utorok 15. júla 2014

DOVE CARING PROTECTION + rozdávačka

 photo 105_zps5b180c3a.jpg

Sprchové gély od Dove s malými obmenami používam už nejaký ten rok, preto som rada kývla na spoluprácu, z ktorej nevyjdete naprázdno ani VY! Na trh sa totiž dostala novinka, ktorú už nájdete aj na pultoch v obchodoch. Je to vyživujúci sprchový gél Dove caring protection s technológiou Nutrium-MoistureTM s vysokým obsahom prírodných olejov a pokožke prirodzených lipidov, pomáhajúcich chrániť povrch vašej pokožky počas sprchovania. Vďaka kyseline stearovej a glycerínu pomáha obnoviť vlhkosť pokožky, čím zaisťuje jej krásny a hladký vzhľad. 
 photo 109_zpse6db8a0e.jpg

Oproti predošlým sprchovým gélom od Dove, ktoré som vyskúšala, (hlavne mám na mysli tie, čo stáli hore nohami a v určitom momente sa dosť ťažko "dolovali" von), má tekutejšiu konzistenciu, ktorá však stále zostáva krémová. Pri Dove som sa snáď nestretla s parfumáciou, ktorá by mi  vyslovene prekážala. Aj pri tomto sprcháči je príjemne jemná, už pri privoňaní máte pocit čistoty. Hlavným ukazovateľom, či skutočne robí to, čo má, je pokožka. Po použití je hebká, hladká, bez pocitu vysušenia a hlavne čistá:). Keby nemám zakorenené každodenné krémovanie po sprchovaní, asi by som sa asi ani nekrémovala. Ale prečo pokožku viac nerozmaznávať:). Jediné, čo by som mu vytkla, je to, že práve vďaka tej krémovej konzistencií sa niekedy horšie umýva. Použitím špongie je však problém hravo vyriešený. Tiež sa vrchnáčik ťažšie otvára, preto ho nedovieram:).

Používate sprcháče alebo iné výrobky od značky Dove? Ktoré? 

A teraz k spomínanej GIVEAWAY! V hre je práve novinka, o ktorej som písala, sprchový gél DOVE CARING PROTECTION. Jeho účinky môžete vyskúšať na vlastnej koži! Zapojiť sa môže každý môj sledovateľ. Stačí napísať komentár pod tento príspevok s pripojením mailovej adresy, (aby som vedela, že súťažite).
Končíme piatok 18. júla 2014 o 18.00!
 photo 121_zps74c32f40.jpg


11 komentárov:

  1. Sleduji jako Caroline
    kajush.01@centrum.cz

    Přesně tohle by se mi hodilo,takže pokud nebudu mít to štěstí určitě si ho i tak pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barborqaaa1@azet.sk
    dove je najlepší!! a nielen v sprchových géloch aj v šamponoch, telových mliekach atĎ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. včera som si bola práve jeden (slivka + sakura) bola kúpiť :)
    veronika.bejdova163(zavináč)gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja Dove zbožňujem, hlavne preto, že som niekde počula, že ich výrobky majú pH najbližšie k pH ľudskej pokožky. A najradšej mám od nich deodoranty. lilianka007@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Momentálne používam hypoalergénny sprchový gél DOVE a DOVE Deep Moisture, ktoré krásne voňajú a hydratujú :)

    romana.roznikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zbožňujem Dove:) Je to taká melanchólia ešte z detstva, keď ho mamka dostávala na nejaký sviatok alebo na Vianoce a potom si ho stále šetrila :)

    d.a.w.n.n.i.e.licious@gmail.com

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sprchové gely Dove miluju. Jako atopik nemůžu mít skoro nic jiného. Tento jsem kupodivu ještě nezkoušela. :-) Teď mám s vůní mandle a nejvíc mi voní se švestkou. :-) Díky za možnost se zúčastnit. :-)

    Krásný den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super novinka,ktoru urcite skusim aj tak (ak tu nevyhram :D ) :) dove vyrobky maju podla mna fantasticku vonu,hlavne vzdy som milovala vonu toho teloveho mlieka/kremu v tom velkom kelimku a tiez z casu na cas pouzivam ich sprchac - ten uplne najobycajnejsi zakladny (neviem teraz ako sa vola),aj dnes som po nom pozerala v drogerke.. tak snad sa postasti :) prajem krasny den a vdaka za recenziu :) mary.balaz@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je vyborny :) tiez ho uz mam otestovany

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)