sobota 12. januára 2013

Bioderma Matriciane Multi-Défense

Konečne posledný z restov za december. Po tomto poste budete mať u mňa od kozmetiky na chvíľku pokoj. Možno. Ale myslím, že aj ja sama cítim, že si od všetkých tých fráz (rozumej kozistencia, neuveriteľne hebká, príjemne vonia,...) oddýchnuť. Minule som sa pristihla ako kamoške v drogérií hovorím: "Tento krém je super, je po ňom neuveriteľne hebká  pokožka. A to som sa snažila znieť prirodzene. Ale v hlave mi blikala kontrolka: "Znieš ako by si to písala na blog". Tak aj to sa odhráva v mojej hlave. To len tak na okraj.
Približne v novembri mi od Biodermy prišiel balíček s týmto krémom. Nejaký ten týždeň som testovanie odkladala, chcela som minúť do dna ten predošlý. Aby to nebolo také nudné, do testovanie som zapojila aj priateľa, takže sa už teším ako z neho budem ťahať dojmy a pocity:).

Revitalizačný matrix krém Matriciane Multi-defense je ideálny pre mladú ženu žijúcu v meste, ktorá je vystavená zosilneným agresívnym vonkajším vplyvom. Bude sa o Vás starať ako rytier, pretože Vám na pleti vytvorí skutočný "biologický ochranný štít", odrážajúci negatívne vonkajšie vplyvy. Predchádza starnutiu pleti, navracia pleti vitalitu a detoxikuje. Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej najcitlivejšej.
Obsahuje Carnosin -silný antioxidant, predchádzajúci starnutiu kožného tkaniva.
Pokožka je revitalizovaná, opäť získava prirodzený mladistvý vzhľad a sviežosť.
Vďaka fluidnej osviežujúcej textúre je pokožka jemná a hodvábna.
Určený je pre vekovú skupinu 25+, ale nikdy nie je skoro začať, kedže pôsobí ako prevencia vrások. Po dosiahnutí tohto veku je pleť totiž jemnejšia, krehkejšia, stráca jas a pružnosť. Pravidelná mimika tváre spôsobuje dočasné mimické vrásky a vrásočky.
Cena: okolo 25 eur za 30 ml.

Hodnotenie: Síce ma plastové balenie nejak neohúrilo, ale svojim spôsobom je milé. Fľaštička je užšia, dobre spratná. Dávkovanie pumpičkou je praktické. Jedno pumpnutie na tvár, popr. pol alebo celé na krk. Pobavil ma len zobáčik na konci pumpičky, myslela som, že tá čiapočka je nejaká ochranná vrstva a chcela som ju dávať dole. Nešlo to, tak som to tam teda nechala:). Krém vychádza cez tenučkú čiarku, nezvyčajné a originálne:).
Krém je ľahkej krémovo gélovej konzistencie (tuším sa to nazýva "fluid"). Nie je lepkavý. Vôňou mi pripomína asi Niveu. Príjemne sa roztiera, dobre vsiaka, akoby ste poliali hlinu vodou. A pleť po ňom? Jedna báseň. Rozjasnená, vyplnená, na pohľad na mňa pôsobí hutnejšie. Zamatovo hladko. Príjemná je aj na dotyk. Vrásky síce nezmiznú, veď to ani nesľubuje, pretože slúži ako prevencia proti vráskam. A rozdiel si všimlo aj okolie.
Pleť naň veľmi dobre reagovala, žiadne podráždenia sa nekonali. Dokonca sa mi ani nazapaľovali tie moje lokálne miestečka, s čím mám pri väčšine krémov problém.
A vďaka tomu, že som objavila v jednom letáčiku aj Sérum, s ktorým by ste mali podporiť účinky, som mohla skúsiť, čo naň povie moja pleť. Tuším by mi stačilo aj to sérum a bola by som spokojná.  Aj keď podľa tých pár razoch súdiť nemôžem a čo keď by sa chovalo ako toner od Dr. Kitzingera. Skrátka spolu sa znesú veľmi dobre a pleť sa mi zdala ešte krajšia:). Navyše sa mi zdá, že trošku zmoľkuje. Ale fakt som ho skúsila, všeho-všudy 4x.
Vydrží Vám asi 3 mesiace. Aj keď ho tak dlho nepoužívam, vyrátala som si to jednoducho. Vo dvojici sme ho používali asi mesiac a pol. Keď z pumpičky nič nevyšlo, nedalo mi to a musela som ju rozobrať. A našla som tam ešte krém na párkrát:). Presne toľko koľko sa v tej malej krabičke na fotke nachádza.
Osobne som s ním bola veľmi spokojná, nepoužívala som síce po ňom krém na denné použitie (čo je povolené), napriek tomu sa mi zdala dostatočne hydratovaná a ošetrená. S čistým svedomím môžem odporúčať.

Sľúbila som Vám však aj vyjadrenie mojej polovičky ((ja osobne som aspoň opticky videla a na dotyk cítila podobné účinky ako u mňa;) ):
"Krém mi príjemne voňal. Musím povedať, že sa dobre roztieral. Nemám rád mastný pocit, takže bolo fajn, že sa rýchlo vsiakol. Pleť som mal hladkú, nielen na dotyk, ale aj na pohľad. Ževraj to má byť prevencia proti vráskam. Opticky ma to vyhladilo, možno zredukovalo aj nejakú vrásku. Ale nedokážem to posúdiť, nepripúšťam si ich. (Druhú bradu mi to nespravilo ani neodstránilo:D). Ale teší ma, že ich ani nebudem mať do budúcnosti, keď som to teraz mal ako prevenciu. (Nutné dodať, že krém treba používať pravidelne a dlhodobo:) ).
Príjemný bol, aj keď som sa večer oholil a na druhý deň ráno som sa ním natrel. Takže ho hodnotím, aj ako príjemný po holení, aj keď nie bezprostredne po ňom. Bola to moja prvá skúsenosť s drahším krémom a dokonca aj s Biodermou a chcem ešte dva:DD. Som nenáročný.:)"
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zloženie krému:
Photobucket
Ak Vás línia Matriciane zaujala, popíšem Vám niečo k jednotlivým produktom:
Intenzívne, regeneračné a omladzujúce matrix sérum Matriciane Sérum obnovuje pevnosť a pružnosť pleti, rozjasňuje a omladzuje pleť.
Významný zo zloženia je Carnosin- silný antioxidant predchádzajúci starnutiu pleti a Tripeptidy - poskytujúce prírodnú syntézu molekúl dodávajúcich energiu nevyhnutnú pre bunkovú regeneráciu.
Sérum je vhodné používať v kombinácii s ostatnými prípravkami radu Matriciane, pretože umocňuje a predlžuje ich účinok.
Používa sa pred aplikáciou krému alebo ako nočná starostlivosť.
Photobucket
Matriciane Rides je protivráskový krém určený pre ženu s vidieteľnými vráskami (35rokov a viac).
Vypĺňa vrásky, vyhladzuje pokožku a obnovuje pružnosť pleti.
Obsahuje Biopolyméry, ktoré fungujú ako výplňové sféry, Ectoin poskytujúci prirodzenú obranyschopnosť buniek, až na ich úrovni DNA.
Vrásky sú redukované, pokožka vyhladenejšia a získava vitalitu a jas.
Krémová textúra dodáva hydratáciu a výživu, a zanecháva pokožku zamatovo hebkú.
Photobucket
Liftingový krém Matriciane fermeté je omladzujúci a liftingový krém, vhodný pre zrelú ženu s viditeľnými vráskami a povednutými kontúrami (45 a viac rokov).
Spevňuje a tonifikuje pleť, vyhladzuje viditeľné vrásky a vypĺňa povednuté kontúry.
Významé sú Tetrapeptidy + Polylift podporujúce tvorbu kolagénových a elastínových vlákien. Ectoin, ktorý poskytuje prirodzenú obranyschopnosť buniek až na ich úrovni DNA.
Pokožka je vypnutá a vyhladená, získava mladistvý vzhľad. Kontúry tváre sú obnovené.
Krémová, vysoko výživná textúra
Photobucket
Viac info: www.matriciane.sk.

Som zvedavá, či som Vás navnadila alebo nad ním premýšľate. Mnohé ste si možno objednali vzorky z Biodermy pri akcii, o ktorej som písala aj na blogu, ktorých súčasťou boli aj tieto krémy. Už ste ich skúsili? Aké boli vaše dojmy, pocity?
Máte svoj obľúbený krém?
Teším sa na vaše komentáre a prajem krásnu sobotu, kočky!

Výrobok mi bol poskytnutý spoločnosťou Bioderma. Ďakujem!:)

11 komentárov:

  1. no škoda že vo vzorkách nebol aj tento, len pre 35+ a 45 + a k tomu to sérum (žeby to bolo tým, že som udala dátum narodenia mojej mamky? neviem...)
    stále viac a viac ma tento krém láka, ale tá cena je zatiaľ trošku vysoká. ešte tak 10€ dolu :D a kúpim ho hneď.
    a je milé, že sa vyjadril aj tvoj priateľ, z toho svojho by som nevypáčila ani slovo. vlastne by som ho nedonútila pravidelne používať krém!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to som si hovorila aj ja, ze aka diskriminacia, ale myslim, ze to bolo vo vsetkych a datum v tom az taku ulohu nehral...je fakt, ze cena je vyssia, myslim, ze na biodermackom eshope sa da kupit okolo 23 nieco, teraz je v zlave, aj ked, ked k tomu zas priratas postovne..:/...
      priatel sa pod mojim vplyvom musel zacat kremovat, takze toto uz bral normalne:D

      Odstrániť
  2. Mila recezia :) priatelovo hodnotenie ma pobavilo :) a mas krasny prsten!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, no teraz mi tusim po tolkych ohlasoch na neho aj spysnie:D

      Odstrániť
  3. Tohle patří na můj wishlist už od Vánoc, ale nějak mi ho Ježíšek nedonesl a já se k němu nedostala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vazne? podla mna to len kdesi zapatrosil a Matriciane sa k tebe isto dostane:)

      Odstrániť
  4. Moc pěkný článek, bohužel s touto značkou nemám zatím moc zkušeností.

    http://wonderfulinfinity.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak, co ty vies, mozno na nu niekde narazis ani nebudes vediet ako:), aj ja mam este dost znaciek, s ktorymi nemam skusenosti:) a v podstate aj z Biodermy som vyskusala len čo-to:)

      Odstrániť
  5. To chápu, že už ti jde z toho občas hlava kolem, to znám. Musím říct, že jsi mě docela navnadila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám ho, ale ještě na něj nepřišla řada, tak uvidíme :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)