nedeľa 23. marca 2014

PINK VOLTAGE

Pamätáte si, keď som Vám v tomto poste hovorila niečo o darčeku, ktorý bol na ceste? Už som myslela, že je nenávratne stratený kdesi v matrixe. Posledná zmienka o jeho existencií bola na Floride a potom som o ňom 2 týždne nič nevedela. Už som odrátavala dni, že napíšem predávajúcej. Až konečne zazvonil zvonček a za dverami sa ukázala tvár pani poštárky v ruke s balíčkom. Juch.
Tým to však neskončilo. Nedočkavo som rozstrihla obálku a ...Ako to opísať, vykukol na mňa síce elektrizujúco neónovo-ružový lak, ale s modrým odleskom. Hups. Ako sa to mohlo stať, veď som sa rozhodovala podľa obrázkov a tento takto nevyzeral....
No nič. Povedala som si, že ho skúsim pretrieť matným lakom. Možno to nebude až také zlé. Keď som začala lakovať, problém sa vyriešil. Lak expresne schol a dokonca s matným efektom. Presne ako na obrázkoch. A viete čo! Modrý odlesk sa stratil. Teda zanedbateľný náznak ostal. Ale zazriete ho len pri pozornom pozorovaní.
O výdži by som skôr pomlčala. Nič moc, ak robotu nebudete obchádzať, je možné, že sa vám končeky začnú olupovať už na druhý deň. Ale mne to nevadí. Som v poblúznení, kedy mu to veľkoryso odpúšťam. Konečne mám svoj prvý lak CHINA GLAZE!!!
A viete čo? Mám pocit, že sa pozeráte na favorita tohto leta!:)

Aké máte skúsenosti s výdržou lakov China glaze? Kde objednávate?

11 komentárov:

  1. Zatial nemam ani jeden china glaze a pravdupovediac nijako extra ma nelakaju ale tento tvoj sa mi paci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si vyhliadla už pred nejakým tým rôčikom 2 odtiene a stále ma držali. Jeden si už môžem odfajknúť a ďalší uvidím časom...:)

      Odstrániť
  2. Tak to je nááádherná farba ♥ S China Glaze skúsenosti nemám, ale iná US značka - Sinful Colors, tá je parádna. Krásne farby, super výdrž a cena okolo 2 dolárov, takže supiš :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ooooo, tohle je překrásnej odstín !!! S výdrží je to u ChG nic moc. Ty, co jsem zatím zkoušela mi vydržely tak cca den, dva..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som síce čítala, že výdrž nič moc, ale ani to ma neodradilo:)

      Odstrániť
  4. Tak tento je naozaj super , taká krásná letná farba :)

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež nemám skúsenosti s týmto lakom, ale ta farba je bomba.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no musím aj ja povedať, že farba je perfektná, taká svieža, jaro-letná... a mrzí ma, že výdrž tohto laku je nič moc...
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baby, ďakujem za komentár, potešili ste ma!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. China Glaze má nádherně odstíny! nechápu, že dodnes doma nemám nějaký jejich lak...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)