štvrtok 12. septembra 2013

It´s getting colder

Leto je proste moje obdobie. Momentálne čoraz chladnejšie rána mi nie sú vôbec po vôli. Ešteže sa cez deň ukážu slnečné lúče. Inak by to u mňa bolo asi úplne stratené. Okrem toho musím vybočiť zo zabehaných koľají kúskov, po ktorých som siahala už automaticky. Teraz pozriem do skrine a zdá sa mi, že nič s ničím nejde dokopy. :/ Preto mi to ráno tak trvá.:/
Tento problém sa u mňa objaví aj pri chvíľkovej zmene počasia v lete. Vtedy neviem, či ono tričko bude dosť teplé alebo už moc teplé. Niekedy je to také malé prekvapko ako nakoniec počas dňa počasie "vypáli".
Máte podobné "problémy"?

Na pár dní sme odo mňa odpočiniete, takže Vám už teraz opäť poprajem krásny víkend. Zdá sa mi to ako včera, keď som Vám ho priala naposledy a pritom mi ten týždeň až tak rýchlo neubehol. Paradox.:)

20 komentárov:

  1. taký problém mám aj ja..ale to asi každý,keď nevieme ako sa máme obliecť:))) páčia sa mi veľmi topánočky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. preeeesne tak. nič v tej skrini nie je. respektíve je tam toho veľa, ale človek nevie, čo na seba. toto nejde k tým jesenným topánkam, toto nesedí ku kabátiku... ach, chcem späť leto!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný outfit:) Jinak ten problém zcela chápu, ráno je hnusně poprchává, tak se obleču tepleji a odpoledne se zase peču nebot se oteplí tak o 10 stupnu, případně ještě dobíhám metro a zahřeju se ještě víc. Tohle polovičaté počasí není nic pro mě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tak. Aj ja mám vždy problém, že pri zmene ročných období som pri pohľade do skrine zúfalá, že čo teda na seba. A obzvlášť nemám rada toto obdobie kedy ráno je dosť chladno, ale cez deň sa oproti tomu výrazne oteplí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa vždy radšej oblečiem teplejšie, ale potom sa vláčim s bundou, mikinou alebo sa topím, lebo sa mi to nechce nosiť. Ešte stále som si nepripustila, že leto už skončilo :( lebo sa mi to ani trochu nepáči. Neznášam toto upršané, neupršané počasie. Zamračené, pochmúrne, smutné fuj :( Ale zase ani na jeseň sa nevzdávam farieb, čiže chodím po ulici ako také svetielko. Všetko smutné farby, len ja taký semafor, ale bez farieb by ma už úplne piclo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak presne :) ráno je ešte zima a na obed zas teplo, tiež neviem čo si obliecť, ale tak svetrík a šatka je v mojom prípade tou správnou voľbou :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám taký problém, preto potom vyhádžem pol šatníka, pretože sa neviem rozhodnúť- no a potom sa čudujem, prečo je u mňa taký bordel :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekné :) u mňa nájdeš článok i Benátkach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. You look fabulous! Love that amazing ring! :)
    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, máš moc pěkný blog. Chci se zeptat jestli by ses chtěla navzájem odebírat ? :) Dej mi vedět na blog do komentářů.
    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. veľmi pekná kombinácia:)

    pozývam ťa na moju giveaway !:)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super kombinácia :) VeĽmi sa mi to páči :)
    BellesFleus

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj, máš moc hezký blog! Mrkni i ke mě můžeme se navzájem odebírat :) Dej vedět do komentů.

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)