utorok 14. mája 2013

A new start?

Na FB stránke som Vám už prezradila, že som sa bola dať strihať. Opäť to pre mňa nedopadlo dobre, takže tu máte posledné fotky s ešte dlhými vlasmi. Akosi sa mi žiadnej kaderníčke nedarí vysvetliť, že chcem zastrihnúť suché konce a nie odstrihnúť polovicu dĺžky. Opakuje sa preto príbeh spred pár rokov. Asi mi neostáva nič iné len sa nad tým pousmiať a povedať si, že dorastú. Ale nabudúce už ku kaderníčke nepôjdem! 
Prúžky sú tento rok veľmi "in", teda hlavne kombinácia bielej a čiernej. Jednoduché prúžkované tričko som chcela už dlhšiu dobu, no stále sa mi nedarilo na nejaké natrafiť. Až koncom zimy som na jedno natrafila v H&M-ku s dlhým rukávom a teraz aj v Lindex-e s krátkym. To takmer nedávam zo seba dole:D.  Je voľné a  z veľmi príjemného materiálu.
Malé kabelky využívam hlavne, keď len tak niekam vybehnem. Túto som si veľmi obľúbila, lebo má výraznejšiu farbu a oživí aj bežný "look". Neviem čím to je, ale v poslednej dobe akosi hltám farby:)
Líčenie som nesilila a vymyslela si len fialovú linku, robenú s očným tieňom.
Dúfam, že sa vám tento príspevok páčil a teším sa na Vaše komentáre!:)
 photo 23-13_zps87d8911a.jpg

25 komentárov:

  1. Ja mám skvelú kaderníčku a som s ňou spoko. Mala by si chodiť častejšie tak raz za 2 3 mesiace :)

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som jeden cas chodila dost pravidelne, lenze to co mi narastlo to mi vzapati zarovnala, takze som bola zase na tom, com na zaciatku, takze som prestala chodit...mozes si gratulovat, ze si nasla kadernicku, ktora ti vyhovuje:)

      Odstrániť
  2. A proto nechodím ke kadeřnicím... Mám vlasy po zadek, občas mi to zarovná sestra a jsem spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala skoro tiez a teraz..o polovicu kratsie..

      Odstrániť
  3. Jéé moc krásný outfit :) kabelka ho nádherně oživila a vypadá i pohodlně :)) ta linka stínem vypadá úžasně ♥ zítra to vyzkouším :)) ale určitě se mi to nepovede takhle krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj celkom bol az na tie "štekle":), ale tak dalo sa nesťažujem sa:), určite sa ti podarí!:)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. aj ja si myslím, že na oku ukáže celkom pekne:)

      Odstrániť
  5. Určitě to není tak strašné jak říkáš, jde o zvyk :D znám ten pocit, veř mi :) Mimochodem krásné náušnice, mám podobné, jen tyrkysové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak určite aj o zvyk aj o to, že mi doslova odstrihla polovicu dĺžky, účes mi pripomína teraz ten, čo som nosila ako puberťáčka, v tých dlhých som si rozhodne pripadala ženskejšie...ja mám aj tie tyrkysové, na tie som narazila ako prvé a potom som bola v inom meste a videla, že existujú aj v tejto farbe:)

      Odstrániť
  6. však sú to len vlasy, netreba to brať tragicky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď už to neberiem tak tragicky, tie predtým som veru aj oplakala:)

      Odstrániť
  7. To tričko vyzerá super, aj mne by sa také páčilo! Občas si aj ja kúpim nejaký taký super kúsok, ktorý potom nosím skoro stále :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som ho hádam aj zodrala:), potom mi je ľúto zase tých vecí, čo mi visia v skrini:)

      Odstrániť
  8. Samozrejme ze prispevok je super :) velmi sa mi pacia najma doplnky hlavne prstienok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mas krasnou linku a taky se mi libi ten prstynek:)
    mimochodem zvu te ke mne na novou giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som teda zatial na kadernicky mala stastie. chodim kazdych 6 tyzdnov a vzdy ide 1 cm dole, tak ako si poviem. ked som bola mladsia, to skor mama mi zvykla ufiknut aj 5 cm, vzdy som bola strasne nastvana, lebo vzdy slubovala, ze nieee ved len kusok, ale nikdy jej to nevyslo:)fialova linka je velmi pekna a pasikave tricko tiez, ja mam doma zatial len take s tensimi pasikmi ale aj taketo hrube su super:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mňa sa to akosi zvrtne, keď som bola naposledy, zostrihla mi tiež polovicu nasucho, čo som ani netušila, že niekto robí, bolo to cik-cakové úplne schody, nakoniec som musela ísť na opravu k inej, ťakže ma to vyšlo aj celkom dosť..

      Odstrániť
  11. Viem si predstaviť ako mrzia vlásky. Ja som tiež takto pred rokmi bola ostrihaná na pre mňa už moc krátko. Bohužiaľ, už mi do tej dĺžky ako som mala vlasy niekedy nevedia dorásť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :/, človek ich pestuje a jedným dňom je po nich, ale neberiem to už tak tragicky ako predtým, vtedy som si aj poplakala...

      Odstrániť
  12. Lbi, libi moc:) Veci z Lindexu me vzdy celkem prekvapi, me dva nejoblibenejsi kousky jsou prave od tamtud:) Jinak s kadernicema mam stejny problem, misto 2cm mi vzdycky vezme cca 15cm a ja si rikam, ze mi snad dela naschval, sama ma totiz vlasy do pulky zad.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ani neviem koľko kúskov mám odtiaľ, myslím, že moc nie:D, ale rada sa tam chodím aspoň poprechádzať:), myslím, že ono je to tým, že zobere toľko, ale tým ako to stále zarovnáva tak bere, bere a nakoniec je z toho o x cm viac..

      Odstrániť
  13. Tohle mě vždycky hrozně štvalo a proto jsem několik let ani nechodila ke kadeřnici a stříhala jsem si konce sama..ale opravdu max centimetr....Teď jsem našla skvělou kadeřnici, takže jenom spokojenost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja teraz plánujem tiež:), lebo ma to nebaví ona síce odstrihne toľko, ale nakoniec tým zarovnávaním a zastrihovaním je toho omnoho viac, než to spočiatku vyzerá...

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)