štvrtok 23. augusta 2012

Nebojte sa farebnej linky

Podvečer ma navštívila kreatívna nálada. Spomenula som si na úžasnú tenulinkú fialovú linku Katky na dolnom viečku, (keď som ju videla, nemohla som od nej odtrhnúť zrak) Neuveriteľne jej šla k zeleným očiam (pokiaľ si dobre pamätám). Jej "look" sa mi celkovo páčil. Dlhovlasá blondínka. Mala jemné líčka, žiaden výrazný očný make-up a lesk? Len FIALOVÁ linka, ktorá dokonale upútala pozornosť. Za mňa veľké "LIKE". Škoda, že nemám fotku.

Základ tohto líčenia bol môj make-up, ktorý som mala celý deň.Pridala som pár farbičiek a vzniklo toto.
Ponechala som základný béžovo-broskyňový (aj zlatý?) tieň z tria L´oreal na pohyblivom viečku, pridala čiernu práškovú linku Essence I love glam (práškové veci vedia pod očami narobiť peknú "šarapatu"), ktorú som naniesla ako linku s "krídelkom". Tú, som následne jemne rozmazala, aby som "zrušila" ostré prechody a dala tomu jednoliatejší vzhľad. Nesmela chýbať najmä spomínaná fialová linka na dolnom viečku z práškového očného tieňa zo 168 colors eyeshadow palette. Konce oboch liniek som viedla od seba a medzeru zvýraznila bielym tieňom z už spomínanej paletky. Prechody som "zblendovala" neutrálnym béžovo-broskyňovo-zlatavým tieňom z tria pre blondínku od L´oreal. Riasy som pretrela L´oreal LashArchitect 4D (len pre pretretie naprášených očných tieňov na riasach, kedže som ich už mala namaľované). Očnicový oblúk som zosvetlila ceruzkou Benefit eyeBright.
Myslím, že s takýmto líčením, sa dá z domu vyliezť aj za bieleho dňa. Right?
Photobucket
Photobucket
Dobrú noc!

p.s. Tieň na dolnom viečku by samozrejme mohol byť tenší a viac pripomínať linku:). Tak to zase nabudúce. Možno dovtedy zistím, čože to používa Katka za značku:).

22 komentárov:

  1. vyzerá to krásne! a hodí sa to aj k farbe tvojich očí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. rada nosím farebnú linku takto. Je to príjemné ozvláštnenie každodenného neutrálneho mejkapu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekne licenie ti poviem! A jasne, ze sa da aj cez den, ked mas taky styl, nikomu to nepride divne... ja pouzivam skoro stale cierne tiene a ludia sa skor cuduju, ked ich nemam :-). Ked je to pekne urobene, nie je problem.
    Inak farebnych liniek sa nebojim, akurat som si objednala nove tri - vsetky extremne farebne ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak jasne, ked uz mas pre teba typicke licenie, tak toto by bolo asi vybocenie zo "zabehnutych" kolaji:)...som zvedava ake farbicky si si objednala:) a tesim sa na licenie:)

      Odstrániť
  4. Hej! To stínování je perfektní, umíš s barvičkami přímo kouzlit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dá sa! od rána do večera by som to vedela nosiť :) farebné linky milujem, oceňujem ich síce najmä v lete, ale aj vtedy, ked sa mi nechce / nemám čas na tieňovanie horného viečka. hneď je svet krajší

    OdpovedaťOdstrániť
  6. waw. pekne namalovane :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. paci sa mi toooo, mam strasne rada tmavsie licenia a fialoveee..a hento s tym bielym som este nikdy neskusala, mozno uz prisiel cas a dakedy skusim :P doda tomu liceniu taky smrnc

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja viem, ze mas slabost na fialovu a trblietky:)...tesim sa na tvoju verziu, dufam, ze sa pochvalis!

      Odstrániť
  8. Dakujem vam za uzasne komentare, ste najlepsie!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)