sobota 17. augusta 2013

Ružové so žltým mesiačikom


Akosi som vybehla so zabehaných koľají "nail-art-ov", ak sa moje kreácie dajú tak nazvať. Pomaly sa do toho však znova dostávam. Ako vidíte, idem na to zľahka.
Túto kombináciu som mala v hlave asi 2 mesiace, ale pri prvom pokuse žltý podklad nebol dostatočne vyschnutý. Práca vyšla na zmar a ja som nemala chuť vzápätí to celé opakovať. Tentoraz som sa vyzbrojila trpezlivosťou pri schnutí (pomohla som si aj NYC Turbo dry top coat-om:) ).
Keď som tento typ manikúry videla prvýkrát, za srdce ma nechytil. Toto je už môj druhý pokus. Ten predtým sa niesol v značne kontrastnejších farbách. No už teraz mám v hlave ďalšiu kombináciu, ktorú Vám pravdepodobne ukážem nabudúce:)).

Použité laky:
"100" COSMETICA FANATICA
"My yellow fellow" ESSENCE

22 komentárov:

  1. Tohle vypadá moc pěkně! O to samý jsem se dávno pokoušela taky, ale dopadlo to katastrofálně - taky jsem neměla ještě dostatečně zaschlý lak a ten měsíček byl na každym prstu hnusně křivej. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty ich robíš od ruky? ja na to používam lepiasu pásku:)

      Odstrániť
  2. Vyoadá to skvěle!
    Já většinou nalakuji "podkladovou" barvou, jdu si po svém a většinou až druhý den dozdobuji, ale pravda je, že když mám čas, taky se snažím dělat to najednou, často už došlo k různým škodám... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa bojím, že si ich stihnem do ďalšieho dňa "poškodiť", tak to zvyčajne posúrim a robím v ten deň, ale párkrát sa už stalo, že som si ich dorobila až na druhý deň:)

      Odstrániť
  3. no teda, veľmi vydarené a parádna letná kombinácia. no a ten presný oblúčik, palec hore :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neboj sa nie som taký profík, aby som ho robila od ruky, používam lepiacu pásku:)

      Odstrániť
  4. Super kombináciu farieb si vymyslela! Ja mám tento typ zdobenia moc rada, asi tri krát som to lakovala. Ale neviem si zvyknúť na "outline manicure" a zatiaľ sa mi nepáči. No možno keď vyskúšam, zmením názor ako ty na toto ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som si to musela normálne vyhľadať, čo to je:), ani som nejak nevnímala ako sa to volá a zatiaľ nemám predstavu ako to spraviť tak, aby to "vyzeralo":), možno aj ja vyskúšam, potom si porovnáme pocity:)

      Odstrániť
  5. krásna kombinácia, veľmi sa ti to podarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. velmi pekne, nezvycajne, ale svieze a vkusne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)