štvrtok 30. mája 2013

Wavy hair - need your help!

Minulý týždeň som sa pokúšala natočiť si vlasy. Môj pokus dopadol 2x neúšpešne, takže idem po radu k Vám. Ako docieliť to, aby mi vlasy po natočení držali. U mňa po dvoch hodinách ani neviem, že som si niečo natáčala. Použila som sprej na vlnky. Pri druhom pokuse som vlasy po natočení, spätne natočila, aby vychladli v takom stave ako boli natočné, dokonca som použila aj lak na vlasy, ale len z jemne, zo vzdialenosti, aby ich nezaťažil. Nepomohlo.
Kdesi som dokonca čítala, že keď si plánujete natáčať vlasy nemali by ste používať hydratačný šampón. Vlastne nič také, aby boli vlasy poddajnešie.
Takže otázka je: "Čo používate na Vy, keď chcete, aby vlnky držali?"

21 komentárov:

  1. no ja mam ten isty problem:/ ale stale si pred aplikaciou votriem nejaky balzam(orofluido) a natočim a zastriekam s lakom na vlasy potom hlavu predklonim a s prstami si vlasy v predklone "pošuchorím" a rychlo švihnem hlavou hore a zas prelakujem:D ked nedržia ešte vezmem jednu dlan tužidla a "vtlačím" ju do vlniek:) a vlnky mám cely večer až do rána:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani ja si neviem urobit poriadne vlny :( kadernicka ked mi raz obila mi na vlasy dala hadam cele tuzidlo ale drzali jak besne! :) inak sa mi na fotkach strasne podobas na dominiku mirgovu :)2))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne tiež robila párkrát kaderníčka, ale už si nepamätám, čo do nich dávala:), je fakt, že vtedy som používala aj inú kozmetiku, ale tiež vydžali d druhého dňa, ak nie dlhšie:D

      Odstrániť
  3. Mně také vlny nikdy nevydrží, hned mi to spadne :( A když si vlasy naopak žehlím, tak je mám zase do pár hodin podkroucené všemi směry :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takže ani, ani..ja nemám rada, keď si vlasy vyžehlím, potom fúka alebo prší a vyzerám ešte horšie než keby nespravím nič...:)

      Odstrániť
  4. ANI JÁ TO NEUMÍM A VŽDYCKY SE MI VLNY MOC LÍBILY.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Take se mi velmi libi takoveto krasne udelane vlny, bohuzel tezko rict jak docilit, aby drzely, obcas jsem je delala i kamaradkam na ples, do pulhodiny vse slehlo:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak snáď pomôžu tipy, čo tu baby dávajú, nejaký grif na ne predsa musí byť:)

      Odstrániť
  6. ja som na to prišla :) robievam si vlny žehličkou,ale tak,že keď natočím prameň,žehličku poriadne zavriem a silnejšie ťahám,aby som mala vlasy pevne omotané okolo nej,neboj sa stačí trochu sily a neuškodíš im tým.po natočení prameňa si ho obtočím okolo prsta,alebo len ten prameň samotný a počkám kým vychladne..takto postupujem z jednej strany na druhú,ja si zvyknem vlny trochu rozstrapatiť nech nie som ako ovečka,potom jemne prelakujem-podotýkam,jemne,nie zblízka ale z primeranej vzdialenosti,a ak treba tak ešte raz.laku si veľa nedávaj,pretože ti vlasy spľasnú pod jeho váhou,a len sa ti škaredo polepia.a takéto vlny mi vydržia pretancovanú noc a celý druhý deň,kým ich neumyjem :) držím palce,a daj vedieť ako dopadol ďalší pokus :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám práve jemné vlasy, takže moc silno ťahať nechcem, aby som si ich nevytrhala, tieto som robila kulmou, tiež som prameň dodatočne omotala, tak ako bol pôvodný (podobný grif ako máš ty) a zapla takou tou kaderníckou sponou, aby v takom stave vychladli, potom som prelakovala z odporúčanej vzdialenosti, jemne, presne pre to, aby som ich nezaťažila, nechala som ich tak 2 hod. a už keď som ich rozpúšťala, videla som, že to dlho držať nebude..

      Odstrániť
  7. Já když jsem si vlnila vlasy, tak jsem do mokrých vlasů dala tužidlo. A vlny perfektně držely celý den, ale myslím si, že hodně záleží na typu vlasů a že u těžkých vlasů vlny držet nebudou :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš vnukla si mi nápad, doma máme akúsi penu, skúsim to s ňou:)..ja mám jemné, takže váhou by to nemalo byť..

      Odstrániť
  8. no, pridavam sa do klubu...v mojom pripade za to mozu extremne hrube a nepoddajne vlasy...jediny sposob, ako v mojom pripade dosahujem aspon 8 hodinovu vydrz vln je vyrobit si ich kulmou - pred natocenim pouzivam pripravok Hot Curl od L´Oréal a postriekam nim vlasy aj po nakulmovani, to vcelku pomaha.
    Natacky na mna nefunguju absolutne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten mám aj ja, ale nepomáha...:/, ja som vlnila tiež kulmou..

      Odstrániť
  9. Tak s týmto problémom bojujem aj ja a už dosť dlho.Neni to nič príjemné,chcem si zmeniť účes ale vždy skončím pri rovnakom.Rovné a rozpustené.Jediná vec,ktorá mi na hlave držala aspoň pol dňa bolo,keď som si dala staré maminine varové natáčky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som na tom podobne, tiež rovné rozpustené - zaberie to najmenej času a nemusím sa báť, že za pár hodín budem vyzerať ako zmoknuté kurča:)

      Odstrániť
  10. nerobím si nejaké brutálne vlnky, ale zatiaľ sa mi osvedčilo veľa laku na vlasy (preto to nerobím tak často) alebo tužidlo do mokrých vlasov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to práve nechcela prehnať s lakom na vlasy, aby som ich nepreťažila, ale ďakujem Zuzi:)

      Odstrániť
  11. mne nič iné vlasy natočené nepodrží len tie magické natáčky za smiešnych 5€ :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)