piatok 31. mája 2013

EMPTIES (MAY)

Posledný deň v mesiaci... Viete, čo to znamená? Spotrebované výrobky za tento mesiac...!

MORROCCANOIL Extra volume conditioner doplnok k šampónu, ktorý som stihla spotrebovať už predošlý mesiac. Mojim vtedy ešte dlhým vlasom spolu v kombinácií so šampónom a stylingovými prípravkami naozaj dodal objem. Bolo by zaujímavé vyskúšať ho teraz, keď mám kratšie, kedže som si všimla, že sa mi akosi rýchlejšie mastia. Oproti šampónu z tej istej rady mal redšiu konzistenciu. Po jeho umytí sa voda po vlasoch pekne kĺzala. Isto viete na čo narážam. Aj takto hodnotím kondicionéry. Keď mi vlasy pri umývaní pod rukou zadrhávajú, nemám z toho dobrý pocit.
Viac o ňom aj TU.
Kúpila by som ho znova? Pravdepodobne NIE. Aj keď som s týmito výrobkami nanajvýš spokojná, mám teraz také zásoby, že tento rok šampón ani kondicionér kupovať nemusím:). Navyše mám chuť si trochu odpočinúť od Morrocanoilovej vône. S odstupom času však zisťujem, že napr. z olejčekov, ktoré som doteraz používala mi najviac vyhovoval CHI a Morrocanoil-ový.
Musím však podotknúť aj to, že je dobré túto radu striedať s hydratačnou, lebo môže spôsobiť, že vlasy časom pôsobia trošku vysušene (fakt nepatrne). Pri objemových šampónoch to nemusí byť nič neobvyklé.
Proti opätovnej kúpe bude aj cena a rýchlosť za akú som ho spotrebovala. Samozrejme závisí aj od dĺžky vašich vlasov.

ESPRIT "Life by Esprit" parfém, ktorý bol v rámci jednej darčekovej taštičky, (ktorá vlastne doteraz nenašla uplatnenie).
Má v sebe zmes  ovocia s arómou liči, sliviek a lesných plodov. Srdce tvorí ruža, gardénia a lotosový kvet. A nakoniec sa vám odhalí mošus, amarantové a santalové drevo a biela ambra. Vôňa vás vtiahne svojou sviežosťou a energiou.
Pre mňa príjemná vôňa, keď potrebujete zmenu:). Veľkosť flakóna bola dobrá na cesty.
Jediné, čo by som jej vytkla, keď som si ju nastriekala napr. na oblečenie, na druhý deň bola zhybridovaná na niečo, čo sa na vôňu ani nepodobalo. Ale inak príjemné vytrhnutie zo streotypu. Ak používate jemné vône, zvládli by ste aj túto, napriek tomu, že po prvom privonaní pôsobí silne, presne ako je to v jej popise. Je určená pre ženu, ktorá miluje život a žije ho naplno v súlade so svojimi vnútornom a presvedčením. Miluje slnko, žiarivé farby, plnú náruč kvetov, sladkosť čerstvo obratého ovocia, teplo úprimnosti a nadovšetko smiech. Táto žena vie, kto je a páči sa jej to. Vychutnáva si svoj život a svoju slobodu, čo vyjadruje svojim prirodzeným pôvabom a eleganciou. Teší sa z krásneho života, pozitívnej energie a dobrej nálady. Okamžite rozžiari miestnosť, do ktorej vojde. Je to typ ženy, ktorú si musíte jednoducho obľúbiť a máte radi jej prítomnosť, spontánnosť, prirodzenosť a kúzlo osobnosti.
Tak by ma zaujímalo, kto vymýšľa popisy k vôňam. Napadlo by Vás toto?:)
 Kúpila by som si ju znova? NIE, ale keby ma ňou niekto obdaruje, neurazím sa:).

SALLY HANSEN Miracle cure na mňa spravil veľmi dobrý dojem. Nechty sa tiež nesťažovali. Negatívum je akurát to, že po čase začne lak hustnúť. Dá sa to však jednoducho vyriešiť, nakvapkať doň riedič laku. Takto ho miniete do poslednej kvapky.
Mal by sa aplikovať na nechty každý druhý deň, ja som ho použivala neporiadnejšie, vždy, keď som si lakovala nechty ako podklad. Myslím, že keby ho používam tak ako mám, výsledky by boli excelentné.
Mikro-minerálna formula vyplňuje trhliny a okamžite posilňuje nechty. Okamžite zastavuje štiepenie. lámanie, spája  vrstvy nechtu. Zabraňuje vysušovaniu. Prírodné proteíny a silné antioxidanty prenikajú do nechtu a posilňujú ho.
Kúpila by som si ju znova? Asi ÁNO, istejšiu odpoveď by som Vám však dala až po tom, čo dôkladne preverím účinky jeho brata "Diamond strenght". Zdá sa mi totiž ešte o kvapku lepší. Ale predsa len na zhodnotenie potrebujem viac času. Samozrejme, že kvalita nechtov nezavisí len od toho, čo máte na nich, ale aj čím sa stravujete....

Dr. Kitzinger "Toner" už začína chytať pevné miesto v mojej kúpeľni. Momentálne som ho načas vyradila z každodenného používania, penu však používam naďalej. Rada by som skúsila aj nejaký krém tejto značky ešte však nebola príležitosť ani financie, tak snáď sa raz zadarí.
Pleť krásne prejasní, vyčistí, vypne. Pre mňa jeden zázrak. Predáva ho Marrionnaud za 29,90 eura (alebo tak nejak).
Ak by ho niekto chcel vyskúšať alebo niečo z tejto parfumérky v časopise Madam Eva je momentálne kartička na 20% zľavu na nákup čohokoľvek, len nie už zlacneného sortimentu a nie je možné ani kombinovať ju s ďalšími zľavami a bonusmi. A pozor! Zľava je platná od 13.6. do 16.6. 2013 (od štvrtka do nedele).
Kompletnú recenziu aj ďalších výrobkov tejto značky nájdete TU.
Kúpila by som si ju znova? Stačí, keď poviem, že doma máme už náhradné balenie? Nestačí? Takže... samozrejme ÁNO.
LUSH "Honey wash the kids" pamätáte si ešte na celkom veľký "boom" Lush výrobkov? Často spomínané bolo aj toto mydlo. Vtedy som ho chcela veľmi vyskúšať. Ulakomila som sa na kúsok s týmto okrajom (myslím, že zo včelieho plastu). Táto myšlienka nebola moc rozumná, pretože jedine, čo mi zavadzal. Na chybách sa človek učí. A do doslova. 
A môj názor naň. Keby ho nevyskúšam, stále ma máta. Vďaka tomu, že som ho asi 4 mesiace míňala sa mi celkom prejedol. Čítala som, že vysušuje pokožku alebo aspoň vytvára tento pocit. Nič také sa však nestalo. Pokožku som mala hladkú, ale tak ako obvykle som sa po osprchovaní natrela krémom. Proste zvyk. Cena je tiež dosť vysoká. A mne  lepšie vyhovujú tekuté "sprcháče".:)
Kúpila by som si ho znova? NIE. Proti je cena (aj keď mi vydžal nejaké 4 mesiace, čo po prerátaní nie je zas toľko), tvar mydla, (hlavne ten okraj). A vyššie spomenuté faktory.
 photo 3-27_zps54f02686.jpg

ESSENCE krém na ruky pri minulých "empties" som Vám tieto krémy na ruky už spomínala. Tento je s príchuťou jablkovo-škoricového punču. Zo všetkých troch mi voňal najlepšie a aj jeho účinky sa mi zdali najviac prínosné pre moje ruky. Nie však natoľko, aby som si ho kúpila znova.
Popis: Punč Essence je bez alkoholu, ale aj tak rýchlo stúpne do hlavy. Ozajstný pôžitok pre vaše zmysly, bambucké maslo a kokosový olej sú zárukou ochrany pred zimou, ruky chráni pred vysušením a popraskaním, zanecháva iba nádhernú vôňu horúcich jabĺk a škorice.
Kúpila by som si ju znova? NIE

DOVE krém na telo s trblietkami vôňa klasika Dove s trblietkami ma zaujala v obchode. Na tele mi už toľko nevoňal, ale na Dove si ja vždy zvyknem a po čase tú vôňu beriem pozitívne. Trblietky sú krásne na opálenej koži a tú ja momentálne nemám, takže až tak som ich nevyužila. Pleť som mala príjemne hebkú.
Kúpila by som si ju znova? "Maybe" ÁNO, ale až tak ma táto verzia do kolien nedostala. Kľudne sa uspojím aj s klasikou bez trblietok:).
Máte radi v telových mliekach trblietky? Používate také?

MISSHA Signature real complete BB cream konečne sa mi ho podarilo spotrebovať a dokonca aj zotrieť nápis na obale:D. BB-čka sú dosť diskutabilná téma. Jeden zástup ich miluje, druhý nemôže ani cítiť a ďalšia skupina je medzi nimi alebo skúsila len tie európske, či áazijske. U nás dostupné v drogérií som ešte neskúšala a ani mi za nimi srdce nepiští. Je to pre mňa záhada, ale je to tak. Tento jeden som dostala a rada vyskúšala.
Najprv som naň pozerala skepticky a trochu neisto. Predsa len taký bledý make-up bez oranžového "podtónu" u nás asi nezoženiete. Po čase som si naň zvykla, zlepšila sa mi plať a ja som sa radovala, že krk a tvár majú podobný odtieň. Odvtedy sa môj názor po každom x-tom použití naň menil.
Jednak ten odtieň, čo som si vybrala z možných dostupných mal ružový podtón, ktorý ja nemusím. Pripadám si v ňom moc ružovo (ako prasiatko). Potom to bol prepudrovaný vzhľad (asi sa moc pozorujem). Tento rok sa k nemu pridala aj bledosť (až moc bledý?). Aj preto sa dal skvelo kombinovať s make-upmi, ktoré klasicky bývajú tmavšie ako môj ctený krk. Ďalší bod preň je aj to, že skvelo prekryl nedokonalosti aj tenkej vrstve, čo sa mi asi so žiadnym makeupom nepodarilo a pripravil tak pôdu pre make-up, ktorý už len skorigoval jeho svetlý odtieň. Našťastie som nemala žiadnu reakciu a dokonca aj drobné nezrovnalosti pleti dával dokopy. Suma sumárum stále váham, či ísť do odtieňa 23, ktorý by mal mať žltý podtón (ja mám 21) alebo sa na to vykašlať. Poviem Vám je predo mnou veľká dilema.
Recenzia a foto dokumentácia TU
Kúpila by som si ho znova? Vyššie som Vám spomenula "pre" a "proti". V tomto prípade som nerozhodná. Z hľadiska krytia však ÁNO. Z hľadiska toho, že som čítala ako BB-čka môžu zaťažiť pleť som si dala zatiaľ odklad a vyskúšam radšej ďalší tónovaný krém a minerálny make-up. Navyše mám obavy, aby som sa trafila do odtieňa, lebo ten dožlta by som už nemala asi, čim korigovať...
Ako ste na to s BB-lrémami vy? Čo plánujete používať v lete?

Kočky, mám na Vás ešte jednu otázku. Na FB vždy uverejňujem, kde je aká akcia, prípadne, na aké prílohy sa môžete tešiť v časopisoch. Napr. momentálne nájdete v časopise INSTYLE lak Maybelline!  a v MADAM EVE (ako ste si vyššie prečítali, ale viem, že každý nečíta články celé) kartičku s 20% zľavou, ktorú môžete využiť od 13.6. do 16.6.2013 . Chcete, aby som Vám tieto akcie dávala aj sem? Alebo vás to nezaujíma?
Určite mi dajte vedieť, budem rada!

p.s. V INSTYLE nájdete aj vzorky nových krémov od Garnier, spolu s možnosťou zakúpiť si ich v CZ DM-ke s 25% zľavou. Stačí si na kupón nalepiť nálepku krému, ktorý ste si vybrali.
 photo 11-17_zpsbe74e810.jpg
Akú bilanciu máte za tento mesiac vy?

7 komentárov:

  1. Essence krém jsem si kupovala na dovolené v Chorvatsku a za tu cenu? Nejlepší co jsem kdy měla :) Jinak mýdlo z Lush voní naprosto dokonale, ale vzhledem k ceně už si ho asi nekoupím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dove s trblietkami som dostala a aj ked sa darovane nema darovat, posunula som ho dalej:) v telovej kozmetike mi tie trblietky vadia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite by ma potešilo, keby novinky dávaš aj sem, vždy ich hltam od teba aj na fb, tak prečo nie aj tu? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prosím a môžem sa ťa ešte spýtat v kt. Čísle instyle tieto vzorky su a dokedy platí tá akcia v dm? Vďaka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v poslednom, len z toho zeleného zmatujúceho tam vzorka nebola, neviem prečo a platí to pravdepodobne len pre CZ, akcia trvá 1.5. do 30.6.2013.

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)