piatok 29. marca 2013

Kedy to skončí?

Tento rok by asi kačenky z počasia vonku neboli také nadšené. Jedine, že by sa ten sneh roztopil a oni mali mláčky na "čvachtanie". Fakt ma ráno prekvapila tá snehová nádielka. Vyzerá to tak, že Veľká noc nebude so slnkom, ale snehom. Čo mi pamäť siaha, nepamätám si, že by nastal taký stav. Aspoň u nás nie s takou vrstvou. Jedine raz, v máji poletovalo pár snehových vločiek, ktoré ako prišli, tak odišli...
Na jednom blogu som pred pár dňami čítala, že nemáme nadávať na zimu, pretože, keď príde leto, bude nám vadiť zas to. A to bude vraj ešte horšie. Tak ja teda neviem...Myslím, že nič sa nemá prehánať, ale zima by už konečne mohla skončiť. Už lezie na nervy aj nášmu teplomeru, ktorý sa rozhodol bojkotovať nízke teploty a 20.marca ukazoval 36 stupňov!! Podotýkam, že naň nesvieti slnko a merač je v tieni! V skutočnosti bolo nejakých 8?
Ešte som Vám chcela ukázať, najnovší objav. Pohánkové pukance, ktoré sú zdravé na cievy a medové pšenicné zrnká na prilepšenie.
Čo jedávate Vy? Potrpíte si na rôzne cereálne raňajky s mliekom alebo jogurtom? Ja som vyskúšala Cini minis jahodové aj škoricové. Tie prvé mi prišli umelé a tie druhé fajn, až na to, že sú dosť sladké, v mlieku to však našťastie zanikne. Je mi jasné, že až také zdravé ako sa hrajú nie sú, ale niekedy proste potrebujeme zmenu. Podobné medovým zrnkám, sú medové prstienky. Ale fotkami týchto ďalších Vás podráždim zas niekedy inokedy.

Hlavne som Vám však chcela popriať veselú Veľkú noc a pekné sviatky, užite si voľno (napr. aj s rodinou, či blízkymi)! Alebo len tak leňošením. To je už len na Vás. Aké máte plány?
 photo 33-11_zpse063ed67.jpg
 photo 34-11_zpse2211e2e.jpg

8 komentárov:

  1. Achjo, tahle zima je opravdu nekonecna, na teplo si nestezuji, ani na horko, ale na zimu ano. Clovek je unaveny, mam totalne presusenou plet mrazem a znicene zipy na kabatu i bunde. Je to nefer, ze se nas ta zima nechce vzdat.
    Jinak ja snidam vzdy nasladko, vetsinou mam jogurt s musli a ovocem, ale kdyz si prilepsim a neco upecu nebo je upeceno, tak to preferuji. Dnes jsem snidala u nasich doma a tak jsem si v klidu vychutnala bananovy chleb a dobry kafe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké, že už i teploměr toho má dost:) Vůbec se mu nedivím, protože zima trvá příliš dlouho... (i když pro mě je dlouho i měsíc). A takovéhle cereální věci jsem ještě nezkoušela, snídám buď sladké pečivo nebo nějaké pečivo se sýrem/šunkou atd... Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten teplomer nema chybu! A o pohankovych pukancoch som zatial nepocula?! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Doufám že už to skončí brzy :(((

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moje slova toto je ako nekonecny pribeh, pozriem von z okna a tam tak nasnezene ako v decembri..fuj :((

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teplomer fakt nemá chybu:D ja si pamätám, že raz keď som mala asi 5, tak bol sneh, ale toto už je veľa:) Na horko síce tiež nadávam, ale mám ho radšej než zimu:)

    anotherdannieslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kočky, ďakujem za komentáre! Dúfam, že teraz budu už len teploty, ktoré sa budú približovať k jarno-letným:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)