streda 5. júna 2013

NEWS!

Baby, prinášam Vám horúce novinky nielen zo sveta Biodermy. Ale začneme najprv nimi. Možno ste si všimli v lekárňach veľký výber akciových balíčkov tejto značky.
Ak ste sa doteraz neodhodlali vyskúšať niektorí z krémov Matriciane, možno Vás navnadí akcia, pri ktorej v balíčku okrem krému dostanete aj legendárnu micelárku Sensibio H2O 250 ml zdarma!

Ďalšia akcia poteší hlavne majiteľky dehydrovanej pokožky. Na výber máte z dvoch balíčkov, buď zvolíte Hydrabio Légere alebo Hydrabio Riche. Grátis dostanete Hydrabio Sérum.
 photo 57-4_zpsc3d1a941.jpg
Čoskoro ( v priebehu 1-2 týždňov) by sa v lekárňach mala objaviť aj obľúbená akcia 1+1 Sensibio H2O 500ml. Treba zase spraviť zásoby!:).

 photo 61-8_zps239d0e8e.jpg


A dnes ma v drogérií zaujalo telové mlieko do sprchy od značky Nivea. Nevedela som, čo si pod tým mám predstaviť, tak som si prečítala návod na použitie. V skratke najprv sa osprchujete so sprchovým gélom, potom na vlhkú pokožku nanesiete spomínané mlieko do sprchy. Opláchnete. Po osušení sa už nemusíte krémovať bežným telovým mliekom.
Ocenili by ste doma takýto produkt alebo ho považujete za zbytočnosť?
 photo 59-4_zps65bea7bb.jpg
Donedávna (nie som si istá, či naň natrafíte, ale je veľká pravdepodobnosť) sa dal uchmatnúť aj Sébium Gél Moussant v akcií 500ml za cenu 200 ml.
 photo 60-4_zpse44d5147.jpg
Dúfam, že som Vám novinkami potešila!

18 komentárov:

  1. To mléko do sprchy mě zaujalo. Trochu mi vadí, když jdu spát namazaná (ne jako "namazaná" ve smyslu opilá). :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a ja som si myslela, že sa s tým mliekom aj umýva. takže to teda nešetrí čas, tak či tak sa natriem, či v sprche alebo po nej. to znie teda ako zbytočnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim, ja som tiez pozerala, ze ako to teda ma setrit ten cas, ked sa s tym aj tak musis natierat :D Ostanem pri klasike.

      Odstrániť
    2. myslím, že ide o to, že niekto na sebe neznesiem krém a toto by mal byť taký kompromis, pre mňa podobne ako pre Vás je to skôr zbytočné, pretože sa po sprche krémujem..:)

      Odstrániť
  3. Tak to mléko do sprchy bych určitě využila, protože nesnáším mazání po koupeli. A zásoby oblíbené Biodermy zatím stále mám, takže tentokrát si akci nechám ujít :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niveu mam obe varianty a som velmi milo prekvapena efektom :) je to fajne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že sa tu ozval niekto, kto to má vyskúšané:)

      Odstrániť
  5. to mlieko veru neviem...nezamastim tym uterak?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni nezamastis ono sa to pocas zmyvania vsaje do pokozky

      Odstrániť
  6. Ďakujem za tip na Sébium akciu, zajtra si ho pôjdem zaobstarať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta Nivea mi připadá jako dobrá alternativa na léto. To totiž mazání nesnášim, protože jak je horko, tak jsem z těch tělových mlék věčně mastná, blé a tohle by mohlo bejt dobrý, že to pokožku hydratuje, ale tím že to opláchnu už nebudu mít po celém těle ten mastný film. To teda zkusim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež v lete rozmýšľam, či sa nakrémujem, väčšinou sa premôžem, ale máš pravdu, v lete je to hlavne v teplých dňoch aj nepríjemné, tak keď vyskúšaš, ozvi sa ako si nadšená!:)

      Odstrániť
  8. myslím, že něco podobného jako nabízí Nivea jsem kdysi dávno měla od Oriflame? Ruku do ohně za to sice nedám, ale myslím, že to fungovalo na podobném principu. LuLu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemôžem ti to potvrdiť ani vyvrátiť, je to možné:)

      Odstrániť
  9. tá nivea znie zaujímavo, no ja mám najlepšie telové mlieko z najlepších a užívam si to keď sa krémujem :D takže by som nemenila

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kočky, som rada sa vaše ohlasy a teším sa z každého jedného komentára!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)