utorok 28. mája 2013

Butterfly nails

Toto počasie ma priviedlo k jednému záveru. Začínam silne premýšľať nad presťahovaním sa do nejakej teplejšej krajiny. Slnko a teplo ma dobíja energiou a moje zásoby sú už v mínuse. Pamätáte si snáď, že by sa niekedy v máji kúrilo? Ja teda nie!
Ale k príjemnejšej téme. Keď už nemáme sladké teplé a hlavne príjemné jar-leto vonku, spravila som si ho aspoň na nechtoch. Vďaka ozdobnému "no name" laku sa premenil pastelovo-ružový ESSIE "French affair" na cukríkovo-ružovú s prímesou špeciálne pre straky, trblietkami:). Celý "look" som doklepla  ESSENCE "nail art tattoo", ktoré pôsobia 3D efektom a pri rôznych uhloch na Vás blískajú rôznymi farbami skoro ako dúha, ale len v balení (viď nižšie, základ je strieborná). Na nechtoch sú skôr čisto strieborné. Aplikácia týchto "nálepiek" je jednoduchá, stačí vydržať kým Vám dôkladne zaschne lak, vybrať si motív, odlepiť fóliu, na ktorej sa nachádza, nalepiť na necht, prejsť po motíve (popritláčať ho - tým sa oddelí od fólie) a odstrániť fóliu. Pre zafixovanie treba pretrieť priehľadným "top coatom". Výhodou je, že okraje sa neolupujú a motív na nechte skutočne drží!
Vcelku osviežujúce.:)

Už ste skúšali nejaké tetovačky na nechty? Páčia sa Vám tieto od Essence?
 photo 28-9_zpsb00ab68d.jpg

 photo 26-9_zps72d89623.jpg
 photo 27-10_zps1b883070.jpg

29 komentárov:

  1. Na tie nálepky sa musím pozrieť, na leto by sa mi hodili :) Inak s počasím súhlasím... neviem čo to má znamenať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. raz som si dala nejaké kvetinky, ale boli strašne hrubé, vytŕčali z nechtov a všade som ich zachytávala. musím sa poobzerať po essence

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa tie minulé podarilo nalepiť ešte na polomokrý lak a držali ako kliešť, myslím, že dobrých 5 dní, sama som bola prekvapená:)

      Odstrániť
  3. Taková pěkná dívčí manikúra, moc hezký. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bez těch motýlků by to bylo lepší :-X

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "podívaná" pre moje očičká a srdiečko, moje milované motýliky, chcem, chcem a chcem ich. mám síce motýlích ozdôb niekoľko, ale je mi ľúto ich minúť :-D psycho, no. ale tieto sú také ňuňuňu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to poznám, aj ja si rozmyslím vopred, či sú to nechty na dlhšie a oplatí sa s nimi piplať a dávať nejaké ozdoby alebo to prejdem bez toho:), tieto sa mi páčia, lebo vytvárajú ten neokukaný 3D efekt:)

      Odstrániť
  6. Nádhera, to bych nedokázala :) Klaním se! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale veď to nič nie je, hravo by si to zvládla aj ty, stačí nalakovať a potom nalepiť nálepky, toť vše!:)

      Odstrániť
  7. Ty třpytky jsou úžasné:) Krásné nehtíky, miluji takové barvy

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tetovacky su velmi mile no este viac sa mi paci ten ozdobny lak :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa páčil, ale teraz už len vo fľašticke, najlepšie je dať nejaký podklad, pretože inak je tá farba proste iná, druhá vec je schnutie, som ochotná chvíľku počkať, ale tento schne pre mňa pridlho, aj preto som ho len tak "naďupkala" na ten Essie špongiou..:)

      Odstrániť
  9. no teda nepamätám si, že by sa v máji niekedy kúrilo a bohužiaľ u nás ani teraz nekúria a tak tu mrznem v zimnom svetri a kožušinovej veste :DD

    pekné nálepky na nechty, už som nemala nálepky 100 rokov, mala by som si nejaké kúpiť...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ty máš krásne nechty! <3 a táto kombinácia je krásna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To je hrozně roztomilé a miloučké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Opět máš ty nehty nádherně udělané :). Musím si hned skočit do drogerie pro ty dva laky, protože dohromady jsou fakt luxusní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. to je také sladké až je to krásne :) ozaj nádherné no ja by som na to asi nemala nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jee :) mám doma doma podobné dva laky a ve výsledku je to úplně stejný efekt :) je to super, jak jeden lak může vypadat díky jemnému nadlaku úplně jinak :)) ti motýlci jsou nádherní :) dlouho jsem si ted kvůli školy s nehty nehrála, zítra to napravuji a jdu se podívat, jaké novinky přibyly v drogeriich v našem městě :))
    PS: máš nádherný tvar nehtů :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. krásna ružovučká farba :) vyzerá to super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Miluju tuhle sladkou růžovou! A motýlci vypadají roztomile. Obecně mám ráda nálepky od Essence, vždycky mi vydrží na nehtudlouho :)
    anesagill.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)