suchú pokožku, ktorá znesie makeup len vo výnimočných prípadoch.
    Pekný deň praje
    Heďa.
    P.S.: A to som ešte nespomenula možnosť napísať recenziu. Párkrát som sa pokúšala založiť si vlastný blog, no nikdy som to nedotiahla. Rada by som mala možnosť vyskúšať si to.
    email: heda95@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. ráda bych ho vyzkoušela protože s BB cream nemám žádné zkušenosti (pouze s tím od Garnier, ale to není BB cream v pravém slova smyslu) a mám velice suchou pleť takže mi klasický make-up nevyhovuju :)
    tesi.cerna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Tak nejdřív můj mail - na to totiž ráda zapomínám a pak jsou mi ty komentáře u všech možných giveaway a soutěží na nic :D barcazemkova@seznam.cz
    A teď proč ho chci:
    Chci vědět jestli může být něco lepšího než BB od Etude House! A i kdyby nebyl, počítám s tím, že je lepší než všechny dostupné makeupy a rádoby BB u nás. Teprve s používáním BB jsem řekla Bye Bye pomerančovému obličeji. Vzhledem k tomu, že mám hodně světlou pleť, tak skoro s každým makeupem jsem vypadala jako otravný pomeranč :/ počítám s tím, že Misha bude taky tak úžasně světlá <3

    OdpovedaťOdstrániť
  29. BB krém bych chtěla vyzkoušet hlavně pro to, že není tak "těžký" jako makeup a moje pleť vypadá mnohem lépe bez velké vrstvy, bohužel mě od dětství trápí velmi tmavé kruhy pod očima a potřebuji hodně krycí korektor a bez sjednocení celého obličeje to prostě nevypadá dobře, od BB krému si tedy slibuji sjednocení mé mastnější pleti, projasnění a svěží vzhled. Pokukuji po něm už dlouho ale vzhledem k tomu, že to není nejlevnější záležitost jsem ještě nenašla odvahu si ho koupit sama.

    Míša - mhxx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ahoj. Od malička mám problémy s pokožkou a preto nemôžem na seba len tak niečo natrieť. Už som vyskúšala stovky krycích krémov a žiadny nevyhovoval. Od mala mám atopický ekzém a červené líca, s čím musím bojovať a nie som sama, na SR je plno dievčat a žien, ktoré s tým taktiež bojujú, tak prečo to nevyskúšať a ukázať im, že aj pre nás existuje možnosť a to BB cream. :)

    missluu.gallery@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Oj oj oj :)No to je skvela prilezitost vyskusat nieco kvalitne narozdiel od BB kremu od Garnieru, ktory som skusala no bola som natolko zhnusena, ze okamzite letel do kosa. Na moju plet sa dokonaly bb hlada obtiaznejsie, mam sklony k akne, upchavaniu porov, no taktiez musim "zavlazovat", kvoli suchsim miestam, tiez potrebujem mierne vyssie krytie, predsa nechcem aby sa ma ludia lakali :D Kazdopadne, na Misshu som pocula samu chvalu, o to viac ma laka. A slubujem na cestne skautske, ze do 30 dni by som spisala uprimnu recenziu, ktora by musela byt zverejnena na tvojom blogu, pretoze na vlastny som sa zatial nezmohla :D Som velmi rada, ze prave ty nieco take hostis, sledujem ta, od tvojich uplnych zaciatkov a nikdy som to neolutovala :)

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  32. great post.
    hit mii on http://rock4less.blogspot.co.uk/
    let mii know will check back.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Jééjko, toto je super. Ja už veľmi dlhú dobu plánujem vyskúšať nejaký BB cream, keďže takmer na každom blogu v poslednej dobe číhajú samé recenzie, aké sú skvelé. Každý ich odporúča. No ešte som sa k tomu akosi nedopracovala. Taktiež som toho dosť počula o značke Missha. Bolo by vskutku pekné vlastniť jeden ich BB krém. Avšak pri mojom šťastí no neviem, neviem. :D

    adamikova.natalia@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Moc pěkná giveaway!
    BB cream bych chtěla vyzkoušet proto, protože jsem dosud žádný neměla a moc by mě zajímalo, jak funguje! :)
    katul.d4&gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. jej to znie ako super prilezitost konecne nejaky BB krem vyskusat :) A o Missha som pocula, teda skor citala len same chvaly, teda ma to naozaj laka. Moja plet by sice potrebovala vacsie krytie ako maju BB kremy ale mozno sa mi ten efekt bude nakoniec aj pacit. Kazdopadne by som bola velmi zvedava a ked uz sa naskyta tato moznost, preco nezneuzit svoje (ne)stastie v losovaniach apod. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Jéé, takové giveaways se mi lííbíí. :)) Na 'BíBí' mám zálusk už dlouho, ale já a zahraniční weby (haha, teď koukám na ten SLOVENSKÝ (:DD) e-shop) se tolik nekamarádíme, ehm... Vyhrát bych chtěla proto, že cítím jisté sympatie (:D) k BB krémům určeným pro asijský trh - krásná bílá barvička, žádné nepěkné oranžády,... :) A taky proto, že ti tímto slibuju v případě výhry krásnou MAKRO fotku výrobku... :DD Haha... Příp. mail -> koridor100@seznam.cz ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  37. samozrejme že by som napisala:P
    fredyqa@azet.sk
    a chcela by som ho vyskušať preto,lebo moja pleť je porcelanovo biela,ale fakt važne biela až do siva:D a čitala som o tomto bb že maju krasne svetle odtiene:)
    Bolo by super kebyže aj ja raz vyhram:D
    na mojom blogu mam tiež giveaway:) http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  38. no. ja mám ten Garnierovský. Pre moju pleť dosť nevhodný, ale kompenzujem to púdrom. Neviem, aký je tento, ale stálo by to za vyskúšanie. chcela by som vyskúšať takýto originál, lebo ten od Garnieru, čo budem klamať, sa mi zdá ako taká nevydarená náhražka týchto pravých.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. aha a beautybysuzi@gmail.com :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Ahoj, Ja by som velmi rada vyskusala BB cream pretoze mam plet ked mi maloktory makeup sadne a uz som dlho uvazovala nad touto moznostou.Doteraz som vyskusala len BB dream od garnier a to sa mi nezda to prave orechove, tak snad sa na mna usmeje stastie...barbora
    barbrnozdr@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  41. To je super napad takato giveaway bez opisovania:D lebo stale sa pozeram co kto napisal predo mnou:P
    Tak ja ho chcem hlavne preto vyskusat, aby som si napravila mienku o BB kremoch, kedze Garnier BB cream bol u mna totalne OUT! strasne mastny pre mna:(
    A zavazujem sa ano, a som follower z SR a supercutesupereasy@yahoo.com kebyze sa postasti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  42. no BB krem by som chcela skusit uz len z toho dovodu, ze sm ho este neskusala a myslim, ze to je ovela mensie zlo ako make up :D...a apson by mi prekryl pehy, ktore sa mi teraz sakramentsky vyrasili! :D ano ja viem ja viem, vsetci co pehy nemate, tvrdite ze pehy su pekne, ale no nemate ich! :D...a este ho potrebujem aj kvoli tomu, ze sm pojedla vela cokolady a sa mi spavili pupaky na cele, takze ich potrebujem "odviditelnit" :D

    mail: killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Na BB creamy už dlho zazeram zdiaľky. Skúšala som zo vzorku Garnier. Nebol najhorší, no podľa čítaného o BB creamoch je to len tónovací krém. A ja chcem vyskúšať ozajstný BB cream, taký, o akých čítam aj na zahraničných blogoch. Zatiaľ som do žiadneho neinvestovala, nechcem strieľať naslepo.

    mariannamasz@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. BB krem som ako prvy zhliadla od Garnieru, ktory som si vsak nekupila kvoli tolkym negativnym recenziam...Missha BB krem ma naopak mnozstvo kladnych hodnoteni a uz dlho dlho ho pokukavam na strankach netu,ze si ho kupim(bohuzial,este sa tak nestalo:()..ked vidim na fotkach,ako perfektne sadne na plet a zakryje vsetky nedostatky a plus je hydratacny,o to viac po nom tuzim! :)
    slh.blogspot@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. lenka.kerteszova@gmail.com

    preco by som mala prave ja vyhrat?

    mam o bb cremoch toho precitaneho nespocetne, ale este som sa neodhodlala k tomu nejaky si objednat. myslim si ze moja plet potrebuje vacsie krytie ako len bb cream, hoci mam uz davno po puberte, ale nejake tie vyrazky sa vkuse objavuju.
    chcela by som ho vyhrat pre moju maminu. uz dlho sa stazuje na to, ze ma strasne porovitu plet na to, aby pouzivala normalny make up. ze "ved mne vidno vsetky vrasky a pory ktore mam na tvari a ten make up to len zvyrazni este viac". skusala som ju nahovorit na nejaky lahky make up, ale odmietla to. preto si myslim, ze bb by bol pre nu to najvhodnejsie. vravi, ze uz nie je najmladsia ale aj tak chce stale vyzerat dobre a myslim ze bb by jej k tomu velmi dopomohol a troska jej zdvihol sebavedomie, kedze momentalne pouziva na licenie len obycajny krem na tvar, spiralu a ciernu ceruzku.
    bola by som velmi rada, keby som ju tymto vyhranym bb creamom mohla potesit a urcite by aj ona mala z neho velku radost a napisali by sme skutocne pravdivu a nezaujatu recenziu, aby sa aj ostatne dievcata vedeli rozhodnut ci sa ho oplati kupit alebo nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  46. uz je asi neskoro skoda:( citala som o tomto BB kreme same chvaly a rada by som si to overila na vlastnej kozi /ksichte/ :)
    danka.zimova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  47. s recenziou nemám problém.
    vyskúšala by som ho len preto aby som vedela čo to je zač ale keby osm mohla chcem dokázať BB creamu od garnieru že nie je najlepší a tie reklamy mu nepomôžu. väčšinou to aj tak býva čo nemá reklamu je aj tak NAJLEPŠIE..:)


    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)