štvrtok 11. apríla 2013

RED ROUGE EDITION

Fotky som spravila už dávnejšie, ale stále som váhala, či ich uverejniť. Ono, aby ste rozumeli je ich trochu viac, ale rozhodla som sa len pre túto jednu. Na tie ostatné možno príde čas inokedy. Podstatou sú linky a červený rúž. Povestná kombinácia, ktoré neznesie každý a ona neznesie tiež hocikoho. Prsty v tom má aj samotný odtieň.
U mňa je to pól na pól. Stále po červenom rúži pokukujem a nakoniec skončím s neutrálnymi telovými alebo ružovými odtieňmi. Ale aspoň na fotku si ju dovoliť môžem, čo poviete? A ako ste na tom Vy?
Hlavne teraz, keď trh ovládli "Whisper-i" od Maybelline. Priznám sa, že som neodolala a tiež som si 2 odtiene z drogérie dovliekla. Najvýhodnejšie teraz vzchádzajú v 101 drogérie za akciovú cenu 3,99 eura, bežne budú stáť 5,49 eura. Čo je stále výhodejšie ako v DM-ke (5,99 eura).
Na obrázku nižšie však správne vidíte Bourjois ROUGE EDITION odtieň 13 Rouge jet set. V prvom rade musím povedať, že veľmi príjemne vonia. Ale len preto si asi rúže nekupujeme, všakže!? Zvyknem ju nanášať štetčekom, ale aj to musím ešte vypiplať k lepšej dokonalosti. Počas skúšania som nemala pocit vysušených pier, ale ktovie, či na tom nebude podobne ako "Whipser" po pár hodinách. Teda aspoň podľa recenzií na blogoch. Verím však v jeho dlhú výdrž, ktorú som nestihla až tak celkom reálne otestovať. Usudzujem tak, pretože aj po zotretí kapesníčkom mi od neho ešte vždy zostali zafarbené pery! O pigmentáciu teda strach mať nemusíte.
Ak budete mať cestu okolo stojana Bourjois vyskúšajte aj najnovšie 2 jarné odtiene;). Verím, že pre mnohé snáď prijateľnejšie ako tento:).
Otázka na Vás: Akú škálu "farieb na pery", či už leskov alebo rúžov máte vo svojej kozmetickej zbierke?
 photo 7-20_zpsb35cfec5.jpg
 photo 8-13_zpsdf42d72d.jpg
p.s. Ak sa niekomu zdám na prvej fotke fľakatá, je to možné. Žiaľ moja pleť nespolupracuje. Ospravedlňujem sa, ak niekomu pohľad na ňu kazí deň. Radšej sa zamerajte na farbu rúžu a spomínané linky.:)
Prajem príjemný deň!:)

27 komentárov:

  1. Myslim si, ze pokojne by si mohla nosit cerveny ruz aj bezne. Velmi ti pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem porozmýšľam! a čo ty a červený rúž?:)

      Odstrániť
  2. Určite červenú nos, s linkami to vyzerá super! Ja teraz často nosím výrazné ružové rúže a taktiež červené, nejak chcem tými výraznými farbami privolať teplo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne ťa chápem, ja už tiež privolávam, aj keď skôr na oblečení:D a ďakujem!:)

      Odstrániť
  3. Ta prva fotka je dokonalá! Cely makeup sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si môžem dať hocičo okrem fialových odtieňov, tie mi skutočne nepristanú, vyzerám v tom lacno a ani sa v nich necítim dobre. Inak nemám nijaké morálne výhrady voči farebným rúžom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nicka ma pravdu, cervena ti ide a v kombinacii s cienymi linkami je to tiez super. ja to takto nosim casto hlavne na party :) zo zaciatku som tiez vahala, nebola som s tak vyraznym ruzom stotoznena, teraz striedam dva cervene odtiene - malinovy a koralovy a citim sa v nich fajn :)takze dont worry

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. žeby som začala trénovať večer:)? ja sa akosi neviem práve s malinovým stotožniť:D a korálovú "žeriem", ale skôr na oblečení a nechtoch:DD, aj keď mi práve do oka padol jeden z tých Whisperov(Coral ambition), ale ďakujem za dodanie odvahy!:)

      Odstrániť
  6. Jé, jsi krásná! Ničeho se neboj a choď tak i normálně..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no po toľkýchto pozitívnych komentároch nad tým minimálne začnem uvažovať;)

      Odstrániť
  7. Tu si najkrajsia zo vsetkych fotie ktore som doteraz videla!!! Dokonala nemam slov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fúúúha, teraz si mi dala, normálne nemám slov! Ďakujem, som dojatá:);)!

      Odstrániť
  8. Krasne licenie, naozaj ti pristane! S tym boujois ruzom si ma navnadila, mam rada ruze, po ktorych ostane na perach stain, posobi to prirodzene :) ja mam ruzov velmi malo, asi tri...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som skúsala jeden z tých nových a mama mi dokonca povedala, že ten stain je ešte lepší než normálne nanesený rúž:D

      Odstrániť
  9. Si krásna a červený rúž ti veľmi pristane. Aj linky. Určite by si to takto mohla nosiť aj bežne.

    bananasandmango.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len neviem, či by som predýchala tie pohľady:), predsa len červený rúž v uliciach nie je až tak bežný:), ale porozmýšľam;)

      Odstrániť
  10. Ta rtěnka vypadá skvěle :)

    Zvu tě na svojí GA, byla bych ráda za tvoji účast :) http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ale no, deň si určite nikomu nepokazila. A už vôbec nie tvojou fotkou. Podľa mňa sa ti to veľmi hodí. Ja sa k červenému rúžu asi tak skoro nedopracujem, takže mám doma skoro samé telové alebo ružové odtiene.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Na té fotce jsi fakt kočka a rtěnka to perfektně sedí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To je nádhera! To líčení ti tak moc sluší! Rtěnka je pro tebe jako dělaná! Kočka!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. nádhera.... ako to, že to na tebe vyzerá tak prirodzene?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vyzeráš tu úžasne! Po tomto rúži pokukujem už dlhšie, tak si ho asi nakoniec aj kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Připojím se s chválou k ostatním, červená rtěnka ti moc sluší. Já červenou rtěnku občas nosím, ale někdy i když si ji namaluji tak se mi stává, že se v ni necítím a ještě před odchodem ji sundávám a dávám si nějakou méně výraznou.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krasna barva a desne ti to sekne, ja nevim, jak je to mozny, ale obecne mi prijde, ze Slovenky maji jakkysi vetsi smrnc (doufam, ze nikoho neurazim, nic proti nicemu) :-) Mely bychom se ho v CR trochu priucit:)
    A Bourjois rtenky uz jsem okukovala na netu, vypadaji uzasne, ja mam rada cerveno-syte ruzove barvy:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)