streda 13. marca 2013

EMPTIES (FEBRUARY)

Priamoúmerne tomu, ako som neprispievala, som ani nenarážala na dno krabičiek. Ale pár sa ich predsa len našlo. Na historicky najnižší počet 5 prázdnych obalov bude mať azda podiel aj najnižší počet dní mesiaca v roku.


DOVE Intensive lotion for extra dry skin pravidelné čitateľky vedia, že krémy na telo tejto značky používam už dlhšiu dobu. Nemám im, čo vytknúť.
Zmienku o Dove výrobkoch nájdete na boku blogu.
Kúpila by som ho znova: ÁNO

ADIDAS  sprchový gél "juicy frutis" osobne mi vyhovoval menej ako jeho modrá verzia, ktorú som spomenula TU a TU. Dôvodom je jeho vôňa. Jednoducho mi pripomína šampón nášho psa:).
Zmienku opäť nájdete pod "adidas" na boku v označeniach.
Kúpila by som ho znova: záleží na tom, ktorý. Tento ružovo-oranžový NIE, ale modrý ÁNO. Záleží teda už len na Vás, akú vôňu preferujete. Aby som nezabudla, obsahuje aj masažné "guľôčky".

ARTDECO All in one riasenka bola pribalená v nejakom balíčku k nákupu. Sľubuje všetko v jednom: objem, natočenie aj predĺženie. Neviem, či je chyba v tom, že je to len mini verzia, ale u mňa prepadá do priemeru. Ak by som bola zlá, do podpriemeru. Určite by som neinvestovala do jej väčšej verzie na základe dojmu z tejto. 
Štetček je klasický. Obsah nevoňavý a konzistencia nič moc. Naniesť ju nanesiete, ale aj keď vrstvíte extra efekt nedocielite. Predsa len som mala od takej "značky" väčšie očakávania. Zaujímalo by ma preto, či ju niektorá z Vás vyskúšala?!
Zmienka o nej na blogu ešte nepadla.
Kúpila by som ho znova: NIE

MOROCCANOIL oil treatment light napriek výraznej orientálnej vôni mi vyhovoval nadmieru. Vlasy boli až neuveriteľne jemné na dotyk, lesklé. Proste mňam. Ale možno som našla niečo, čo ma dostalo ešte viac do kolien ako on. Zatiaľ však poctivo testujem:). Povedala by som však, že mi sadol viac ako Biosilk, ktorý je favoritom väčšiny. Vlasy nezaťažil, ani nezmastil.
Zmienka pod "moroccanoil".
Kúpila by som ho znova: ÁNO, aj keď väčšinou sa nevraciam 2x k tomu istému výrobku. Navyše sa u mňa možno vyskytol nový favorit. Nevýhoda je vyššia cena, ktorú však môže vyvážiť fakt, že Vám dlho vydží (záleží však aj od dĺžky vašich vlasov). Asi by som vyskúšala iný výrobok s marockým olejom. Aspoň pre zmenu a porovnanie:).

CLINIQUE dramatically different moisturizing gel pravidelne sa k nemu vraciam, aj keď prvýkrát som vyskúšala jeho gélovú verziu, ktorá je pre moju zmiešanú pleť možno ešte vhodnejšia ako krém. V podstate v nich až taký veľký rozdiel nevidím. Vyhovujú mi obe. 
Zmienka o ňom tu nepadla, zatiaľ som pozitívne hodnotila len jeho krémovú verziu.
Kúpila by som ho znova: ÁNO, prečo nie:).

Všimla som si, že trend postov so spotrebovanými výrobkami sa rozšíril aj na iné blogy, čomu sa úprimne teším. Aspoň vidím spotrebu ostatných. A ako ste na tom Vy?

14 komentárov:

  1. Adidas sprchove gely uz jsem dlouho nemela, uvazuji, jestli je mam znovu vyzkouset. Mam ale hodne chudou pokozku, tak nevim, jestli by mi vyhovovaly, jsou hodne hydratacni, nevis?:) Jinak Dove telova mleka jsou super, obecne si nejak nemuzu na Dove stezovat a Clinique mam take velmi rada:)
    Jinak rada sleduji Spotrebovano...ale u me samotne by tahle rubrika moc nefungovala, telova mleka, sprchove gely a tak hodne stridam, preci jen dostavam je jako stalice mezi darky a pak mi zasoby vydrzi dlouho:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veru je to taký darček, ktorý sa nikdy nestratí:), tak ako ponožky a pod.:), asi by som skôr potom volila Dove sprcháč, tie sa mi zdajú krémovejšie a tým pádom aj viac hydratačné:), na obale však Adidas píše, že je hydratačný, už si to tak celkom nepamätám, predsa len som ho minula nejaký čas dozadu:)

      Odstrániť
  2. Ten MOROCCANOIL oil vypadá opravdu zajímavě asi o něm zauvažuji, díky za typ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď chviľku počkáš, možno ťa nalákam na iný:)

      Odstrániť
  3. Ja som vzdy rada ked nieco miňiem ze to mozem smarit rovno do kosa ale tato idea odkladania kvoli fotke sa mi moc paci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno sa dostaví ešte väčší zadosťučinujúci pocit ako keď to hodíš rovno do koša:)

      Odstrániť
  4. Jsem ráda, že jsi zpátky :) Olejíček vypadá dobře, docela se mi zamlouvá :P

    Svět podle S.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď si cjvíľku počkáš, možno sa ti bude ešte viac nanucovať iný:)

      Odstrániť
  5. Nedavno som sa rozhodovala medzi marocanoil a macadamiam natural oil, vybrala som si macadamian, a teraz trosku lutujem... Mojim vlasom zufalo chyba lesk :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fúú, tak to sa čudujem, ale bellatrix písala, že nič moc, ale asi najviac zavísí od konkrétneho prípadu, pretože väčšina báb na youtube ho vychvaľuje a pár pozitívnych recenzií v češtine som tiež čítala..:/

      Odstrániť
  6. Som rada, že ťa tu znova vidím :) Inak ten oranžový adidas sprcháč som mala aj ja, a tiež mi pripomínal šampón čo sme mali na psa :D teraz som dostala ružový adidas, tak uvidím aký bude ten, ešte som ho neskúšala.
    A celkom sa mi pozdáva Clinique, ale to len tak z ješitnosti, lebo s tým, čo práve používam som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že v tom nie som sama:)...to poznám tiež niekedy pri prechádzaní blogov, chytím pocit, že toto nutne potrebujem, aj keď hlava hovorí, že nie. Po pár dňoch sa zvyčajne upojím a hovorím si, že veď som ti hovorila, že to nepotrebuješ:))

      Odstrániť
    2. presne si opísala moje myšlienkové pochody :D

      Odstrániť
  7. Skvělá recenze! Ten olejíček potřebuji jako sůl :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)