utorok 25. decembra 2012

Čo by ste si vybrali?

Krásny podvečer, kočky!
Kedže je ešte väčšina z nás príjemne oťapená z verím, že príjemne stráveného Štedrého dňa, prinášam Vám nenáročnejší článok. Nedávno som sa Vás pýtala, či mám prijať spoluprácu s "najnovším" čínskym e-shopom ponúkajúcim nielen dámske oblečenie. Po chvíľkovom rozmýšľaní som sa rozhodla to skúsiť, veď skončiť sa dá kedykoľvek;). Dúfam, že pre tieto posty budete mať pochopenie a ja sa ich na oplátku poskúsim podávať nenásilne. S tým dnešným sa mi to asi až tak nepodarilo, ale verte, že ten ďalší už bude lepši. Z ponúkaného množstva oblečenia ma však najviac zaujala bižutéria. Oblečenie nerada nakupujem cez e-shopy, pretože nemám konfektčnú veľkosť a bojím sa, že mi nebude "sedieť" Ale zase by som bola pokrytec, keby nepriznám, že pár kúskov som si už objednala aj bez skúšania. Túžba po nich bola väčšia než strach, že mi nesadnú. Vlastne som sa vnútorne presviedčala, že ich budem mať rada aj napriek tomu:DD. Ak sa dobre pamätám naposledy to bola čierna kožušinová vesta. A aj napriek obavám sa mi podarilo vybrať správnu veľkosť. Aj keď nepoviem, že o číslo menšia by mi bola dobrá tiež. Nuž aspoň mi bude dobrá aj po honosných sviatkoch:)).

A aby to nebolo len také "tlachanie" do vetra. Obrázky sú zo spomínaného e-shopu. Niektoré ma zaujali a niektoré by mohli zaujať Vás.  Mojím favoritom je jemný trblietavý náramok s kamienkami, ktorý je hneď vedľa hnedého náramku (naľavo). A keď už sme pri ňom, hneď nad ním je náramok s malými detailami lebiek, ktoré osobne nevyhľadávam, ale viem, že niekto má na ne slabosť. A náušničky úplne v rohu mi zase pripomínajú tie z obchodného reťazca. A takto by som mohla pokračovať opisom každého jedného kúsku, ale to vás asi nezaujíma. Hups...., práve som zistila, že ten slávny prsteň inšpirovaný jednou známou značkou mám v mojej "tabuľke" až 2.  

Tak radšej už budem končiť. Ozaj, zaujalo Vás niečo z "ponuky" A čo ste si našli pod stromčekom?? Som zvedavá, ako ste poslúchali;).
Dúfam, že si všetci užívate rodinnú pohodu!

p.s. Poslednú "giveawayku" sa budem snažiť uverejniť, čo najskôr!

23 komentárov:

  1. nevybrala bych si :D já bych chtěla všechny šperky !:)
    těším se na giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekná bižutka :) mne sa páčia tie farebné náušnice a tie so bielymi kamienkami :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak drzim palce nech ti vecicky co ti pridu sedia ako sa patri :) mne sa napr paci tento kabatik http://m.clothingloves.net/dark-blue-women-warm-autumn-winter-double-breasted-tweed-long-sleeve-fur-neck-one-size-fitting-coat-xyzq030db.html ale urcite je tam vela pekneho tak len nearychlo som vybrala ten...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem:), tak aj ja ti prajem, ked budes objednavat, nech ti vsetko sedi:)

      Odstrániť
  4. To je ale nahoda, nausnice v pravom dolnom rohu som si objednala asi pred tyzdnom, ale cervene z ebay :) Inak by som si vybrala v 3 rade 1.nahrdelnik.. Ty si si aku bizu vybrala?
    Ja som raz tak doplatila na topanky, ktore su nenositelne a mam 3 kabelky, ktore su nadherne a zvlasne, ale nie velmi nositelne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zrovna podobny tomu v 3.rade, ale v modrom som si kupila v H&M-ku:), paci sa mi ten naramok, co som pisala a mozno aj 3.nahrdelnik v 1.rade, alebo tie naramky, co vyzeraju ako okovy, ale brala by som ho v znacne uzsej verzii...ja mam tiez nejake topanky, co moc nositelne nie su:DD

      Odstrániť
  5. moustache prsteň a prsteň tú asi hviezdičku :)

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som zvedava, co si vyberies, ja som si u nich vyhliadla kozene naramky...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja by som si asi nevybrala nič. lebo chcem všetko a potom nič. :D

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z toho tlustého zlatého náramku (třetí řada, třetí zleva) úplně slintám a chci ho. :-O Nádhera!!!
    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podobne mali aj na Asose:), prednedavnom to bol celkom hit...:)

      Odstrániť
  9. ja by som si nevybrala z tejto ponuky. ale nie preto, ze by neboli pekne, ale preto, ze nemusim nic, co obsahuje zlatu farbu. zlato mi skratka nie je sudene :) aj manzel mi chcel kupit prsten z bieleho zlata, ale odmietla som - je to skratka zlato, aj ked striebornej farby. ja som na striebornu farbu. a pacia sa mi aj veci zo "zajdeneho" staro posobiaceho striebra. a preto jedine, po com by som z tejto ponuky siahla je ten strieborny naramok dole uplne vlavo. mam taky isty, len so vzorom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ta uplne chapem:), neviem preco, ale akosi nemusim kombinaciu zlato-striebro a podobne na mna posobi aj bezova a seda...a to som tiez pocula, ze sak biele zlato ide k zlatu...ale mne to proste nereze na pohlad, ked na prvy pohlad posobi strieborne....inak akeho zlateho mas manzela alebo by som skor mala napisat platinoveho?;)...a k veci, tiez som zvyknuta nosit skor strieborne sperky aj doplnky, ale pomaly si hladam cestu aj k tym zlatym..

      Odstrániť
  10. Mám radši stříbrnou, než zlatou, takže bych si vybrala vše stříbrné =o)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa páči tá hviezdica, aj keď neviem čo to je :D a potom tie náušnice vpravo dolu som chcela sestre kúpiť pred stužkovou ale neboli skladom, nestihli by prísť :( strašne sa mi páčili (jej tiež, samozrejme :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no zrovna to je prsten, ale kdesi som uz videla aj verziu naramku:). Inak tie nausky su tam tusim aj v inej farbe:)

      Odstrániť
  12. mne sa paci ten perlovy golier najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. mne sa paci ten perlovy golier a zlaty hruby naramok :)

    http://lavend-er.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)