streda 23. januára 2013

23012013

Zdravím kočky!
Asi ste si všimli absenciu príspevkov, ktorá má viacero dôvodov. Jedným a dosť podstatným je však fakt, že som na písanie nemala vôbec náladu. Dokonca mi blogovanie ani nechýba. Naviac mi včera asi "odišla" nabíjačka na notebook. Som na požičanom, ale pochopiteľne to nie je ono.
Keď sa darí, tak sa darí. Uvidíme aké to celé bude mať pokračovanie.
Pôvodným plánom bolo napísať k tomuto outfitu niečo v štýle, počula som,....že pre outfit je optimálne mať na sebe 3 (možno to boli 4) farby. Nie viac. Pričom čiernu a bielu treba brať len ako odtiene. Počula som to už dávno a vždy, keď mi outfit farebne nesedí, spomeniem si na to. Nie zámerne. Skrátka nie som ten typ, čo dokáže spolu skombinovať aj nemožné. Preferujem jednoduché kúsky a občas uletím:D. Vtedy sa vyhováram, že nemám náladu:).
A ako ladíte oblečenie vy?
p.s. Na fotkách nájdete aj moju najnosenejšiu kabelku v sezóne jeseň/zima:).

 photo 2-33_zps08cbbbe2.jpg
 photo 3-27_zps459ada5d.jpg
 photo 5-26_zps1179027d.jpg
 photo 4-31_zps456eb958.jpg

Ešte som Vám chcela zvestovať, že Bioderma má na trhu 3 novinky, (na ktoré ste zaiste natrafili už na iných blogoch, takže také zrekapitulovanie):

  • Sensibio H2O AR 250ml
  • Sensibio AR BB krém 250ml
  • Sensibio AR kompaktný make-up
Všetky produkty sú vhodné pre citlivú a reaktívnu pleť so sklonom k začervenaniu a rosacee.

Tešíte sa?:)
 photo 7-20_zps945b9c56.jpg
Dobrú noc!

29 komentárov:

  1. Evi, odkiaľ máš tú skvelú bundu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kabátik je zo Zary, ale mám ho už nejaké 2 roky,..(ale v pohode ho zoženieš na ebayi)

      Odstrániť
  2. pekná kombinácia. keď tak premýšľam, tak nejaké dve - tri farby nosím aj ja...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej ja mám ten kabát v čiernej :)) Aj tú mega "kapucňu" nosievaš niekedy na hlave? ak sa to tak dá teda nazvať :D Inak ti to veľmi svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len keď je už moc zima a fučí:) a ty? ja som ho hľadala a keď som sa s ním už nadobro rozlúčila, natrafila som na posledné L-ko v zľavách, za tú cenu som ho tam nemohla nechať aj keď je o 2 čísla väčší:D, ale celkom sa to stratí a ďakujem!

      Odstrániť
    2. Ja väčšinou nie, lebo potom ju neviem uložiť nejak pekne naspäť :D Ja mám tiež väčší, lebo iný už nebol :D Mám M a potrebovala by som tak S... Ale je aj tak super, spokojná som s ním :)

      Odstrániť
  4. odkiaľ je ten kabát? :)
    no a k tým 3-4 farbám...ja ti neviem, ešte nám niekto bude hovoriť, či sme dostatočne optimálne, no určite :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kabátik je zo Zary, kupovala som ho asi pred 2 rokmi, ale nájdeš ho aj na ebayi:)
      myslím, že o tých farbách to povedala nejaká významná osoba:), ale tak samozrejme musíš mať vlastnú hlavu, sú ľudia, ku ktorým proste patria farby a ja si ich neviem ani bez nich predstaviť:), treba sa riadiť intuíciou:)

      Odstrániť
  5. nádherná kabelka :)) a veľmi sa mi páči kombinácia tmavo-modrej so zlatou na svetríku :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ono je to blúzka:) a fialová:), ale aj tak ďakujem:)

      Odstrániť
  6. konecne! uz som si myslela, ze je chyba v mojom prijimaci :D
    dufam, ze tvoje "nenalady" na pisanie nevyustia v uplne ukoncenie blogu. inac ta obdivujem. chce to vela casu. aj ja by som sa na to dala, ale kedze je treba venovat tomu naozaj vela, aby to "zilo", tak sa do toho nechcem pustat. asi by som nepisala tak casto, ako by som mala...
    velmi pekny outfit. ja mozem vsetko tavie, hnede ale aj horcicove - tu poslednu momentalne nejak silno. ja sa ladim asi az prilis do tonu v tone. ked som napr. na zeleno, tak sa snazim aby vsetko ladilo do zelena. jedna dve veci v zakladnej farbe, napr.cierna sukna, zelena bluzka a zelene doplnky. niekedy to asi s tym ladenim aj prehanam. dufam, ze nie moc. ale ak by si sa spytala ludi, ktori ma poznaju, co ma charakterizuje v tejto sfere, asi by 99% povedalo "vzdy zladena" :D
    ps: kabelka skvela. pre mna nepouzitelna. ja potrebujem XXL alebo aspon XL...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neboj nie je:), myslim, ze je samotny "podpis" v obliekani pre cloveka dolezity, ludia ta proste cez to vnimaju a beru ta tak, keby si prisla inak oblecena, tak si myslia, ze si chora alebo sa zacnu pytat, ci si ok, ked som bola mladsia tiez som mala tendenciu "ladit" dnes uz sa na to pozeram z ineho pohladu:)) (asi dospievam, ci co:DD ), ale postupovavala som podobne;) priklad bledomodre rifle, v obdobnej farbe svetrik aj topik:), poznam blogy, kde su ludia pre mna "moc farebne" obleceni, napriek tomu si ich inak ani neviem predstavit, robi to z nich osobnosti, u mna maju bod za odvahu, lebo ja by som sa na niektore kreacie nedala:)
      p.s. a vedela si, ze keby mas kabelku mensiu, tak netahas tolko zbytocnych veci?:), ale ja som na to podobne, to len teraz u mna prevlada tato mini:).

      Odstrániť
    2. velmi dobre pises! inac z toho, co vidim na tvojom blogu, tak je vidiet, ze mas styl, vies, co sa ti hodi a co uz je pre teba ulet. je dobre to o sebe vediet. clovek sa potom lepsie citi a tak aj vystupuje pred svojim okolim.
      a co sa tyka tej kabelky mas uplnu pravdu, ale ja som taka, ze musim mat so sebou vsetko "kdyby neco" :D

      Odstrániť
  7. Moc krasny outfit, libi se mi vsechny kousky, slusi ti to:)
    Ja vlastne nosim max. 2 az 3 barvy. A nejlip se citim v cerne barve. Ale hrozne se mi libi, kdyz nekdo dokaze zkombinovat i nemozne, hrozne rada koukam na outfity v Sexu ve meste, Pretty Little Liars nebo i nove v Carrie diaries:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čierna je proste klasika:), ja tiez rada pozeram ako niektore "farebne kreacie" na niekom dobre ukazu, keby si ich predstavim na sebe, tak...no radsej to nebudem rozoberat:DD

      Odstrániť
  8. Ta kabelka mi učarovala, je nádherná.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekný outfit :) Krásny kabátik :) Ja mám rada ak je žena oblečená jednoducho a vkusne :) a ty to spĺňaš perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Outfit premysleny do detailu :) fesanda!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kočky moje, moc ďakujem za krásne komentáriky a prajem Vám od zajtra krásny víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky nosím nejraději černou v kombinaci s černou, sem tam hodím jednu jinou barvu do placu, ale černá je prostě moje! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá košela s náhrdelníkom :) Perfektné, odkiaľ? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)