piatok 7. júna 2013

My new Goldie

Celú večnosť som snorila ako pes po koristi po pekných zlatých klasických hodinkách. Nechcela som nič "prepackané". Už sa mi zdalo, že moje predstavy zostanú nenaplnené, keď sa môj pohľad stretol s výkladom, kde na mňa žmurkali tieto hodinky. Myslela som, že sa mi sníva. Zlaté (nielen remienok, ale aj pozadie), bez kaminekov, s minútovými čiarkami. Ale nechcela som sa unáhliť, preto som si ich vyskúšala a dala si 2 dni na rozmyslenie, ktoré sa mi nakoniec zdali ako večnosť a ja som tŕpla, či tam budú. Ale nebrala som to až tak vážne, keby tam aj neboli, je to osud. Ale trošku ľúto by mi to bolo. Našťastie nikoho nenadchli tak ako mňa a navyše som si ich kúpu odobrila vlastným sviatkom:).
Na nete som si ešte pred kúpou prešla recenzie a všade sa rozplývali, aké sú krásne, že je to až šperk. Musím uznať, že v sebe majú niečo iskrivé a ťahajú oči:). Beriem ich ako dobrú investíciu.

Vtipné na tom je, že si doteraz pamätám ako som na jednom blogu písala ako sú takmer všade len hodinky tejto značky (hlavne na zahraničných blogoch). Neprahla som po nich. Chcela som sa uspojiť s Fossil-kami, ale po 2 rokoch intenzívneho hľadania v obchodoch (predsa len som ich nechcela kupovať naslepo bez videna a skúšania), by som brala akékoľvek pekné (spĺňajúce moje kritéria). Pozerala som sa aj po "no name" značkách, no kde nič, tu nič. Zostáva mi už len skonštatovať, že idem masovo s davom.

Aké sú vaše vysnívané hodinky? Nosíte ich alebo si vystačíte len s mobilom?

34 komentárov:

  1. Ja zlate doplnky nemusim, ale kvalitne hodinky ti vysoko schvalujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, ja som tiež nemusela, ale začala som mať rôzne veci ladené do zlata, takže sa to z toho tak nejak "vykryštalizovalo", že už neladím len so striebornými, ale aj týmito:)

      Odstrániť
  2. Jsou krásné.
    Asi před měsícem jsem si zkoušela v obchodě ty samé jen rose gold a připadaly mi strašně těžké tak jsem si je nekoupila. Hodinky nenosím takže ta váha může být jen můj problém. Přeju at Ti hodinky dělají radost spoustu let.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, že nie sú najlahšie, ale až tak mi to nevadí a v podstate si to ani neuvedomujem:) a ďakujem!

      Odstrániť
  3. Ja mám tiež pocit, že tieto hodinky sa začali akosi príliš často objavovať na blogerkach,,no i tak mám v blízkej dobe plán zaobstarať si ich, konkrétne tie rose gold
    Ale tieto tvoje sú tiež veľmi pekné, jednoduche a zároveň zaujímave :) môžem sa spýtat na koľko ťa vyšli?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď som našla jedny rose gold Fossil, tiež som rozmýšľala, dokonca som sa natoľko zblbla, že som pozerala, či sú to tie, čo som videla predtým alebo sú zlaté...no čo ti budem hovoriť:DD, asi som už z toho zúfalstva videla, čo som chcela:DD...ohľadom ceny mi napíš mail:)

      Odstrániť
  4. mne sa tiez paci, ale aj v takom ruzovkavom prevedeni..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherné:) ja by som tieto tiež brala, ale bohužiaľ moje zápästie mi to nedovoľuje, pretože mi takmer všetky hodinky takéhoto typu padajú a väčšine sa nedá upraviť remienok:D naozaj sú úžasné:)

    anotherdannieslife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď aj tieto mi boli veľké, ale v predajni v pohode zmenšia veľkosť...

      Odstrániť
  6. bože, tie sú prekrásne!!!
    ja mám od 18tky Tissotky, ktoré nosím vždy (aj k šatám, čo by som naozaj niekedy nemusela :)
    môj sen sú pánske veľké Rolexky alebo Breitlingy (ale to sa mi teda asi nesplní :D)

    btw, koľko Ťa vyšli?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, už dávnejšie som pozerala v BA v jednom OC na cenu Breitlingov, tak som sa pousmiala:)...cenu ti napíšem do mailu:)

      Odstrániť
    2. až teraz som vlastne zistila, že si mi nenapísala mail!!! ja viem, som hrozná, len mám veľmi málo času na blog :)

      Odstrániť
  7. MK jsou uzasne, libi se mi prave ento typ, bez kamnku, muznejsi verze:) Ja osobne sama moc sperku nenosim, prave jen hodinky a jednou bych si chtela poridit prave MK jen v ruzovo-zlate barve, ale libi se mi i hodniky Storm, ty maji take velmi pekne modely.
    A myslim, ze si urcite jejich koupi udelala dobre, jsou skvelou investici:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, ako tak čítam ružová verzia MK vedie, aspoň tu u mňa v komentároch:), predtým som pozerala na jedny Fossil a už som bola taká, že som nevedela, či sú ružové alebo čisto zlaté, takmer som bola odhodlaná si ich kúpiť, ale predsa len sa mi lepšie ladí takéto čisté zlato:)

      Odstrániť
  8. No tak ty jsou krásný! Hodinky jsem jeden čas vůbec nenosila, pak mi kamarádka jedny dala jako dárek a snad přesně po roce se mi rozpadly přímo na ruce. Tak jsem je nosit přestala a teď už zase nosím a ani si neumim představit, že bych je neměla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa striedajú obdobia, kedy nosím a kedy nie a keď nosím, potom som tak zvyknutá, že keď ich nemám, aj tak sa pozriem na ruku koľko je hodín a vzápätí si uvedomím,že ich nemám, ale som schopná takto "kontrolovať" čas aj niekoľkokrát denne:D

      Odstrániť
  9. tak to je krása! tíško závidím! tiež som mala sviatok, snorím už rok a pol, stále nič :( ja zase túžim aj po nejakom decentnom kamienku, a svetlom, jednoduchom ciferníku, uspokojila by ma jedna DKNY, ale sú až v Trnave a naslepo to riešiť tiež nechcem...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak to je krása, tíško závidím. Tiež som mala sviatok, snorím rok a pol, ja ale túžim aj po decentnom kamienku a svetlom, jednoduchom ciferníku, jedna DKNY by moje túžby aj naplnila, ale majú ju najbližšie až tak 150 km od miesta kde som, naslepo kupovať nechcem a tak čakám, kým sa vyskytne nejaká cesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni, tak to už len zostáva spraviť si na nejaký sviatok výlet:), držím palce nech sa príležitosť nájde a padnete si do oka!:)

      Odstrániť
  11. :D od korsa mám v ružovom zlate, a ozaj sú šperkom, a vždy chodím len s hodinkami :) samozrejme ich nemám nejak extra veľa, asi len 10 ale tak ku všetkému nejaké :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že by si ulahodila pár babám, ktoré písali komentáre vyššie:)

      Odstrániť
  12. Jsou úžasné :)! Hodinky nenosím, ale chci si nějaké pořídit :).

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veľmi pekné, určite sa ti budú dobre nosiť :) Ja hodinky často nenosievam, väčšinou na nich zabudnem :D Inak takto riešim situácie aj ja, keď niečo chcem a bojím sa, že už to mať nebudú, tak si vždy poviem, že to bol asi osud :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, ja som tiež schopná zabudnúť na hodinky, hlavne keď sa ponáhľam a nestíham:), vidím, že s tým osudom v tom nie som sama:)

      Odstrániť
  14. Su nadherne! Tiez nemam rada "preplacane" hodinky..v jednoduchosti je krasa :) naozaj velmi pekny kusok :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsou nádherné! A upřímně, taky bych je chtěla, i když jsem ještě před rokem říkala totéž co ty ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ďakujem za komentáre a teším sa na ďalšie!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tieto hodinky sú dokonalé. Mám ich tiež a doslova ich milujem :D

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)