štvrtok 27. decembra 2012

Finally...best of December

Ahojte krásky!
A zase sme na konci ďalšieho mesiaca. Vlastne už aj roka. Dnes budem v popisoch trochu stručnejšia, pretože by som sa výrobkom chcela povenovať obšírnejšie v samostatných postoch. Navyše by som vám chcela ešte prednastaviť jeden článoček na zajtra. A ešte stále mám skrehnuté ruky z prechádzky:), takže sa mi píše trošku obťiažnejšie. Koniec koncov, myslím že väčšina z nás je ešte nastavená na voľnejšie dni:).

V decembri som sa konečne vrátila k setu na obočie od ELF. Za tú cenu sa určite oplatí. Aj keď ma mrzí, že sa mi vosk míňa rýchlejšie ako tieň. Pár dní dozadu som dokonca pozerala video jednej youtuberky, (ktorej meno si samozrejme nepamätám), ktorá ho aj porovnávala k ikonickému setu od Benefitu. Cenovo myslím 2 doláre za ELF a 30 za Benefit. U nás si ho môžete kúpiť priamo TU za 4,49 eura. Na výber máte zo 4 verzií Ash, Light, Medium a pochopiteľne ako predpokladáte Dark. Ja mám verziu Medium a zvažujem, že nabudúce by som skúsila aj Light.
A aby ste si nemysleli, že som vás len tak odbila zase rečami o nejakej youtuberke, kvôli Vám som to video vyhľadala. MakeupByLeinaBaaaby o ňom hovorí v 2:23. (Mimochodom vo videu hovorí o 10 top produktoch, ktoré by si opätovne kúpila.)
Pokiaľ stále neviete, čo je na ňom užasné, hneď Vám to vysvetlím. Prirodzene Vám zvýrazní obočie, ktoré pôsobí lepšie ako to, upravené ceruzkou. Proste prirodzenejšie. V balení je aj zrkadielko a štetček. Zo začiatku som si síce povedala, že sa s ním nič nedá robiť a kúpila si skosený štetec od Essence. Ale keď sa chce, všetko sa dá a naučila som sa upraviť si obočie aj s touto mini verziou štetca. Najprv naberiete zafarbený vosk a následne prejdete s tieňom.
Kompletnú recenziu nájdete TU a zmienka o ňom je aj TU.
Photobucket

Ďalšími objavmi za tento mesiac sú výrobky značky Morrocanoil, konkrétne Moisture repair shampoo a Weightless hydrating mask. Uchmatla som ich na letisku v Izraeli, dokonca v akci 3+1, takže sa možete tešiť aj na ďalšie výrobky tejto značky, ktoré som ešte nestihla otestovať.
Na blogu už dostal svoj priestor aj olej tejto značky TU. Ktorý som samozrejme testovala spolu s vyššie spomenutými produktami. Predsa nebudem trhať rodinu. A som z nich nadšená.
Ale aby som Vám len tak neodbila, šampónu som spočiatku spotrebovala trošku viac a prvý mesiac som preň nemala dobré slovo. Už som v duchu ľutovala, že som sa unáhlila. Potom akoby mihnutím čarovného prútika začal spolupracovať, Vlasy mám po ňom pekne lesklé, živé, hydratované. A po umytí hladké. To isté po maske, ktorá má hustejšiu konzistenciu (pre predstavu som Vám ju aj nafotila). A teraz už si vyhradzujem právo, viac vás informovať v ďalšom poste. Vôňa je typicky "marrocanoil-ová".
Photobucket
Objavom roka je pre mňa Dr. Kitzinger. Rozpísala by som sa Vám o ňom viac, ale chcem spraviť zvlášť článok o tejto kozmetike. Takže Vám poviem len niečo zbežne. Doma máme tonikum"mousse" a "foam". Termíny "foam" a "mousse" si viete preložiť. Obe sú to v podstate peny. Zatiaľ, čo foam je vhodnejší na citlivejšiu pleť, mousse je lepší na mastnejšiu/problematickejšiu. Mám vyskúšané obe, kedže sme sa pri nákupe "sekli", (ale o tom až v inom článku) a lepšie mi vyhovuje práve "mousse". Podľa typu pleti si teda vyberiete z týchto dvoch a použijete na vyčistenú pleť. Môžete utrieť vlhkou "utierkou" alebo umyť. Následne pleť ošetríte tonikom. Pleť mám hladšiu, jednotnejšiu a najkrajšou odmenou za používanie je pre mňa zredukovanie akné! Testovanie mi trvalo, preto tak dlho, lebo som skúšala, či by nestačilo použiť len samotný tonik. Kedže však "peny" pôsobia aj peelingovo a odstránia odumretú kožu, samozrejme väčšie a aj lepšie výsledky vidíte, keď ich použijete dokopy. To by bolo len tak narýchlo zhrnuté. Určite sa o tejto značke nabudúce rozpíšem viac. A aj o produktoch, pretože si myslím, že si to zaslúžia.

Posledným produktom, ktorý ma tento mesiac príjemne potešíl bol krém od Biodermy Matriciane Multi defence. Je určený pre vek 25+. Do testovania som zapojila aj priateľa, na jeho názory si však chvíľku budete musieť počkať. Ale sľubujem, že sa budem snažiť s tým pohnúť. Jeho príjemná tekutejšia textúra bez problémov vsiakne do pokožky, pričom nemáte pocit mastnoty. Opticky na mňa pleť pôsobila napumpovanejšie a hladšie. A podľa okolia aj rozžiarenejšie. Jednoducho spokojne. Vôňou mi pripomína Niveu. 

Už zo seba asi viac nedostanem, ale aspoň sa máte na čo tešiť. Obšírnejšie recenzie čakajú:)))
Prajem Vám krásny večer a určite mi napíšte, čo je objavom mesiaca u vás!
Prípadne, čo Vás zaujalo!:)

p.s. Tipy na články za tento mesiac som takmer zabudla:
Zrýchlosti ma napadá:
Článok u PETRY na cenovo veľmi výhodné štetce HAKURO
Jarná kolekcia C&ALUISY LIÓN. Alebo na čo sa snáď môžeme tešiť.
A zase tá LUCIE. Opäť mám pocit, že po TOMTO by moja pleť priadla. Stačilo by mi aj to sérum:DD.
KATZE zverejnila svoje BEST BEAUTY BUYS. Možno sa inšpirujete.
A aj keď ste možno prejedený, poteší Vás zdravší recept od JANKY na odľahčenú mňamku.

18 komentárov:

  1. set používam tiež, ale nabudúce pôjdem určite do light verzie, ten vosk je naozaj výrazný a to mám tmavé vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam tiez tmavsie, nevadi mi odtien, skor zo zvedavosti:). Neskusala si dat ten vosk jemnejsie?

      Odstrániť
  2. Zjišťuju, že tu sadu na obočí používám úplně blbě. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaále a to ako? opacne poradia?...no hlavne, ked funguje:DD

      Odstrániť
  3. Hodně mě zaujalo to serum od Biodermy, měla jsem vzoreček a je fakt, že bylo opravdu příjemné na pleti. Ale mým současným objevem měsíce je po "sto letech" Nivea...kor v tomhle počasí, mažu ji na obličej večer i ráno pod make-up.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea je klasika, aj ked teraz ani neviem, ci od nej nieco mam...Mala som rada ich telove mlieka, ale po tom ako menili obaly sa zmenili aj vone a uz mi akosi nesadli..tak som presedlala na Dove

      Odstrániť
  4. zvu tě k sobě na giveaway o límeček Stefanel! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie produkty od Morrocanoil vyzerajú fakt dobre. Pred dvoma rokmi som v Maroku objavila kozmetiku s arganovým olejom a odvtedy musím mať všetko s ním.
    Ďakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O znacke morrocanoil som doteraz nepocula ale biodermu som si oblubila tiez :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Další, kdo chválí tento set na obočí, fakt ho musím zkusit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. set na obočie je vynikajúce! :)

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/ <- dnes nový post :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)